"Ние, нашите и вашите"

• 60 148
  • 350
  •   1
Отговори
# 225
Последната серия беше много забавна, учителят по история наистина кърти с бисери Joy И в София няма баня МадАра, а - МАдара Peace  Laughing

Мен пък тъщата изобщо не ме дразни и мисля, че малко пресилено зле се държи с нея Христо. Все пак тя го прави, защото иска да е по-близо до тях, до близките си.. а той малко прекалява със злобата.

# 226
Последната серия беше много забавна, учителят по история наистина кърти с бисери Joy И в София няма баня МадАра, а - МАдара Peace  Laughing

Мен пък тъщата изобщо не ме дразни и мисля, че малко пресилено зле се държи с нея Христо. Все пак тя го прави, защото иска да е по-близо до тях, до близките си.. а той малко прекалява със злобата.
Досега не съм чула банята някой да я произнася така.
За тъщата си мисля същото, пресилено се държи.

# 227
Не се държи пресилено Христо спрямо Маргарита. Тя заслужава дори повече. Twisted Evil Заради нея всички помислиха, че Иво краде пари. Наготви гъбената каша само за да подразни и навреди на зет си, а какво стана. ooooh! Тази жена сътворява само мизерии и гадости.
Аз ако съм на мястото на Христо сигурно щях да я удуша. Twisted Evil

# 228
И см сигурна,че ще каже на Лили, че приятелката ѝ е спала в тях докато я е нямало. И тъкмо се бяха изяснили с Христо на тая тема и Лили пак ще се цупи.

# 229
  • София
И см сигурна,че ще каже на Лили, че приятелката ѝ е спала в тях докато я е нямало. И тъкмо се бяха изяснили с Христо на тая тема и Лили пак ще се цупи.

100 % ще и каже.  Laughing

# 230
Как се казваше момчето, което е в ролята на Кристиян? И вярно ли е, че работи към неделно предаване на БНТ? Peace

# 231
  • Има много детски смях.

От 3 дни се опитвам да я изгледам, стигнала съм до половината.  ooooh! Предпочитам гледам тъпо в една точка. Май ще спирам да следя сериала. Колкото и да ме кефи Кирил Ефремов, играта на останалите е просто трагична. Особено на Иво и по- малкия брат. Не зная какви "таланти" са, но подозирам, че са по- скоро деца на "таланти", успели да набутат отрочетата си при Нико Тупарев.  Tired

# 232
Как се казваше момчето, което е в ролята на Кристиян? И вярно ли е, че работи към неделно предаване на БНТ? Peace

Стефан Попов, но не съм запозната с изявите му.

# 233
Мен ме кефи Кристиян как играе Wink

# 234
Мен ме кефи Кристиян как играе Wink
И аз харесвам играта на актьора, но образът ми е малко банален.

# 235
Стефан Попов, но не съм запозната с изявите му.
Благодаря! bouquet

Сега се поразрових в нета за инфо и ми излезе, че през 2012 год. Стефан е завършил гимназия във Варна. Мислех, че наистина е 17-18 годишен, а то какво излезе. Crazy
Чаровен е Flutter играе си ролята, но образът му наистина е леко дразнещ.

# 236
Играе добре и не рецитира. Иначе от чак такъв коцкар няма нужда.. има т си директор Wink

# 237
Играе добре и не рецитира. Иначе от чак такъв коцкар няма нужда.. има т си директор Wink

Той Кристиян е точно малко копие на вуйчо си. Все едно е негов син и няма нищо общо с простоватия си баща. Има един мазен глас, много добре го играе, но наистина е леко банален.

# 238

Той Кристиян е точно малко копие на вуйчо си. Все едно е негов син и няма нищо общо с простоватия си баща. Има един мазен глас, много добре го играе, но наистина е леко банален.
Да, и многократно си мисля, че директорът му е баща, а не баща му... Пък и хич не ги виждам като баща и син Кристиян и баща му.

# 239
Стефка Янорова и Стефан Попов и друг път са играли майка и син - в късометражния филм "Падаща звезда". Не знам дали и другият им адаш от това им семейство - Стефан Иванов, е участвал. Laughing

И вярно ли е, че работи към неделно предаване на БНТ? Peace
М да, работи(л) е към телевизията майка.

Общи условия

Активация на акаунт