Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 481

• 38 459
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Профче, Дуда е с Илкнур на снимката. По двуметровото чело я познах и по косата, която й започва от половината на главата.

# 376
  • Варненска клюкарка
В Инста и има една много хубава снимка с бретон, иначе вярно че челото и половин глава ooooh!
https://www.instagram.com/p/9IuA5DRFjW/?taken-by=duygu_sarisin&hl=tr

Тези двамата за оправяне на вкуса че тези дни от тоз зоопарк от кобили и камили спрягани с Ча ми се додрайфа направо.....Таман да взема да си помисля че дуда не е толкоз зле  и хоп излезе някоя снимка на която е просто ужасна Sick Дано много да радва Ча Mr. Green

ПП Ох Маргиии чудя се аз какво милосваш а то маргариткитИ hahaha

# 377
Маргииии  Hug тук съм, но имам проблем с клавиатурата и не мога да си изливам мислите. В някои теми пиша от телефона, но е много трудно когато мисъл и емоция се сливат, а технически не мога да ги изразя гладко. Всеки ден по няколко пъти наминавам, но засега само чета. Като решим техническия проблем ще наваксам

На най-милите стопанки  на темичка във форумното "дворче" много  Hug  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes от мен.

С Вас съм постоянно, но временно съм невидима  Mr. Green.

Белл така си ги наредила, че се набива на очи колко красива и магнетична двойка са те и колко не за Алито е тя.

# 378
Нашия пак е в Ла Боом , и тъй като има завоалиран клип , в който сервитьора закрива девойката на Ча , находчиви  Peace фенове обърнаха снимката и на отраженията на огледалата ЯСНО се вижда комисарката  Mr. Green  

ooooh! ooooh! ooooh! Истината е кристално ясна . АШК  Mr. Green дали наистина в началото на сериал Дуйгу дори си е представяла , че ще е с Чаатай  ooooh! newsm78

Рори Hug Hug Hug

# 379
  • Варненска клюкарка
Ами какво да кажем - Ча с въпросната за пореден път сниман в Лабуум, място което цяла Турция знае че той посещава, значи не я крие Peace Личи че тая е близка и с Илкнур, явно не се виждат за пръв път. Даже и друго си мисля- ако Ча е на правилния бряг и тая не му е параван, възможно е да я познава от доста време и да и е ударил някое рамо да получи роля в пълнежа....

Леле #Puppy dog

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 09:56 от Беллора

# 380
  • Пришълец
Не е нещо, което да не сме очаквали hahaha, честита му радост на патрона, честита и на мен hahaha. Хубаво младо момче е, добре, че разсея най-накрая съмненията и не е навлязъл в насрещното платно ... Дуда е мъжкарана, неособено красива, да не кажем друго hahaha, но ревнивия мъж си избира нещо такова и е на принципа по-добре грозновата, отколкото глуповата и постоянно да се чекне. Ча е видимо щастлив, направо грее, но покрай това, че си прекарват приятно дано не вземе да избърза с нещата, че има един много хубав виц във връзка с това-
Гледам комшията в 4 сутринта простира:
- Абе, комши, к'во правиш, бе!?
- Простирам!
- Че кога изпра?
- Докато готвех.
- Докато готвеше? Че кога спа?
- Като се жених!
hahaha

ПП Честит празник bg

# 381
Здравейте дружки Hug.......Hug и честит ни национален празник.
Кой набор Thinking е Дудата Mr. Green на Ча, леле как прозвуча?! tooth
Аз никога не съм си и помисляла дори, че е от левия завой. Stop

# 382
  • Варненска клюкарка
Наде '87ми е Peace На години е таман, нали му се носи слава че има афинитет към каки, даже сам го е казвал че предпочита по зрели жени Laughing
Поразгледах и инста на колежката и на пръв поглед се набива че не е някоя самовлюбена кифла. Обича пътешествията с раница на гърба, екскурзии сред природата и да се забавлява, жизнерадостна е. Не си пада много по грима или поне по тежкия, нито по засуканите прически и моди, предпочита спортното облекло. Очевидно много си пада по ездата ( конят дали е нейн newsm78) обича котката си и обожава племенницата си, личи че семейството и е задружно, обичат се. И при Ча и неговата фамилия е така- родата все е наблизо Mr. Green В инста на Дуйгу не си личи да си пада по запоите ама Ча може да я понаучи на нЕкои неща tooth Казано накратко, Дуйгу Саръчин е обикновено момиче с необикновен късмет hahaha

Не е нещо, което да не сме очаквали hahaha, честита му радост на патрона, честита и на мен hahaha. Хубаво младо момче е, добре, че разсея най-накрая съмненията и не е навлязъл в насрещното платно ... Дуда е мъжкарана, неособено красива, да не кажем друго hahaha, но ревнивия мъж си избира нещо такова и е на принципа по-добре грозновата, отколкото глуповата и постоянно да се чекне.
Скрит текст:
Ча е видимо щастлив, направо грее, но покрай това, че си прекарват приятно дано не вземе да избърза с нещата, че има един много хубав виц във връзка с това-
Гледам комшията в 4 сутринта простира:
- Абе, комши, к'во правиш, бе!?
- Простирам!
- Че кога изпра?
- Докато готвех.
- Докато готвеше? Че кога спа?
- Като се жених!
hahaha

ПП Честит празник bg
Joy
За скритото споко, нЕма се жени скоро, не мисля че е толкоз откачен. Журналята просто си ги смучат от пръстите това за ашк-машк и бла бла. То егати влюбчивия ще е- тук любов, там любов с тая с оная....как ли пък не hahahaОще през колко ще мине ехеее.... като в 1-2 може и да се влюби.... Whistling

ПП Честит празник Hug

# 383
  Здравейте  Hug макар че денят хич не е добър като Дуда е с нашия  ooooh!

защитавах го че не са му слаби ангелите ама с тая са му отслабнали  ooooh!

егаси как я целува   и  мАчка тоя кон   заема целото лЕгло  Mr. Green

Ча беше казал ,че не си пада по гримосани кадъни  но е чок ревнив и с кУлежка нивгаж,   че не мойл да я гледа ка се целувала с други  . Но тая е само за бройка и нощни запои  и скоро ще  бъде бившата  Naughty Дано , дано  Боже ! Praynig

а тоя , който я намърдал в Ичардето  Дуда  не знай кво е напрайл      ooooh!

Цитат
Даже и друго си мисля- ако Ча е на правилния бряг и тая не му е параван

това и аз си го помислих , но си замълчах  Mr. Green

Добре де ходи в Ла буум  с Ча      иска да се весели   нека така да мислим  .  Може да и харесва  атмосферата в    бара и за тва да ходи там .  

Ако го сбарат Ча ша го разкъсат за тая интИресно кво ша отговори   и дали ще се изниже  с колата

Дуда нИ   знай Чачовите фенове  кви са  Joy и не само на него ако не им харесаха къдъната  на даден техен любимец  стават зли     и повечето коментари в мрежите  хич не са ласкави за   кобилата  и  жребеца    - Ча е жребеца  Joy

https://vk.com/public102959620?z=video124838662_456239603%2F8578 … l_wall_-102959620

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 17:08 от femmi2

# 384
Eeeee, Феми, ай стига де.
Ми любовта е сляпа, няма я феновете си да пита с коя да е.
И на мен не ми е особено ОК с туй двуметрово чело, и с коса започваща от средата на главата, но на Ча си му е добре с нея съдейки по външният му свеж като репичка вид.
Ти така я описваш, все едно е една друга ЗвездЪ. tooth
Дори и поредната бройка да е, какво от това!?
Във връзка с това, което споменах се сетих за написаното от Профи за
Скрит текст:
напрежението в ореЙте Joy
и се сетих за шедьоврите на Зиза, уникалниииииии. rotfImao rotfImbo

# 385
  • Пришълец
Наде, що ме посети hahaha, изчетох първата порция, но не ми стигна и продължавам нататък... Няма такъв смях просто, мислено анализирам анализите rotfImao. Жалко, че Зиза не е тук, пак ме кара да се смея, но на друго място и по други въпроси...
Феми, която и да е, няма да получи одобрение. Кивовата Башак е хубава, но и тя търпи фенски упреци Whistling. Да ти повдигна ли настроението: във фейса са поместили новината, че Бенсу потвърдила слуховете за Чаатай и Дуйгу, а коментарът е: коя е тая Бейгу? hahaha

# 386
  • Варненска клюкарка

Във връзка с това, което споменах се сетих за написаното от Профи за
Скрит текст:
напрежението в ореЙте Joy
и се сетих за шедьоврите на Зиза, уникалниииииии. rotfImao rotfImbo
Ох Наде и аз за Зизините бисери се сетих като прочетох Профи, ако знаеш как прихнах Joy
Липсва ми, сЯ щеше да извърти 1-2 анализа за любимата Дуда (мале как прозвуча Embarassed)

Ча беше казал ,че не си пада по гримосани кадъни  но е чок ревнив и с кУлежка нивгаж,   че не мойл да я гледа ка се целувала с други  .
Феми, то тая няма надежда някой да я сложи в любовна сцена, опекъл си е работата Чачи, ще си я целува само той Mr. Green

Да ти повдигна ли настроението: във фейса са поместили новината, че Бенсу потвърдила слуховете за Чаатай и Дуйгу, а коментарът е: коя е тая Бейгу? hahaha
rotfImao rotfImao rotfImao

# 387
  • Пришълец
  Ча беше казал ,че не си пада по гримосани кадъни  но е чок ревнив и с кУлежка нивгаж,   че не мойл да я гледа ка се целувала с други  .
Феми, то тая няма надежда някой да я сложи в любовна сцена, опекъл си е работата Чачи, ще си я целува само той Mr. Green
Бел, точнУ Mr. Green
http://ezine.bg/n15-27187-%D0%97%D0%B0%D1%89%D0%BE_%D0%BC%D1%8A% … D0%B5%D0%BD%D0%B8

# 388

Ако питаше феновете    сещате се с коя трябваша да е  hahaha      а дали  са имали   си остава  загадка

Емко се  пренася  в Етилер до там са стигнали  
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240118%2F32458af3b254b … pl_wall_-58199741

Heart Eyes

Марги Hug  дай ми гуши  Crossing Arms       ми прави са  коя е тая Бейгу  hahaha никой не я знаеше  но като се докопа до Ча и надига чашка с него и   я разбрахме  .

Рускините пишат, че  тва е от купона  за  празника на Ла буум    newsm78     но може и да е  нова

https://www.instagram.com/p/BRKVP2JjIKw/
  hahaha hahaha Joy
   реакцията   като разбрали за Дуда  

Последна редакция: пт, 03 мар 2017, 16:49 от femmi2

# 389
 След като свърши дизито и  се шуми толкова  на Дуда ша и се дигне самочуствието , щото е с най - желания красавец  и колко му  е   продуцент   да и даде главна роля .   На Ча ша му се ноложи да  търпи или ша и кай  Гуд бай  , Адиос и нЕма ашк .    Толкоз грозни  къде с талант , къде Йок  играят главни роли и   снимат целувки .   

Оф докато не се каже гласно     не искам да повярвам  на това !    Тая колко е висока    нали   бише споменал , че  трябвало да бъде 1 , 70  кадъната . Ча е чок красив ,   с харизма  и   почти няма такава , която  да е равностойна за него   Joy    като изключим Лейлята Тугутлу и Хазал 

от новия епизод

Мерт го  разкриха    но ша избяга

тая   колко сцени има с Ча   ?    само го закопчаваше  Сарп  и началника го разпитваше

си опрайм вкуса

Heart Eyes   

Общи условия

Активация на акаунт