Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • Пришълец
По-рано и Джейда Атеш май беше в този сериал със старите познайници Laughing
Вярно не се вижда мишока, дано го е разкарала Mr. Green

# 691
Надайте се да няма плъшондер, Laughing нали е мишок, крие се. Mr. Green

# 692
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
По-скоро работи. Peace Нали и той е почнал някакъв интернет сериал?
Eй фрагман - https://www.youtube.com/watch?v=5aApSDsFd9E
За Хазал само се чу, че са почнали снимки и я имаше с онова сладуресто хлапе. Може още да не са готови да почват излъчването. Peace

П.П. Забравих да кажа, че Енгин Айканат също е в ЛА. Може да са там съвместно нещо по работа. Нали е и неин мениджър. Peace
По същото време Илкнур пуска снимки от Ла Буум.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 23:28 от profi_1

# 693
Добро утро и успешна да ни е новата седмица.
Още нови фотки на Хазалинда от Америка.
Много добре изглежда, не е чироз и чертите на лицето й не са остри както когато е слаба на вейка.

# 694
  • Пришълец
Да е успешна и по-слънчева новата седмица Grinning Hug
Наде, и според мен Хазал изглежда добре, по едно време доста съсухрена ми беше  Rolling Eyes
Диде, забелязах промяната  Laughing, много ми харесва.
Скрит текст:
този път орхидея с животинско лице Heart Eyes, чудесата на природата... Peace

# 695
  • Варненска клюкарка
Цитат

Много готина Хазал Heart Eyes Тук ми се вижда с нормално тегло. Ама не знам защо и косата и ту я виждам черна, ту кестенява newsm78 Снимките ли що ли newsm78

П.П. Забравих да кажа, че Енгин Айканат също е в ЛА. Може да са там съвместно нещо по работа. Нали е и неин мениджър. Peace
По същото време Илкнур пуска снимки от Ла Буум.

Проф, как разбра че Енгин е в ЛА ?
Ха, Илкнур поддържала другия фронт hahaha

# 696
Не съм hahaha, ама ми харесва да си пиша квот си искам. hahaha
А и Енгинчо наистина отскача често до там, така че или съм познала, или не съм, е с вероятност 50/50.  Wink Peace
Утре мога и на Луната да го пратя. Ама вероятността определено ще е по-малка. hahaha Не за друго, ами скафандъра много ще му защипва брадата. Mr. Green

Екстра изглежда Хазал.  Heart Eyes

# 697
Не съм hahaha, ама ми харесва да си пиша квот си искам. hahaha
А и Енгинчо наистина отскача често до там, така че или съм познала, или не съм, е с вероятност 50/50.  Wink Peace
Утре мога и на Луната да го пратя. Ама вероятността определено ще е по-малка. hahaha Не за друго, ами скафандъра много ще му защипва брадата. Mr. Green

Екстра изглежда Хазал.  Heart Eyes

Joy hahaha hahaha hahaha Joy

Добро утро  , днес сме Вътре  Hug Heart Eyes Профи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes евала  Heart Eyes Hug с кеф те чета ...... Joy Пращай всички , къде ти душа иска ....................................поне доставяш радост  и то не само на нас  hahaha hahaha hahaha

Гледането онлайн при рускините на серията , в която Емир предлага на Фери да изплати дълга  Embarassed  почти стига до бой   Joy След толкова години и при положение , че съм сигурна , че всички  са го гледали по сто пъти като мен какви дебати , сръдни , и разисквания предизвиква .......
Емир там  Heart Eyes облегнат на стената е направо картина  Heart Eyes

Как нямам някакъв  дълг към него да му се не види ...... Crossing Arms Whistling

---------------------------------------------------------------------------------------------

Диде, забелязах промяната  Laughing, много ми харесва.
Скрит текст:
този път орхидея с животинско лице Heart Eyes, чудесата на природата... Peace

Много харесвам и орхидеи , и животни .......за хората ще замълча , че може да се припознаят  , и пак да викат
 newsm75   Joy

# 698
  • Варненска клюкарка

Гледането онлайн при рускините на серията , в която Емир предлага на Фери да изплати дълга  Embarassed  почти стига до бой   Joy След толкова години и при положение , че съм сигурна , че всички  са го гледали по сто пъти като мен какви дебати , сръдни , и разисквания предизвиква .......
Емир там  Heart Eyes облегнат на стената е направо картина  Heart Eyes
Скрит текст:

Как нямам някакъв  дълг към него да му се не види ...... Crossing Arms Whistling

Скрит текст:
rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Направо с кеф да си го изплащаш Mr. Green

# 699
В седмичния рейт сме втори  Peace

АВ е изключително важно за рекламодателите ....това е образованата публика т.е НИЕ  Heart Eyes

# 700
  • Варненска клюкарка
Бре, най-после втори  Grinning Досега беше абониран за третото място, няма значение колко движение има нагоре или надолу все беше трети.

# 701
Ама това е само от сериалите, нали? Thinking Защото като цяло Сървайвър  е втори, тук гледам - http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html  Peace

# 702
Статията днес за седмичния рейтинг отново е толкова увлекателно написана ....ако имам малко повече време ще я преведа ... Успех е наистина , че сме втори  Peace Ако вземат да измислят и нещо страшно интригуващо   може и първи да станем  .....например   Джейсън Борн   Shocked Това е петият филм от поредицата „Борн“, четвъртият с Мат Деймън в главната роля . Пет филма всички САМО го гонят ....и не го хващат , и пак се гледа ....

Розичка ще увехне тази серия  newsm45

Ама това е само от сериалите, нали? Thinking Защото като цяло Сървайвър  е втори, тук гледам - http://www.reytingler.biz/reyting_sonuclari.html  Peace

Сигурно  Peace слагам цялата таблица ...само сериали са  Peace
Скрит текст:

# 703
Много харесвам настоящата визия на Гьозде Кансу. Heart Eyes
С полу дълга кестенява коса беше направо незабележима, а сега ... Уау  Crazy Heart Eyes

# 704
Много харесвам настоящата визия на Гьозде Кансу. Heart Eyes
С полу дълга кестенява коса беше направо незабележима, а сега ... Уау  Crazy Heart Eyes

Много елегантна   жена ...видях и една снимка преди няколко дни беше страхотна  Peace Сега ще я потърся

А аз как можах да не си го купя от Стамбуля  doh

Феновете на  Сарп от сериала  #icerde сега могат да поръчат за себе си ключодържател с любимия герой  - 29,00 TL

Общи условия

Активация на акаунт