Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 233

• 69 832
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Ето фрагмана!

Cesur ve Güzel 13. Bölüm Fragman

https://youtu.be/Q9rUN5EmTuc
Цитат
Тах- если этот человек действительно, по настоящему любит тебя, тогда ради тебя он положит своей мести конец
Сю- если бы ты меня действительно любил, ты бы смог отказаться от желания наказать моего отца?
Тах- ...(не разобрала) Не бойся прошлого, оно огонь, а я то что его потушит.
ДЖ- если бы ты меня по настоящему любила, ты бы смогла просить того чтобы я от этого отказался?
Цитат
Тахсин:Если бы этот человек любил тебя...действительно любил,он бы отказался от ненависти и мести...
Сюхан:Если бы по-настоящему любил меня ,ты бы смог отказаться от мести,чтобы не наказывать моего отца?
Тахсин:Джесур огонь,а я тот,кто его потушит...
Джесур:а если бы ты действительно любила меня,разве ты стала бы задавать этот вопрос?
https://vk.com/feed?z=video216167707_456239605%2F8e7f97b32714d99 … _-86336891_214890

Последна редакция: пт, 03 фев 2017, 19:10 от Lina_4

# 61
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 13.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 62
Спазиха си обещанието - фрагман! Злати Hug

Пак сълзи. Този пък кой и за какво разстрои Сю?

Писмо няма, камо ли от Ататюрк Wink

На Сю брачният живот не й се отразява добре - взе често да рови по джобевете на съпруга си Wink Ама не всеки път изненадите са приятни Wink

Сю толкова се зарадва на доказателството в 12 еп., защо ли в 13ти го гледа толкова обезверено, че и така се стресна newsm78
Не го ли е обсъдила с Джес newsm78

Много обичат паралелите в турските дизита - баща и щерка с улики в ръка, пламъци... Снимката оцеля, а писмото newsm78 Все пак падна във водата newsm78

Не бях изчела внимателно постовете. Чак сега забелязах, че с Надин сме споменали "чукче" Peace Явно станеш ли темна телеПатка,  си оставаш до разпленяване Wink

Линка,,  когато има имение, има и долен етаж Wink Добре че нашите долни етажи не са злобливи и завистливи, че ако и те завъртят някоя интрижка, много ще ми дойде.

ПП Синан , Hug за превода. С превода си получих част от отговорите

# 63
Здравейте Hug

# 64
Изгледах го доста пъти този фрагман и да... много тъжно...
Карат Сюхан да избира кого обича повече...Ужасен... невъзможен избор... "Изборът на Софи"...
(знаете за какво  говоря, сигурна съм  Peace)
Не е честно нито от страната на баща й, нито от страната на любимия й...
Но, какво да се прави, сама се насади на пачи яйца...
Аз не мога да реша тази дилема, очаквам решението на СЦ...

Фрагманът, по мое мнение, е един от най-силните до сега... невъзможния избор... ooooh!

Това знаем ли го?  newsm78

# 65
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

С такъв интересен сериал  Wink няма как да скучаем, а  Simple Smile

Разнообразни интересни и красиви неща сте сложили, размисли по филма и героите - също, а не сте и пропуснали фрагмана, че даже и с превод е вече. БЛАГОДАРЯ на всички за труда, който сте вложили!  bouquet

Аз, засега няма да пиша повече, че първо ще гледам преведена серия, ама... някоя и друга красотичка от нет-а мога да донеса.  Peace

# 66

Отдавна не съм слагала малка нощна музика Grinning Току що изгледах и изслушах новият сингъл на Миро- Гълъбо. Жесток!!!  Peace И е в тон с темното сериално настроение Wink Вижте го! Rolling Eyes

# 67
Нова снимка от ново видео за фестивала на късометражното кино
https://vimeo.com/202427765

# 68
  • Русе
Някой е онагледил в кадри и споделената тук аналогия с цветята и пръстена, та...

# 69
Нова снимка от ново видео за фестивала на късометражното кино
https://vimeo.com/202427765

# 70
Здравейте момичета посред нощите wavey

След като близо 2 часа писах пост и го пуснах и...изпаднах в подбоно на Сю състояние  Mr. Green

Защото поста ми отиде та се не видя #Cussing out smile3511 newsm61

Няма как да повторя написаното Peace Затова ще бъда кратка
Благодаря на всички вас за споделените мисли относно епизода вчера, рейтинга, клипчета, колажи  newsm51

Линка Hug успяла си да изгледаш епизода и си споделила впечатления. Наистина освен игата на актьорите са много важни и диалозите Peace

Снощи не онагледих достойното оттегляне на Сю от дома й, където в колата си даде израз на подтиснатите емоции  пред баща й Баги  Hug хубаво го беше описала състоянието на Сю

Наистина великолепно изразяване на емоциите на героинята от Туба - само с преглъщане или едва повдигане на веждата, но на зрителя му става ясно какво показва Peace А за операторската работа думи нямам. Браво!  smile3501 Много добра игра със светлината, цветове,  яркост, отражения, забавено движение когато се налага Peace

Имаме и нов трей за 13 еп Лили  bouquet, Ринка  bouquet, Синан  bouquet благодаря за превода му
Злати  Hug, Вичи Hug за преносителството

Наистина на Сю в предстоящия епизод ще й се наложи да направи много важен избор между баща си и любимия. Най-трудния избор е този, в който има намесени  емоции. Сю разбра с разума си какъв човек е баща й,   знае и какво е сторил на семейството на Джес. Видя , че може да стори зло и на нея- човека когото уж обича Peace  Но не може да заповяда на сърцето си да спре да обича баща си Peace Това със заповед не става. На скалата на емоциите на  едната  крайност е любовта, а на противоположната страна- омразата. В случая от този край /на любовта/ не може да се прескочи на противоположния край /омразата/ просто ей така. И не вярвам Сю да започне да мрази баща си, защото това, което до сега Едже ни показа за нея е че е добър и обичлив човек. А тя го обичаше истински допреди няколко седмици . И това е от както се помни - от дете. Може би ще й трябва време, за да може любовта й към него да се притъпи. Тогава тя ще може да взема правилни решения.   Любовта й към Джес е искренна и пламенна, но е от скоро време. Разбира го, обича го, но не може изведнъж да зачеркне баща си. Затова и  разпъването между двамата ще е много болезнено за нея. Според мен в трея тръгването на Сю с колата ще е края на епизода, когато тя ще се отдръпне за малко и от двамата, за да може да има време да уталожи емоциите и да вземе най-правилното решение Peace

Някой е онагледил в кадри и споделената тук аналогия с цветята и пръстена, та...

Цвети Hug тези моменти имах в предвид снощи, но нямах време да търся стоп-кадрите къде са

Баги Hug донесла си нови снимки, че и гифче с Туба от фестивала на късометражното кино Peace
Може би Туба е провела някакъв уъркшоп или е имала някаква лекция? Rolling Eyes

За сутрешното съботно кафе - малко мъдри слова от Ванга Peace
ВАНГА: НЕ ИСКАЙТЕ МНОГО – НЕ МОЖЕТЕ ДА МУ ПЛАТИТЕ ЦЕНАТА...
Скрит текст:

ВАНГА: НЕ ИСКАЙТЕ МНОГО – НЕ МОЖЕТЕ ДА МУ ПЛАТИТЕ ЦЕНАТА...

"Няма човек, който да е роден само за щастие. Ето - един е роден отличен работник, но няма щастие в семейството. Друг има и двете, но пък няма здраве. Трети е здрав, но пък децата са му болни и т. н. Във всеки човек има и добро, и зло. Така е устроен светът...

...Някой си мисли, че като има пари, може да си купи и любов, но това е вятър работа. Любов с пари не се купува. Или пък си мисли, че като стане богат, всичко ще му е наред, но и това не е вярно. Работи, работи човекът, трупа пари и вещи и после вземе, та умре и остави всичко на друг. Който много събира, никога не го използва. Друг събира плодовете на труда му. Затова по-правилно е така: не трупай, парите са средство за живот, използвай ги всеки ден...

...За всеки човек идват периоди на трудности. Дори и за най-богатите и за най-силните. Затова човек трябва да се стреми да бъде смирен, за да не умре в прегръдките на злото...

...Човек никога няма да спечели пари, ако не се занимава с подходяща работа. Той трябва първо да разбере какво най-много му харесва да прави, а не да робува на мода или нечии съвети...

...Не роптайте срещу страданието, което преживявате. Страданието е пречистващо средство, като една дреха, която не е чиста, ако не се изпере...

...В тежки времена живеем. Хората помежду си нямат един с друг нищо общо. Майките раждат деца, но нямат мляко да ги кърмят. Казват, защото били нервни. Не е това. Просто децата нямат нищо общо със своите майки, те само са дошли на света чрез тях. Нищо не получават децата от майките: нито мляко, нито топлина. Дават ги съвсем малки в детски ясли, вечер ги слагат да спят отделно, рядко виждат усмивката на майчиното лице.

Майките са недоволни, че съпрузите им не ги почитат достатъчно. Съпрузите пък смятат, че са се оженили само защото е трябвало да минат по реда си. Възрастните са недоволни, че младите не ги уважават. Никой с никого не е близък. Хората вече се интересуват само от пари. Мислят, че ако имат пари, всичко ще им е наред. Не знаят, че един ден тези пари няма да им служат за нищо...

...Бедността е цвете, на богатството не се радвайте. Бедността дава да се радваш на деца, приятели, роднини. А от богатството душата се разболява...

...Който краде, за здраве ще плаче...

...Понякога съм много нервна, а хората мислят, че съм лоша. А аз виждам обкръжението и обръча, който постепенно се стеснява около земята, преживявам мъките на всички хора и не мога, а и не смея да го обясня, защото един много строг глас непрекъснато ме предупреждава да не се мъча да обяснявам каквото и да било, защото хората заслужават живота, който водят. Как да помогна на тези хора, които все повече не зачитат никого, надпреварват се да придобиват пари и вещи...

...Не искайте много – не можете да му платите цената...

...Няма хитрец, дори и най-големият, който да е надхитрил съдбата си. Ще хитрува толкова, колкото му е дадено от Бога. И после няма право на снизхождение!...

...Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!...

...Работете сутрин и през деня. Никога вечер. Силите свише не помагат вечер, а без тяхна помощ нищо велико не може да се роди..."

Сабинка
Скрит текст:
Сложих клипчето за проВиотик, защото ме впечатли, че български продукт се опитва да пробие на американския пазар. Да не сис си помислила, че съм рекламно лице на фирмата  hahaha  Wink Това, че се  е получило такова несериозно отношение към клиент не е добре. Защото от мнението на всеки клиент зависи по-нататъка как ще се развие  фирмата. А това, което си написала говори за несериозност Peace Колкото до самия продукт мога да кажа,че не е толкова зле сред изобилието от всякакви пробиотици на пазара в България. Peace

Надин Hug благодаря ти за новия клип на Миро. Наистина е прекрасен

Хайде лека нощ!

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 03:04 от kanti

# 71
Добро утро!  Hug

Дано днес да ви се случат само хубави неща!  Hug

Днес очакваме ри нещо ново?  newsm78

Снощи Джансел е имал премиера на сериала си.

Баги  Hug Канти  Hug прекрасни гифчета!  Hug
Особено ми хареса поредицата пред чифлика!  Peace
Забележителна игра!  Peace Страхотна е!  Heart Eyes

Хубав ден ви желая!  Hug

# 72
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всичко споделено.
Канти Hug за гифчетата  newsm10,за Ванга

Добро утро, мои слънчеви приятели! Щастлива, светла и красива събота ви желая! Доставете си дребни, но любими удоволствия и се радвайте на живота! Защото е прекрасен! И само веднъж ни е даден! Страхотен съботен ден !

Силна серия,много силни сцени,много истини казани,отлична игра на целия каст.
Сю гледайки баща си в очите,човека ,когото е обичала повече от всичко и в същото време толкова много разочарована от него,колко много болка и мъка имаше в очите и.Даже ми се струваше,че даже и да я удареше Тбей,нито щеше да се отдръпне и щеше да продължи да го гледа право в очите.Много силна сцена и много добре изиграна и от двамата.
Плачейки сама в колата ,се чувстваше предадена от скъпия си баща ,предадена от Джес и накрая и работниците я предадоха,но по нареждане на тати,разбра ,че няма смисъл от нищо,хем се колебаеше ,бореше се с обидата ,с гнева,крещеше и чупеше  и си даваше сметка в каква безизходица е.
Много тежки думи си казаха двамата и и именно от отчаянието ,че тя е сама , а че той ще я изгуби.
Също силна сцена беше на Сю със Фюген,много съпричастност,много внимание,много съжаление,много добре предадено от Туба.

Джахиде,непрекъснато топи Джес,за всички беди,за което се сети,но Джес не е Корхан и ми се струва ,че именно Джес ще започне да  я разкрива нейните действия.
Линка Hug

Хубав ден ,дами bouquet

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 08:12 от vdleri Вичона

# 73
  • Русе
Добро утро!  Hug

Утро е  Wink, все още и нали е съботно - за къде да бързам  Peace

Зад прозореца слънцето блести, у дома е топло, здрави сме, а и си имаме... мечти  Simple Smile и най-важното любими неща, които ни вълнуват и забавляват - нима не е достатъчно да си щастлив!  Simple Smile

Линка  Hug вярно Джансел снощи е имал премиера, а се оказва и че серията вече има превод, та... ако някой иска да хвърли око...  Wink

https://vk.com/zeta_zetovaya?z=video-74469850_456239804%2F41cd19 … pl_wall_-74469850

Прекрасен ден за всички да е!  Peace

# 74

Засмяна събота желая на всички! Grinning Hug
Успех на Търпи, мое сърце с Джансел!  Peace Аз го погледнах с превод тази сутрин, ама май няма да го гледам. Прекалено турски ми се видя, брадясали мъже и готвещи жени. До Джансел не стигнах Rolling Eyes
Ако някой иска да го погледне:  http://great-tv.ru/turetskie-serialy/terpi-moe-serdtse-dayan-y-re-im

Цвети Hug линковете са различни, затова няма да трия Grinning

Общи условия

Активация на акаунт