Априлски мами 2016 - Тема 7

• 25 196
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
И ние го водихме тогава - гледаха бъбреците, черния дроб, стомаха... Simple Smile

# 256
  • Варна
А ама аз с тези часове се похвалих момичета  Joy, то другото не е за описване на 15-30-40-60 мин цяла вечер  ooooh!
За яденето - ами ядем точно за 3-5 минути, каквото успея да напъхам в устата за това време и това е  Naughty, има и момента с опитването на първата лъжичка и стискане на устичката, не и харесва и толкоз.
Да ви кажа хич не се и занимавам с това какво ще и давам, та днес месо, та утре желтък, каквото дойде и каквото и се яде, голям чешит ми е в храненето. Ето сега варя картофена крем супа, за пръв път леко запържих праз в масло, добавих вода и картофи и зърно морска сол. Ще видим дали ще одобри нейно величество шефката  baby_neutral
Вода по сериозно пропи откакто сменихме шишето:
http://www.koalabebe.com/product/2262/avent-philips-avent-natura … ingvin-rozov.html

Добавям, че шишето е това розовото с дръжките.

# 257
Най-после ви изчетох Simple Smile
Да ви кажа, че нямаме спокойна вечер от не помня колко време, съмнявам се да е нещо ново Simple Smile Новото е, че всяка сутрин проверявам венците с надежда, ама нали съм прочела, че първо отдолу излизат и само там гледам, докато миналия ден, случайно забелязах, че отгоре почти са се показали и двете зъбчета - венците подути, белее се..абе сигурно до няколко дена ще са избили (надявам се  Praynig)
Zina, видях, че си питала за алиекспрес - бебешки дрехи не съм поръчвала, но всякакви други да. По-принцип под всяка дреха има таблица със размерите в см, там най-лесно да се ориентираш. Всеки производител си е със собствени размери  Laughing Аз за мен (60кг) съм си поръчвала от S до XXL  Naughty
Хубав ден на всички

# 258
  • София
Възможно е да избият първо горе, да.  Simple Smile Катерина като отказва да яде, грабва лъжицата и не мога да и я взема, така стиска, че не е истина.  Mr. Green

# 259
И моите не пият вода, но пият много мляко, така че не се притеснявам на този етап. А и не знам кога да давам водата.
Макси, важното е, че сега ще направите изследването. Помня само за бъбреците. Заради рефлукса сме ги водили отделно на гастроентеролог и там изследваха корема. За място не мога да помогна защото и ние не знаехме къде и го направихме в поликлиниката.

# 260
  • Стара Загора
Моята дъщеря започна да пие вода едва когато започна да яде малко повече от твърдата храна. Преди това биберон не беше опитвала, но сега пие между 200 и 300мл вода. Чай вече не давам, защото са със захар и забелязах, че дерматитът се обостря.
Днес имам отвратителен ден. Изтървах Мила от дивана и падна по лице на килима. Явно малко се е ударила в ръба на масата, защото на главичката има малка червена подутинка. Също така вчера и днес изобщо не иска да яде твърда храна. Бая си поревах и на всичко отгоре мъжа ми излезе на по бира, защото разбирате ли колата маска и почистването на лице в салона били моето излизане.. и той искал да излезе. Очаквам и нощта да мине също толкова "прекрасно" какъвто беше и денят.

# 261
Деси прегръщам те!

# 262
  • София
Деси, моят докато си дойде и излезе да ходи на фитнес.  Rolling Eyes Нищо му няма на детенцето, не се притеснявай, случва се.  Hug

Катерина е на 3 заместени хранения, но не иска вода и това е, а като беше по- малка си пиеше. Яде по 2  пъти на ден мляко, за сега гледам да не се притеснявам, защото добре си пълни памперсите като пишка, ама ми се ще поне малко да пие.

# 263
Забравила съм дали преглеждаха друго освен бъбреците.
Днес въведох маслини, направих ги с ориз и запържен лук, харесаха се.
Днес съм много уморена. В такива дни се ядосвам на таткото, че си е намерил нещо за правене след работа. А не бива, защото има доста неща за вършене, макар и не спешни.
Сега те прочетох, Деси. Ахх, тези мъже... А за падането -юнак без рани не може, знаеш  Sad Hug

# 264
  • София
Абе какво им става на тези мъже- татковци????!
Дано на бебка Мила, бързо да минава цицинката и да няма повече произшествия  Hug

# 265
Обявявам игра: кой е по-по-най недоспал.
Участници от типа " събужда се на 2-3 часа" ще бъдат дисквалифицирани автоматично, аз за такава нощ мечтая!  Joy Наградата е съжалителни погледи и плахо потупване по гърба, придружено от реплики тип " Ще мине".
Така...
Ето нашата нощ как премина:
7:45 Заспа.
Час по-късно се пробуди да яде.
22ч яде, после мрънка и се въртя до 23ч. Тогава го взех, успокои се и заспа уж добре.
00:00 ч пробуди се да яде
1ч се събуди и започна да се радва и пълзи. Приспивах го до 2ч ( или не знам докога, спрях да гледам часовник)
И тук направи дъълга пауза до 4:20, когато пак го приспивах на ръце. Оставих го и 10 мин по-късно се събуди да яде.
6ч се разплака насън, взех го преди да се е събудил.
7ч окончателно събуждане.

Бонус въпрос: зъби ли са, да се гръмна ли, какво да правя???

Добро утро #Crazy #2gunfire

# 266
  • Владая
Обявявам игра: кой е по-по-най недоспал.
Участници от типа " събужда се на 2-3 часа" ще бъдат дисквалифицирани автоматично, аз за такава нощ мечтая!  Joy Наградата е съжалителни погледи и плахо потупване по гърба, придружено от реплики тип " Ще мине".

Бонус въпрос: зъби ли са, да се гръмна ли, какво да правя???

Добро утро #Crazy #2gunfire
rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Много ме усмихна  Laughing Laughing Laughing Laughing
Снощи нашата мома такъв номер ми врътна,към 9 и 30 вече беше затворила кепенците,
така жмеше,че си мислех:"Ей сега като я приспя отивам на спокойствие в банята."
Да,да,изпи си млякото,дремна 10 мин и стана готова за игра,поиграхме до към 11.
Заспа и до 4 и 30 спа като пън,обаче после почна едно мрънкане,едно въртене,
по едно време имам спомен че беше седнала и се беше подпряла да мен и така спеше.
Станахме в 7.30,вилня,закуси и в 9ч заспа на проходилката.
Сега спи,до кога ще видя.

# 267
За мъжете......и аз понякога му се дразня и сърдя, но  и тяхната не е лесна. Те го нямат майчинския инстинкт, отделно си ходят на работа, отделно детето изисква повече внимание и грижи, което пък е за сметка на татковците, колкото и да се стремим да сме на 100% на всички фронтове, обикновено по-или дори най-прецакани са татковците.
За ехото се гледат вътрешни органи, но бъбреците са приоритет, така или иначе няма как да не видят и другите, защото и те са там заедно с бъбреците. И по-добре да ви гледат по 1-2 минути, защото това  добър знак, особено при по-опитен специалист. Този черно бял екран на тях им говори много повече, отколкото на вас Wink
Вчера взех чай от маточина и реших, че ще дам на Тервел за вечерта да видя дали пак ще се върти като пумпал....да ама той заспа още в 19:00 преди да е опитал чая  Joy и едва към 23:30 мрънкам за мляко, чак ме хвана яд, че не си почивах активно в този период...защото рядко прави последните седмици повече от 2 часа пауза. Но сутринта още към 5 почна да шава и в 7 вече не издържа и почна да ми пее, за да ставам. Направих му палачинки и легна да спи. Днес явно ще е ден с непознат за нас режим.

# 268
по едно време имам спомен че беше седнала и се беше подпряла да мен и така спеше.
Joy Heart Eyes Heart Eyes

# 269
Аз съм за последното място  Grinning
Снощи младежът заспа в 21.30 и сутринта беше буден в 8.00  Wink Девойката заспа в 22.30 и сутринта стана в 9.30 с малко събуждане и даване на биберон в 7.30 сутринта когато баща и шумоли в стаята...

Общи условия

Активация на акаунт