След GB с Керем Б. и Ханде Д. както и "Kiralık Aşk"Любов под наем -219ღღ

• 32 953
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Още у мъглата ...
от треньорката на Елка  Mr. Green явно Елка лека полека си обновява или разширява приятелския кръг

Данни  Hug да паднат и двата сериала  Twisted Evil И какво като е Деврим щом семейството Пак стои зад този сериал и се покъсват да хвалят актьорския състав и дизито, докато такова отношение и подкрепа от тях не видях в соц.мрежи за Ашка

Абсолютно Naughty Никога, ама никога не е имало не само такава, ами никаква поддръжка от страна на Пак фемилито Whistling Аз супер се нервех на Мюгето като се разливаше да хвалебства и подкрепя дизито с Лейля, а никога не го беше правила за Ашка Tired Whistling А сега направо се оливат ooooh! ooooh!
Сори за Деврим, ама това е положението Naughty Whistling Ай, една серия направил и ко, под ножаааа Mr. Green Joy Joy Joy
На мен определено за Салих ще ми е криво, но петъкът си е петък - Ашкин ден Laughing Party Party

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

А Елка дано наистина да си разширява и обновява кръга близки и приятели, пък ако напълно го обнови, направо ще е супер Laughing Mr. Green

# 601
от треньорката на Елка  Mr. Green явно Елка лека полека си обновява или разширява приятелския кръг

Данни  Hug да паднат и двата сериала  Twisted Evil И какво като е Деврим щом семейството Пак стои зад този сериал и се покъсват да хвалят актьорския състав и дизито, докато такова отношение и подкрепа от тях не видях в соц.мрежи за Ашка
Ди, и мен ме дразни Хактан и неговата арогантност с феновете на КА, ама и да се провали в другите проекти, мен това не ме топли, няма да ми върне Ашка. А пък Деврим и Салих са ми симпатични, много даже. Харесва ми сериала на Деврим. А режисьорската му работа е превъзходна. Младите момичета и момчета, които играят в сериала, не са виновни за нищо. Симпатяги са!

Ама и вас ви разбирам, ядосани сте на тези сериални мафиоти Пакови! Mr. Green И "заклинанията" и кандилата ви вършат работа, я как се сурнаха Звездите! Grinning Така че чакам резултата с интерес от този сблъсък между вас и проектите на мафиотите и петъчните проекти по Стар! Wink Heart Eyes

# 602
  • Още у мъглата ...
от треньорката на Елка  Mr. Green явно Елка лека полека си обновява или разширява приятелския кръг

Скрит текст:
Данни  Hug да паднат и двата сериала  Twisted Evil И какво като е Деврим щом семейството Пак стои зад този сериал и се покъсват да хвалят актьорския състав и дизито, докато такова отношение и подкрепа от тях не видях в соц.мрежи за Ашка

Значи Елка завела мъника на пилатес тренировки Grinning Значи сега, както си репликират със снимки, да чакаме снимка с Мудур на бокс тренировка  Mr. Green Joy Joy Joy

# 603
от треньорката на Елка  Mr. Green явно Елка лека полека си обновява или разширява приятелския кръг

Данни  Hug да паднат и двата сериала  Twisted Evil И какво като е Деврим щом семейството Пак стои зад този сериал и се покъсват да хвалят актьорския състав и дизито, докато такова отношение и подкрепа от тях не видях в соц.мрежи за Ашка

Абсолютно Naughty Никога, ама никога не е имало не само такава, ами никаква поддръжка от страна на Пак фемилито Whistling Аз супер се нервех на Мюгето като се разливаше да хвалебства и подкрепя дизито с Лейля, а никога не го беше правила за Ашка Tired Whistling А сега направо се оливат ooooh! ooooh!
Сори за Деврим, ама това е положението Naughty Whistling Ай, една серия направил и ко, под ножаааа Mr. Green Joy Joy Joy
На мен определено за Салих ще ми е криво, но петъкът си е петък - Ашкин ден Laughing Party Party

А Елка дано наистина да си разширява и обновява кръга близки и приятели, пък ако напълно го обнови, направо ще е супер Laughing Mr. Green
Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes Hug
На мен няма да ми е криво за Салих, талантлив е, играе също и в театъра, заслужава главна роля, а не второстепенна...така, че и той под ножа  Mr. Green

Данни, така е, с нищо не са виновни актьорите, но заради семейството искам да се срине проекта, за да разберат, че са имали що годе успешен проект и не са съумели да го запазят заради нечии интереси  Whistling

Мюжде е пуснала интересен туит, за кого ли се отнася  Whistling

# 604
  • Още у мъглата ...

Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes Hug
На мен няма да ми е криво за Салих, талантлив е, играе също и в театъра, заслужава главна роля, а не второстепенна...така, че и той под ножа  Mr. Green

Данни, така е, с нищо не са виновни актьорите, но заради семейството искам да се срине проекта, за да разберат, че са имали що годе успешен проект и не са съумели да го запазят заради нечии интереси  Whistling

Мюжде е пуснала интересен туит, за кого ли се отнася  Whistling

Е той, че и Салих ще отиде под ножа, ще отиде, като му се пада да играе в петък Mr. Green Joy Joy Joy Joy

А на Мужде, хм, интересно Thinking
Иначе може и да е за нещо, което нас хич не ни засяга или не сме в час Laughing, но пък това й харесвам, че хич не си трае  Grinning

# 605
Как добре всички копират Ашка.

Скрит текст:
Чак пък копиране  Joy при танго нормално така да завършва  Peace
По тая логика пък нашите копираха от Забранения плод  hahaha

# 606
  • near Sofia, Bulgaria
#Crazy ЖДНБ
Първо валидолче и после вижте Фрида Кало  Sick
Скрит текст:
Да се самоцитирам, че като сте отворили снимката, никой не е обърнал внимание, че пише отгоре Фрида Кало  Sunglasses

Иначе с тия кучешки истории и фамилните офанзиви при всяка нова снимка рускините вече очакват Мюдюр да почне да лайква следващите изяви на Гупа  Laughing

# 607
  • Още у мъглата ...
#Crazy ЖДНБ
Скрит текст:
Да се самоцитирам, че като сте отворили снимката, никой не е обърнал внимание, че пише отгоре Фрида Кало  Sunglasses

Иначе с тия кучешки истории и фамилните офанзиви при всяка нова снимка рускините вече очакват Мюдюр да почне да лайква следващите изяви на Гупа  Laughing

Joy Joy Я да почне да лайква, я да почне да лае  Mr. Green Joy Joy

Гали  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 608
  • Още у мъглата ...
Ох, има една сладурана в туити, която мине се не мине малко време и им вика на Борко и Елка да вземат да се оженят Laughing
Ей и днес, ама много готино звучи  Joy
DO SOMETHING GET MARRIED FOR EXAMPLE 😭 @elcnsng @baris_arduc
Например, вика  Joy Joy

# 609
#Crazy ЖДНБ
Скрит текст:
bowuu Сори! Другите може и да са обърнали внимание, но аз наистина не го видях! Може би защото се опитах да дешифрирам абревиатурата ЖДНБ и процесорът ми се е претоварил!  Wink Добре, че Гугъл знае и тази абревиатура!

# 610
#Crazy ЖДНБ
Първо валидолче и после вижте Фрида Кало  Sick
Скрит текст:
Да се самоцитирам, че като сте отворили снимката, никой не е обърнал внимание, че пише отгоре Фрида Кало  Sunglasses
То и без надписа отгоре е пределно ясно, че нея имитира  Joy Joy Joy Joy Joy това е от нейно старо превъплащение  .........но си е чисто като от ма'алата  Joy Joy Joy

# 611
  • Още у мъглата ...
#Crazy ЖДНБ
Скрит текст:
Да се самоцитирам, че като сте отворили снимката, никой не е обърнал внимание, че пише отгоре Фрида Кало  Sunglasses
То и без надписа отгоре е пределно ясно, че нея имитира  Joy Joy Joy Joy Joy това е от нейно старо превъплащение  .........като от ма'алата е  Joy Joy Joy

Аз се чудя, що изобщо си прави труда да изглежда грозна, ми тя си е натюр страшилище #Shocked Или си мисли, че така ще прикрие грозотата си и хорта ша викат, ма тя се е направила на грозна Mr. Green

Виви Hug Heart Eyes Heart Eyes

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 612
  • Още у мъглата ...
Ох, сега покрай страшилището се сетих за бокса на Борко  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Ходи той на бокс и вика на противника, бий ме, бий ме, кат немам акъл и съм се сгробил с таз убавица Joy Joy Joy Joy
Той мозък няма ми дойде, ма поне съвсем да го спихтосаш, та да не чувствам какво е около мен Mr. Green Joy Joy

# 613
Скрит текст:
#Crazy ЖДНБ
Скрит текст:
То и без надписа отгоре е пределно ясно, че нея имитира  Joy Joy Joy Joy Joy това е от нейно старо превъплащение  .........като от ма'алата е  Joy Joy Joy

Аз се чудя, що изобщо си прави труда да изглежда грозна, ми тя си е натюр страшилище #Shocked Или си мисли, че така ще прикрие грозотата си и хорта ша викат, ма тя се е направила на грозна Mr. Green

Виви Hug Heart Eyes Heart Eyes

Дани  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Габи  Hug Heart Eyes а точно това цели тя, ама ние не се хващаме  Naughty като някои дето не спрират да говорят какъв талант е тя и каква е смела да си избира да играе все такива роли на плашила ooooh! Joy Joy Joy

# 614
Ох, сега покрай страшилището се сетих за бокса на Борко  Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Ходи той на бокс и вика на противника, бий ме, бий ме, кат немам акъл и съм се сгробил с таз убавица Joy Joy Joy Joy
Той мозък няма ми дойде, ма поне съвсем да го спихтосаш, та да не чувствам какво е около мен Mr. Green Joy Joy
Joy Joy Joy Joy
Ма той верно си е за бой ooooh! но най-много да се смахне от толкоз много бой по тиквата и после Кюса ще го зареже, защо ѝ е втори луд край нея, тя си е достатъчна луда  Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт