"Ние, нашите и вашите"

• 60 156
  • 350
  •   1
Отговори
# 195
Прекаляват с този директор плейбой, то бива, бива, ама чак пък толкова... постоянно е налегнал някоя на дивана.
На моменти ми доскучава сериалът, особено като дават за Зорко и неговата бизнес конкуренция. Децата и семейните отношения са ми по-интересни.

# 196
Joy hahaha Joy
Той пък щоне си заключва кабинета... Някои татко ще го рани найстина хаха

Защото "в този кабинет се чука" .. двусмислено изречение Simple Smile

# 197
  • Пловдив
Вярно учителя е супер Grinning И отношението зет-тъща също много ми дападат Wink

# 198
Прекаляват с този директор плейбой, то бива, бива, ама чак пък толкова... постоянно е налегнал някоя на дивана.

А чуден си е! Толкова го харесвам Дани Ангелов, че напълно ми влиза в представата за плейбой. Все пак е комедия и всичко е пресилено.

# 199
Много, ама много ми харесва учителят по история. Много ми е забавен и на актьора му се получава идеално образът.

# 200

А чуден си е! Толкова го харесвам Дани Ангелов, че напълно ми влиза в представата за плейбой. Все пак е комедия и всичко е пресилено.
Скучен е... може за разнообразие да му измислят нещо друго просто.

# 201
Скучен е... може за разнообразие да му измислят нещо друго просто.
Например някоя от майките, с които се забавлява, да забременее от него. Mr. Green

# 202
Мен ми харесва как говори Христо. Спокойно, ясно. Особено с Марго много му се получава Wink

# 203
  • София
Аз на негово място нямаше да съм толкова спокойна, досега да съм я удушила.  Joy Много ме дразни образа на тъщата.

# 204
Мен актрисата ме дразни. Един дрезгав глас ( а аз попринцип обичам такива) и една кофти интонация...

# 205
и аз не харесвам . Анета Сотирова  харесвам в роля на свекърва Simple Smile Чудя се как Христо не я е удушил все още тази

# 206
  • Пловдив
А по каква линия пратиха Лили в Лондон Rolling Eyes Явно и се е наложило на Елена да отсъства  Laughing
И как не звънна на тия деца???

# 207
  • София
А по каква линия пратиха Лили в Лондон Rolling Eyes Явно и се е наложило на Елена да отсъства  Laughing
И как не звънна на тия деца???

От училището я изпратиха на командировка, но забравих за какво точно ставаше въпрос.  Simple Smile

# 208
Тази вечер и Дара ще участва. Tired

# 209
  • София
Тази вечер и Дара ще участва. Tired

И Джуджи май.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт