Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 349
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
@Лале в дъжда

# 286
# 287
  • Телиш/Плевен
Честито!И на мен ми се падна черпака от кола-зиро,а преди това от две фанти и спрайт-нищо,явно късмета е с колата.Пожелавам ти утре за закуска да спретнеш най-вкусните палачинки с новия черпак chef bouquet
О, много ти благодаря! Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 288
Аз да се оплача.......участвах в една фейсбук игра, която беше до 30.01, победител не е обявен, писах на страницата и ми казаха, че ще го обявят на 09.02...........и съответно още не е обявен. Много се дразня от нередности и така ми тръгна от началото на годината ooooh! #2gunfire

# 289
Здравейте,регистрирах касова бележка на Калиакра на 05.02, като си мисля,че е участвала в тегленето на 06.02.Днес се опитвам да регистрирам нова и ми пише,че не е изминала седмица от предишната и не мога да регистрирам? newsm78
Дали съм участвала в това теглене на 06,02 или сега ще участвам за първи път с тази касова бележка? newsm78

# 290
  • при късмета
В спаркс излиза ли ви такъв надпис?

"Важно! Въведи правилно данните си, тъй като това е задължително условие за получаване на награда. В случай че бъдеш изтеглен като печеливш и не въведеш точно необходимите данни в упоменатия срок, не носим отговорност за доставката на наградата ти."

На скоро си променях данните, отначало излизаха старите, но след няколко опита успях, за адреса става въпрос. Сега си го виждам в профила както трябва и се чудя при тях ли нещо не виждат или излиза при всички?

# 291
  • Русе
slan4ize, участвала си в тегленето на 6-ти, според мен. Не ти дава да рег нова, защото системта им е настроена така, че да изминат 7 дни от предната регистрция. Аз рег на 1-ви, даде ми на 8-ми пак, нито секунда по- рано. Hug

# 292
Здравейте,регистрирах касова бележка на Калиакра на 05.02, като си мисля,че е участвала в тегленето на 06.02.Днес се опитвам да регистрирам нова и ми пише,че не е изминала седмица от предишната и не мога да регистрирам? newsm78
Дали съм участвала в това теглене на 06,02 или сега ще участвам за първи път с тази касова бележка? newsm78
Трябва да са минали 7 дни за да направиш нова регистрация. Освен това от един IP-адрес мисля че може да регистрираш само един профил. Поне на мен не ми даде да регистрирам друг човек от същия компютър.

# 293
  • София
В спаркс излиза ли ви такъв надпис?

"Важно! Въведи правилно данните си, тъй като това е задължително условие за получаване на награда. В случай че бъдеш изтеглен като печеливш и не въведеш точно необходимите данни в упоменатия срок, не носим отговорност за доставката на наградата ти."

На скоро си променях данните, отначало излизаха старите, но след няколко опита успях, за адреса става въпрос. Сега си го виждам в профила както трябва и се чудя при тях ли нещо не виждат или излиза при всички?

Да, излиза ми от няколко дни. Дори се чудя, дали все още се обаждат за големите награди или е както в началото - направо идва куриера.

# 294
Преди малко чух по радиото, че БНТ HD става на ... години и по този повод организират игра с награди. За повече информация - на сайта на БНТ.
Гледам, гледам, но игра не виждам.
Някой ако я намери, може ли да я публикува тук

# 295
Ето я играта:
http://bnt.bg/igraj-s-bnt
Но и аз не мога да се ориентирам, въпросът липсва.

# 296
  • при късмета
Мерси Таня

# 297
Казах на мъжа ми като купува маргарин, само Калиакра да вземе и да гледа да е промоционалната. Вчера стигнах да се регистрирам, намерих сайта, стискам трепетно картончето от капака и чета: "въведете кода от касовата бележка". Е, боклука няма да ровя. Crossing Arms

# 298
Само в нашия ли кауфланд заради играта на калиакра от 1,60 маргарина е станал 2,80 ? (поне според наблюдения от близък )

# 299
Не намерих Туикс Кафе - ходих към Лидл и по пътя проверихме няколко хранителни магазина и една бензиностанция ОМV (само за това - по принцип ми е забавно, но взе да ми става неудобно...).

Трих скреч карта на Здраве, но не спечелих и ми дадоха една мостра на шампоан  Blush В Лили са пуснали разни промоции - например имаше много намалени неща на Есенс - взех си сенки за очи с подарък ластик за коса за 2 и 50...

Общи условия

Активация на акаунт