Лидл-99-Голям сечко си обра крушите, но пийте чай и стойте на топло

• 90 726
  • 820
  •   1
Отговори
# 645
Не са хубави като предишните, евтинките.

Мдааам...безплатен оцет, по-сладък от мед Peace
/Р.Ралин/ Grinning

Девил, мерсаж Peace

# 646
Дано и тези с бухалите да са хубави. До сега съм купувала само от долните чаршафи с ластик, както детски, така и за възрастни, те ми харесват, само цветовете много не ми пасват. От комплектите не съм вземала.

# 647
Дано и тези с бухалите да са хубави. До сега съм купувала само от долните чаршафи с ластик, както детски, така и за възрастни, те ми харесват, само цветовете много не ми пасват. От комплектите не съм вземала.

Хубави са, и цветовете са трайни. Чист памук. Готини картинки, какво повече да иска човек.
Аз имам едни други, по-лилави бухали от предни години, лидълски, ползвам го за мен.

# 648
Аз днеска си търсих уред за сплитане иии уви нямаше го.

# 649
  • София
Имам комплекта от миналата година и съм изключително доволна. Цветовете не са мръднали.Дъщеря ми много си ги обича и общо взето пера, суша в сушилнята и пак застилам с тях. Железни са. Mr. Green
Похвалвам и кръглата четка за сушене и стилизиране- върши много добра работа и сравнително бързо се оформя прилична прическа  Peace
Зеленият салам от понеделник ли ще е на промоция? Харесваме го вкъщи, предимно за малката взимам от него.

# 650
Другата седмица ще се разори. И ножовете харесах , и ризата. Голямо пазаруване ще пада. Утре ще ходя в  Лидл да се боря за сокоизтисквачка. Дано да има останали. Някой има ли информация? Става дума за Пловдив.

# 651
Аууу, другия петък са намалени малките пици. Детето ще полудее от кеф.  Laughing

# 652
И аз ще се заредя с пици Simple Smile

# 653
  • София
Може ли линк към новата брошура? Нещо не я намирам

# 654
# 655
Ще има нови хранителни продукти в постоянния асортимент  Heart Eyes Сигурно сте видели вече, де, но мен това много ме зарадва. Иначе и другата седмица ще кротувам вкъщи  Mr. Green

# 656
Къде ги гледаш?

# 657
В брошурата са.

Да напомня, пишете Лидл в Гугъл и влизате в сайта на Лидл. Там отгоре на "полезно инфо" е брошурата Peace

# 658
Здравейте!

Издирвам музикалните слушалки Silver crest,  да сте ги виждали в някой магазин? (Знам за опцията с националния телефон).Детето им видя сметката и ММ много страда... Sad

Благодаря. bouquet

# 659
  • София
За мое учудване телешката кайма никак не беше зле. Направих я на кюфтета по чирпански. Явно без да искам случвам на хубави партиди меса оплюти вече тук  Joy

Общи условия

Активация на акаунт