Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 384
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Правилата са най отдолу на самата страница
Благодаря, дотам не стигнах. Mr. Green

# 496
  • у нас
На Дав играта със споделяне във фб,на Бейлис също. Sad Като нямам профил,няма награди... Много тъпо.  Crossing Arms

И аз съм така  Crossing Arms Това си е направо дискриминация  Thinking

Да помрънкам малко - много се надявах да спечеля от играта във форума за чая от Бали. Но, уви, и този път не можах да спечеля. А толкова много го искам този чай.  Embarassed

# 497
И аз нямам Фейсбук, играя от профила на брат ми.

# 498
аз да се похваля с награда от чая . Simple Smile
това ми е първата награда от форума и първата  за годината

# 499
  • София
За пръв път печеля от форума,спечелих чай  Heart Eyes Heart Eyes Много съм щастлива,толкова много исках да го пробваммм  newsm44 newsm68

# 500
И аз нямам Фейсбук, играя от профила на брат ми.
Аз няма на кой.  Tired
И да-дискриминация си е.  Crossing Arms
Записах се за Бондюел.  Peace

# 501
Дискриминация е разбира се, не съм длъжна да имам Фейсбук, преценила съм, че не ми е нужен, сега само заради някаква си смотана игра няма да си правя. Peace
Играла съм няколко пъти от профила на брат ми, разбира се, с неговото знание, не съм печелила нито веднъж. hahaha

Момичета, честито, с удоволствие да си пиете чайчето. Sunglasses
И една молба:
Скрит текст:
Ако е удобно след като минете този курс бихте ли споделели дали при вас има някакъв ефект, по принцип не вярвам и не приветствам такива методи за отслабване, но какво ли не пробвах, а ме "мъчат" едни 3-4 кг от втората бременност и бих искала да ги сваля, оказа се много трудно, а аз съм ниска и колкото по-малко, толкова по-добре. Peace

# 502
Падна ми се Дубай, само Париж ми бяга.  Crossing Arms

Купих Lays днес, въпреки че още не съм прочела условията.  Laughing

Около нас туикс няма.  Laughing

В кой магазин намери Lays?

# 503
  • Телиш/Плевен
Честито на всички! Hug

Ще се пробвам с играта на Бондюел, благодаря за споделянето. bouquet

# 504
  • София
Lays купих от " Аванти" до Южния парк.

https://www.facebook.com/CinemaCityBulgaria/?sk=app%2F4877678546 … 0858&app_data Играта на Cinema City за оскарите, но май пак трябва да имаш фейсбук.

# 505
  • София
Момичета, честито, с удоволствие да си пиете чайчето. Sunglasses
И една молба:
Скрит текст:
Ако е удобно след като минете този курс бихте ли споделели дали при вас има някакъв ефект, по принцип не вярвам и не приветствам такива методи за отслабване, но какво ли не пробвах, а ме "мъчат" едни 3-4 кг от втората бременност и бих искала да ги сваля, оказа се много трудно, а аз съм ниска и колкото по-малко, толкова по-добре. Peace
Разбира се,ще споделя. bouquet

# 506
Включих се в GFK Домакински панел и освен дневници за попълване,  получих и форма за препоръчване на нови домакинства. Ако има желаещи включат да пишат на лични за да им кажа какви данни трябва да се попълнят за ги препоръчам.

# 507
здравейте  Hug отдавна не съм участвала в игри, а преди участвах редовно  Blush записах се за играта на бондюел

# 508
  • Русе
Русе, чудесата на света край нямат..открих Тукс в Имедио в кауфланд/ където продават вестници и цигари/ Взех си само 2 за идеята,ч е 1,05 ми се видя множко ooooh!
За Бондюел и аз се записах bouquet

# 509
Русе, чудесата на света край нямат..открих Тукс в Имедио в кауфланд/ където продават вестници и цигари/ Взех си само 2 за идеята,ч е 1,05 ми се видя множко ooooh!

И аз така - в последния момент снощи намерих най-сетне туикс в Инмедио в Кауфланд. И аз за идеята, пък да видим.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт