Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 351
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
 Joy Joy
Не се сдържах.

И аз не мога да намеря новите опаковки.

# 271
  • София
Ако някой е намерил Туикс моля да сподели кой е магазина Simple Smile

# 272
  • Под Слънцето
И аз издирвах днес туиксове из Варна. Ми.. от Винс-а през Червения , през всички барачки и магазини до Тракия- няма!  Толкоз. Няма.  #2gunfire

# 273
И мен ме няма в DM!

# 274
Аз утре ще търся Туиксове из Плевен - ако намеря, ще кажа от къде са ; имам чувството, че всички ще спечелим от първото теглене  Simple Smile Впрочем, утре след 14 часа ще има промоутърки на Здраве в Лили (при нас) - прегледах им графика, тъй като още не съм участвала.

# 275
  • София
Впрочем, утре след 14 часа ще има промоутърки на Здраве в Лили (при нас) - прегледах им графика, тъй като още не съм участвала.
Миналата събота минах през един магазин Лили. Нямах намерение да участвам, защото преди това се пробвах в ДМ и вече имам 2 шампоана (без кърпа  Wink), но от любопитство погледнах. Имаше само 1 кърпа при момичето, а купчинката с картончета беше доста голяма. Много малък шанс!

# 276
  • Телиш/Плевен
Спечелих черпак от Кока-Кола. Heart Eyes
Скрит текст:

# 277
Честито! Simple Smile От кой магазин?

# 278
  • Телиш/Плевен
Честито! Simple Smile От кой магазин?
Благодаря ти! Hug
От Лайфа в Девети квартал.

# 279
Благодаря за отговора  Hug Утре мисля да мина през няколко магазина и може да се включа и в тази игра, въпреки, че предпочитам двулитровите коли  Simple Smile

# 280
  • Телиш/Плевен
Пожелавам ти късмет, ако ще се пробваш! Flowers Four Leaf Clover Hug

# 281
  • София
Скрит текст:

Честито, Лаленце  Hug

# 282
какъв им е случая на колите и черпаците? Simple Smile

# 283
  • Телиш/Плевен
Благодаря ти, ангелче! Hug

Damarcus, в някои магазини при покупка на Кока-Кола 1,25 л ти дават скреч карта на касата и може да спечелиш домакински прибор. Едното е черпак, а другото е нещо като решетъчна лъжица май. Не съм съвсем сигурна, понеже само на картинка го видях и не ми стана много ясно. Thinking

# 284
Скрит текст:
Честито!И на мен ми се падна черпака от кола-зиро,а преди това от две фанти и спрайт-нищо,явно късмета е с колата.Пожелавам ти утре за закуска да спретнеш най-вкусните палачинки с новия черпак chef bouquet

Общи условия

Активация на акаунт