Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 405
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Така работят у БГ. То собственици не знаят, па работници - хептен.

# 466
  • Русе
Това с празния поглед и аз го видях 2-3 пъти, но все пак е по - добре от тези, дето даже не те поглеждат и само свиват рамене. Но си мисля, че зависи и от организаторите..как на  LaughingКола и в кварталния магазин знаят с подробности какви игри има и ми ги предлагат- дали за черпак да играя, дали за чаша..

# 467
Не всички са такива, но някои наистина изумяват, младо момиче в магазин за козметика, искам балсам за устни, дава ми гланц, казвам, че не това искам, а балсам, отговорът е: ми то е същото. Търся някакви вафли бяха, питам, на секундата ми се отговаря, че няма такива, а те зад гърба на продавачката на рафта. Показвам ги, тя прави някаква мутра, отива с неохота, дава ми, абе някаква незаинтересованост. В аптека търся хапчета, гледа ме с недоумение и ми изрежда два вида други, сигурна, че съм сбъркала. Ами не съм, не за пръв път ги купувам. Накрая ми заявява, че не знаела да има изобщо такива, но с тон, насочен към моето незнание. Е, не издържах, казах и, да беше чела повече, можеше и да ги знаеш, за цеолат ставаше въпрос. Оспамих, ама не издържах! Embarassed

Иначе за протокола - от нийде нищо! Simple Smile

# 468
Принципно е точно такава ситуацията. Никой не си знае работата.

# 469
По ТВ рекламираха сухи пасти Престиж с картички на Тролчета вътре. Дъщеря ми ме моли по телефона за тях, аз съм в Кауфланд и попадам на мърчандайзъра на Престиж! Питам я има ли ги, а тя ми казва: "Няма такива, сигурно е нещо със скреч карти във Фантастико."  ooooh!
По темата - майка ми е с 2 магнита от 2 кутии Траяна, а ММ е със стек Ариана (и рима докарах Simple Smile )

# 470
Тези пасти с тролчетата имаше в К около Коледа, не знаех, че още ги има.  Но не са нищо особено, май 4 вида карти са по една в опаковка и сглобяваш пъзел от тях. 

# 471
Престиж с Тролчета съм виждала в Метро, но мисля, че са от преди Новогодишните празници - новите са без нищо. Те са си в срок на годност, но по-трудно се намират.
Имам още 3 магнита Дубай - бих ги разменила за други, но сигурно не си струват пощенските разходи  Laughing

# 472
Да, случката беше преди Коледа. Аз по повод професионализма Wink
Благодаря!  Hug

# 473
Сега видях реклама на новия билет на Националната лотария - за 10 лв е и има печалба за 3 000 000. Мислех да го купя на моя близка, която скоро има празник, но като видях наградите се разколебах - 23 хубави награди и останалото са дреболии. Не че не бих се зарадвала и на тях, но няма 5 000, 10 000 и т.н. Не си струва, май... Confused Затова пък има странната награда "Директно участие в ТВ игра" - не е лошо, но много хора ги е страх от телевизията, аз също се притеснявам и не съм убедена, че искам да спечеля такова нещо  Embarassed
https://7777.bg/lottery_tickets/jackpot_3m/

# 474
  • София
Здравейте,

Преди няколко дни си купих кока кола 500ml с бяла капачка за играта за iphone и тн. Под капачката обаче нямаше код, а само надпис 500ml coca cola. Писах им през mysparx, но нямам отговор. На някой случвало ли му се?

# 475
Това не означава ли, че печелиш нова кола? Участвала съм в тази игра преди половин година, но предполагам, че и с белите капачки е същото, като с предишните.

# 476
Влизам да кажа,че днес ми донесоха от Нивеа наградата на името на детето-Булпост ги носят.Аз очаквах да са мостри,а те са:шампоан 250 и балсам 200,изненадах се приятно.Мисля,че имаше и други от темата,които бяха в списъка,така че скоро и те  да се похвалят.Туиксове пак не намерих Sad

# 477
Преди няколко дни си купих кока кола 500ml с бяла капачка за играта за iphone и тн. Под капачката обаче нямаше код, а само надпис 500ml coca cola. Писах им през mysparx, но нямам отговор. На някой случвало ли му се?
звучи като "печелиш още една Coca Cola".

# 478
Най - после намерих туикс. Регнах два кода, но чета условията - пише че изпращат мейл на пощата и трябва да потвърдиш, чрез линк. Но аз нищо не получих. Който е регистрирал веднага ли получихте въпросния мейл?

# 479
Нищо не съм получила регистрирах сигурно над 10 кода.Много скъп тоя туикс по 0,80 ст в кварталния магазин.

Общи условия

Активация на акаунт