"Ние, нашите и вашите"

• 60 154
  • 350
  •   1
Отговори
# 210
Тази вечер и Дара ще участва. Tired
И Джуджи май.  Laughing
Джуджанка да не би да бъде подгряващия изпълнител на Дарина? hahaha

# 211
  • София
"При бръснарят на чичо ти Зорко- Жоро Паницата, много е добър" Представям си прическата   Joy

# 212
Оф, тия хлапета не ми харесват! Много ме дразнят как си цепят репликите. Едни сухи реплики и скучни

# 213
Иво ревнува. Crazy

Джуджанка много бледа нещо. Laughing

# 214
  • София
А Светлето като иска да пътува толкова защо не замина с Цецо за Виена - всички щяха да са доволни.  Simple Smile

# 215
Дара се превзема и лигави все едно е звезда от ранга на Мадона. ooooh!

А Светлето като иска да пътува толкова защо не замина с Цецо за Виена - всички щяха да са доволни. Simple Smile
А, да, бе! Laughing И после да не може да се навърта около Христо. Mr. Green Whistling

# 216
  • София
Дара се превзема и лигави все едно е звезда от ранга на Мадона. ooooh!

А Светлето като иска да пътува толкова защо не замина с Цецо за Виена - всички щяха да са доволни. Simple Smile
А, да, бе! Laughing И после да не може да се навърта около Христо. Mr. Green Whistling

Тя и тяй  май не е наясно какво иска.  hahaha

Много ми е антипатична Дара.  Rolling Eyes

# 217
Хареса ми танцово-футболното изпълнение на Сандвича, Хърбата и другото момче. Laughing

Деспина много отворена го раздава, ама като едното нищо още в другата серия ще я видим как си тръгва от джипа на Божинов бягайки.
Жалко за Мартин.

# 218
В този сериал само аз не участвам. Щом и Джуджито вкараха с толкова много реплики... Тя просто не спря да говори.
Да ви кажа, аз много харесвам Кирил Ефремов, но до тук. Всички други са ми адски досадни, изкуствени, особено двете момичета. Пресилени сцени и изкуствен говор. А, и страшно ми се доспива, като  гледам сериала. Което е добре за мен, де, супер си се наспивам😉

# 219
Харесвам сериала, играят добре, почти не дразнят.
Мноого се ядосах обаче, когато учителят им по история говореше за МадАрския конник. Как не са го поправили това?!? В София има баня МадАра, но конникът е МАдарски.

# 220
В този сериал само аз не участвам. Щом и Джуджито вкараха с толкова много реплики... Тя просто не спря да говори.
Тя беше там като дупе Wink нали директора трябваше да се хване за нещо Wink
Радвам се, че 2 серии не са давали Иво. Това момче има ужасен говор. Каквато и ще звезда да е!
Дара пък беше мега анти. То уста, то език, то облизване..

# 221
От Дара ми иде да повърна, има излъчване на празен бидон от кисело зеле.
Но другите ми харесват как играят, и децата, и Ицето, и тъщата, дори този със заваляния говор Иво, и той ми харесва. Па да кажеш, че не съм хейтър... няма да е вярно. Simple Smile

# 222
От Дара ми иде да повърна, има излъчване на празен бидон от кисело зеле.
Но другите ми харесват как играят, и децата, и Ицето, и тъщата, дори този със заваляния говор Иво, и той ми харесва. Па да кажеш, че не съм хейтър... няма да е вярно. Simple Smile
Joy hahaha
Дара голяма звезда, голямо чудо. И не е от ролята в сериала. Гледах я наскоро в друго предаване и там чупки, стойки, муцки  Whistling

Мен говорният (д)ефект на Иво изобщо не ме дразни, напротив. Чаровен ми е. Единствено образът на Кристиян ми е леко антипатичен, но се преживявя. Всички останали ми харесват - и актьорите, и образите им. А най-много ми харесва как Христо си мени интонацията към тъщата и колки бързо превключва като говори с децата.

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 20:12 от _Smile_

# 223
Иво с този говор много ми напомня на Куката от Под Прикритие  Laughing

А да попитам, който знае, как се казва испанската версия на сериала?

# 224

Общи условия

Активация на акаунт