Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 238
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
  • burgas
Казах на мъжа ми като купува маргарин, само Калиакра да вземе и да гледа да е промоционалната. Вчера стигнах да се регистрирам, намерих сайта, стискам трепетно картончето от капака и чета: "въведете кода от касовата бележка". Е, боклука няма да ровя. Crossing Arms
И аз като теб изхвърлих бележката,но като прочетох условията на играта пише ,че ако не е видно в бележката името на продукта се прилага промо капака.Та се чудя дали да не опитам да регна друга бележка -пък каквото стане.

# 316
Имам 2 награди /кърпи + чукче и лопатка/ от Фантастико - новооткрития магазин в кв. Гео Милев. Така и не можахме да отскочим до София. Ако някой иска да се пробва. Валидни са до 15-ти.

ПС. дадени

Последна редакция: пн, 13 фев 2017, 11:10 от Sonnenlicht

# 317
Здравейте, аз имам излишна касова бележка за маргарин, тя е от дата 02. 02, ако на някой му трябва да ми пише, че аз няма да я използвам.

# 318
  • София
Ееее, значи Туикса си е най-обикновен, само наградите са за кафе.. а аз си мислех, че десертът е с такъв вкус.  Confused
От 1 март ще има игра на София мел. Майка ми донесе брашно със стикер и скреч поле с код, но играта още не е започнала. На него пише - 2 000 награди! https://promo.sofiamel.bg/

# 319
Току що забелязах,че игрите на Лукчетата и Българска роза са със заключени теми,а печеливши няма обявени,какво ли означава това?

# 320
Да се похваля, че спечелих Сребърна карта на СБА от радио игра на Дарик  newsm44 Много съм щастлива  Heart Eyes

# 321
  • София
Джина, честито Simple Smile

От играта на Лукчета чакам с нетърпение победителите  Hug

# 322
  • у нас
Току що забелязах,че игрите на Лукчетата и Българска роза са със заключени теми,а печеливши няма обявени,какво ли означава това?

За Лукчетата трябваше на 10-ти за обявят печелившите. Може би днес ще го направят.

# 323
Да де, ама в темите като не може да се коментира нищо как ще ги обявят.Опитай да напишеш коментар в някоя от двете теми.

# 324
Заключени са, защото срока за коментари е изтекъл. Модератор ще отключи темата, когато Лукчета и Българска роза пожелаят да дадат победителите  Peace

# 325
И аз мислех, че Туиксът ще е с вкус на кафе, като новия Кит Кат (който впрочем ми харесва много).

Линд май трябва да публикуват печеливши днес, играта им беше до 12-ти.

# 326
  • София
Да де, ама в темите като не може да се коментира нищо как ще ги обявят.Опитай да напишеш коментар в някоя от двете теми.
Спокойно! Ние не можем да пишем, но модераторите могат. Могат и да отключват темите. Wink

Някой получи ли безплатните мостри натурални фибри? На 20-ти януари поръчах 2 сашета (1 комплект) за мен и 2 за дъщеря ми, но не сме получили нищо. Дали само ни събраха данните или съседите са ми взели мострите?  newsm78

# 327
  • Под Слънцето
Таня, нашите дойдоха за 2-3 дена. И вашите ще дойдат. Пиши им във ФБ , ако се притесняваш.

# 328
Излязоха Лукчетата; Ивекс, честито  Simple Smile

# 329
Няма ме в Лукчетата, но честито на победителите  Hug
Сега чакам Българска роза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт