Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 374
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Русе
С двата ми кода..чаша Laughing

# 526
Честито.

Всичко е до късмет, аз Нутрибулета го спечелих с първите 3 регистрирани кода, а не съм се и надявала. Peace

# 527
От толкова много чаши за мен няма, а за кафемашина не се и надявам.

# 528
С два кода и мен ме няма в туикса... Ще чакам кафемашината сигурно  Joy

# 529
Следващото теглене е на 03.03. hahaha
Дотогава ще забравя за играта, десерти ще купя още няколко, пък ако извадя късмет, извадя, здраве да е.

# 530
  • София
Утре ще ходя до мола и се надявам в INMEDIO да има, много ме  е яд, че изобщо не можах да участвам.

По повод със зариването, днес събрах всичките траяни и казах на ММ да ги носи в офиса, бързо, бързо са свършили.  hahaha

# 531
 Joy Joy

Аз така направих с шоколадите от играта на Милка, раздадох ги на дечицата пред блока.

# 532
Ментос са публикували печеливши - няма ме, но има време (има да си снимам чанти....). Странно, че намерих в публикациите снимката само на една от победителките - другите не ги виждам. Фейсбук ми прави номера, откакто го промениха - не виждам всички коментари под публикациите, може да е заради това..

Искам торбичка на Лейс - харесвам ги повече от тениските, но не мога да намеря опаковка, за да участвам.

П.п. Йе, имам туиксове! Току що ми ги донесоха от София )) Да бях споменала и за чипса...

Последна редакция: пт, 17 фев 2017, 16:59 от Petia Ivailova

# 533
П.п. Йе, имам туиксове! Току що ми ги донесоха от София )) Да бях споменала и за чипса...

С тези туиксове е "Сега в София, скоро и в други градове". Mr. Green

# 534
Имам чаша от туикс, вчера в последния момент намерих и регистрирах. По 82 ст. са и определено вкуса не е много впечатляващ, за тия пари могат по-хубави десерти да се намерят.

# 535
Така си е; а и друго - кой каза, че са му скъпи по 80ст - моите са по лев и 15  Laughing  Все пак съм доволна, че имам няколко, понеже ги търся отдавна  Rolling Eyes

# 536
Намерих чипс,обаче имаше само 2 вида,в огромни пакети.Взех един,сега се снимах-той пакета 3 пъти колкото лицето ми.Само огромните пакети ли са с усмивки?

# 537
И съпругът ми е с чаша от 2 кода,аз не печеля,имах и аз 2 кода. Sad

# 538
Фантастико явно раздават неполучени награди, защото са ми пратили вчера мейл за 2 броя стъклени чаши, а срокът за получаване беше до 15.02. Ще се пробвам все пак да ги взема тия дни.

# 539
Честито на печелившите!
Аз обаче обмислям не на шега, дали да не пропусна тази година и да я пиша нулева. Определено, това не е моята година, верно че е още в началото, но толкова измъчена работа, не ми доставя удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт