Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 366
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
  Така е ПЕ   си беше трети сезон .  Имах предвид , че Ча е подписал договор за един сезон  .  Не можем да знаем клаузите в договорите и какво са се договаряли с продуцента  .   Керем Чаатай   ще рискува ли Ичарде без Чаатай ?    Чачовите фенове не знам колко ша го гледат без него  !

Прилича му  този цвят но всеки път да е в черно

тук също

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 19:30 от femmi2

# 631
  • Пришълец
И аз да не остана по-назад от вас гледах ДурутУ hahaha Mr. Green, ако не ме разбрахте- Сера в новата роля, лелеее smile3505, вече вярвам, че балета ще е между другото, ей така, колкото да не е само......
Мехмет Гюнсюр е около 178-9 висок, колкото и Керем.

Въобще да не се напъват да съсипват Ичердето в стремежа да си пълнят гушите Naughty, Профчето добре го е написала за Улиците. Въпреки успеха не виждам смисъл от продължение. Има повече от десет епизода, при тая им продължителност не само, че двамата братя ще разберат един за друг, ами ще има време да открият и още един техен брат или в най-лошия случай сестра /Дуда/ Joy

Гледам кадрите с Киво и Туба, напомнящи на други Laughing. Под душа съм мяркала гифче даже и фрагман на Аманко и Мира, помня само, че овчите им погледи се събраха в един. Дали е имало продължение, не знам Whistling. Те на Еджето героите до един обичливи и в сериала, и реала Mr. Green, пък феновете вихрят въображение във виртуала Mr. Green

Феми, май ще си гледаш момента в парка без мен, а така хубаво щяхме да си коментираме Laughing, аз днес ходих да издирвам Емко из унито, ама го нямаше и реших да мина и през професора да ме изпита, та чак сега си пътувам обратно. Сега докато чакам да се появят резултати ще се подготвям и за следващата „среща” и така.
Heart Eyes
ПП Стана едно шаренкоо, сори Hug

# 632
 wavey

Въобще не бих се изненадала ако продължат Ичердето(от отдааааавна се понесе този слух и го бях публикувала тук).
Обратното би ме учудило, а и се убедих, че комшиите си харесват точно такива сериали като този ако, ще да се превърнат във вечните "Дързост и Красота". Tired Stop
Същото стана и със сегашния сериал на Вахиде, видяха че имат висок рейт и хоп, веднага го удължиха. Сега е с по-нисък, но пак е доста добър за да продължи да се излъчва "Майка".
Нищо не ме изненадва и не би могло да ме изненада щом е свързано с правенето на пари, жалко, но факт.

# 633
 Марги   Hug момента в парка утре . Свърши епизода как Фера влиза в Найт и Емко казва на зъбла би ли ни оставила сами  Mr. Green  като останаха насаме стана взривоопасно чупещо  Joy

Колко е хубаав  Ча  с кораловата ризка  Crazy

В дизитата и по телефон можеш да се разведеш  без да присъстваш на делото .     Фера  чула , недочула  пак сгафи  ooooh!

И аз не искам да разточват  Ичардето но продуцента  с кинтите решава !

Ямира  у банята и  ревящия  Яманко .  

Скрит текст:

дизито  Бурята с Мервето   ще  окапе    . В руския пишат , че заради нисък рейтинг можело да се свали

Crazy

скици  Joy

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 19:51 от femmi2

# 634
  • Варненска клюкарка

Бенсу с девойката  която се снима с Ча и Арас, пише че работела на сета Mr. Green Ами сега, коя е Чачовата Дуйгу или тая Laughing

# 635
 Бенсуто  с тия катран вежди  ooooh!

Тя е малка бе   ученчка е   Йок да има нещо с нея  Naughty

Сипматична е  повече от Дуда  . Как ни баламосва Чачун

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 19:49 от femmi2

# 636
  • Варненска клюкарка
Даже е много хубава, прилича ми малко на Хатидже Шендил, а и може да не е чак толкова малка, тук с Бенсу изглежда на към нейните години Peace Също така на снимката с Бенсу, девойката ми се вижда по уверена Peace Ча както я беше прегърнал, а тя облегната на него, после сигурно се е наложило да я събират hahaha Предполагам че ако е работеща на сета Ча и Арас я познават и са се бъзикали нещо с нея, бяха нахилени до ушите hahaha А в едно интервю Бенсу и Дамла казват че тия двамата Ча и Арас като се съберат и се спукват от шеги Laughing

# 637
  Някой хора не им личи годините . Може да е голяма но да изглежда на снимка като ученичка .

Марги знае как се нерва като ми кажат  същото  на мен.  

Арас е веселяк пуска шеги  на девойката и е станало смешно . В репортажа с интервюто на Ча и Арас  по шоу тв   беше  веселяшко .  

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 19:52 от femmi2

# 638
  • Пришълец

Бенсу, близнакът ѝ Бедирхан, Хандето, това навярно е майка им... и котИтата Grinning. Много сладко.
Феми, няма да приемаш комплиментите като обида де ooooh! Laughing
Много хубаво момичето, да действа Naughty, халал да ѝ е Чачо hahaha. Фемоооо newsm43

# 639
   Марги  не се обиждам на комплимента .  Понякога се нервя  Joy

Маргарелоууу  Сакън !     Naughty     По - добре с тая  от сета от колкото с шамана   от мен да мине  Mr. Green  

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 19:53 от femmi2

# 640
 Hug Hug Hug Hug

СТИЛНИЯТ ЧААТАЙ УЛУСОЙ

Когато гледах последната серия на  " Вътре " независимо от всичко , дълбоко  си отдъхнах . Най-накрая Сарп т.е Чаатай Улусой свали от себе си тъмните дрехи .
Суитшърт цвят зелено каки и бомбър в същия отенък много му отиват .
Илкнур Шереф , стилистката на Чаатай , също е доволна от резултата . И много даже намериха сходство между Леонардо ди Каприо в този образ .
Бомбър :H&M 89.90 TL
Панталони:Colin's 69.90 TL
Шапка :собственост на  Чаатай , купена  в Лос-Анджелис.

# 641
  • Пришълец
 Laughing
Диде, ти се появи, а аз тъкмо щях да се пошегувам, че се изгуби някъде из Стамбула Joy
Според мен на Ча тъмни цветове много му подхождат Heart Eyes и облечен в такива най ми грабва окото.

# 642
Марги  Hug Heart Eyes ти изкара ли изпита ? И аз го харесвам в тъмни цветове , още повече , че черното е любимия ми цвят  Heart Eyes

Тази снимка много ми харесва   Heart Eyes най-накрая се събраха в подходящото заведение  hahaha

Joy Joy Joy Joy hahaha

Кажете сега , че Илкнур не гледа туитър ....и колажите в него ...Колко се хареса този колаж в социалните мрежи ..и хоп ...Чачи в същия  Heart Eyes

А девойката с късмета ... да не работи на сета ...или поостана щот и хареса  Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 11:26 от diana72

# 643
  • Пришълец
Скрит текст:
Мога само да предложа, че съм го взела Диде, но дано да излязат по-бързо резултатите, за да съм сигурна Peace
Обожавам черното... и бялото! Grinning Много съм скучна.
Колажа като истински Shocked, тази му визия дано не я повторят повече bishop
ПП момичето наистина е хубаво smile3521

# 644
  • Варненска клюкарка
Цитат
Ама това същото момиче ли е Shocked Тука по-не ми харесва, абе бива ама не ми е баш, прекалено е слаба сякаш и с тая високата талия на панталона и, краката и изглеждат като че започват от ушите и. Но в сравнение с Дуйгу е егати мацката ехее... Mr. Green

Харесвам Ча най-много в тъмно синьо, но и бяла ризка как му отива мммм Heart Eyes И въобще всякакви ризки... Но най ми е в тъмно сако и бяла тениска smile3544
Хареса ми и с якенцето цвят зелено каки, не случайно толкова му се радвах на снимките от последните дни Peace
Илкнур не е като да няма вкус, като се сетя как го обличаше в АФК- ризки, тениски и пуловери, както и подходящи за фигурата му дънки....Живеем във времена когато може да се каже че всичко е модерно, просто някои неща са повече от други.

Скрит текст:
И аз харесвам черния цвят Peace Обожавам и черно белите съчетания, както и ефирни черни коприни на бели точки (имам ризи и рокли с  с различни по размер точки)...  Като тръгнем с мъжа ми да пазаруваме и в някой момент чувам неизбежната забележка " е защо ти е това, нали вече имаш такава дреха, като отчита само десена, не и модела hahaha  Имам, ама пусто като ме влече за още Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт