Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 57

• 73 428
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте!
С цел популяризиране на страничката ми във фейсбук за ръчно изработени мартеници, гривни и разни други хрумвания реших да зарадвам един от харесалите я с артикул по избор. Наградата няма да е голяма, но от сърце. Ще се радвам, ако участвате!
https://www.facebook.com/%D0%A0%D1%8A%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%B8%D … -929445963856849/

# 421
Пак да пиша за Туиксчетата. Joy Joy
Далече от родината и все ме преследват.
По последни данни, отново за Пловдив става въпрос, тъй неоткриваемите десерти може да се намерят и в Слънчеви лъчи /Каридад/. Peace

# 422
  • София
Пак да пиша за Туиксчетата. Joy Joy
Далече от родината и все ме преследват.
По последни данни, отново за Пловдив става въпрос, тъй неоткриваемите десерти може да се намерят и в Слънчеви лъчи /Каридад/. Peace

Да пратиш малко към София ли, що ли ?  hahaha

# 423
Нали писах, че точно в София си намерих аз, пиша информативно, за да знаят момичетата.
Мога и да изтрия поста, не ми пречи.

# 424
  • Варна
Съвсем в духа на вчерашния празник, спечелих книга от игра на Виваком във ФБ - "101 романтични места в България". Много ме зарадваха! Party

# 425
Ивекс,къде в София,душо?Ровя из целите рафтове по магазините да не са омешани нови и стари опаковки,но без успех. Вчера и аз си спечелих нещо валентинско-от Кока Кола две формички сърца и "книжка "с рецепти (цели две) -сега ще ги пробвам и докладвам после,дали са станали.П.п.формичките са добри,но рецептата за бананова целувка не става.

Последна редакция: ср, 15 фев 2017, 15:25 от denyil

# 426
  • София

Ивекс, аз съм го пропуснала това  Crazy Можеш ли да повториш къде. Няма защо да си триеш поста, разбира се, че е полезна информацията. Peace

# 427
Днес пак ще търся Туиксове Laughing Междувременно ще си купя и Ментос Шоко, за да се включа в тяхната игра със снимка на дамската ми чанта, съдържанието й и продукта. https://www.facebook.com/MentosBulgaria/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf  Наградите са по 5 всяка седмица (пише "продуктови награди - дали дават по едно пакетче Ментос или е нещо повече?) и ваучер за 200 лв в края на играта.

# 428
  • на североизток от Рая
 Нищо не печеля, и Туиксове не намерих днес. Обаче намерих промоционални банани  Joy и купих три килограма.  Mr. Green

# 429
Ментос са нечовешки скрънзи от една игра ми пратиха пакет с 3-4 малки пакетчета бонбонки, но не съжалявам че и без това не ми харесаха.
Миналата седмица спечелих домакинска везна..пратили ми Сапфир дето са по 19 лв.Все гледат
да не се охарчат фирмите.

# 430
Момичета, от София купих Туиксовете от един магазин до нас, много е малко, с 5 артикула на кръст както се казва, но за мое голямо учудване имаше, намира се  на Черни Връх малко след НДК.
Туиксовете започват да ги зареждат навсякъде, нали вчера писах, че моя приятелка си взела десерти от Триумф, днес я питах, този в Тракия.

Честито на всички за наградите и успех на останалите. bouquet

Нелка, браво. hahaha

AniMM, аз с една везна на Сапир изкарах 5 години. Wink Бях предубедена отначало, но си изкара парите, които бяха смешна сума, на прИмоция от Кауфланд за 10 лв. hahaha

# 431
Зареждат, да, ама в София. Ние в провинцията Туикс не ядем, Начи. Crossing Arms Никъде ги няма пустите Туикс, отидЕА ми наградите. Joy

# 432
Днес ми донесоха керемична чинийка от Гурмето... Освен храна друго не бях печелила, проверявах сума ти пъти, нито имейл , нито нищо. Моите имена са си, явно някква резерва ли съм била, не знам. Чинийката е много хубава, не са ми искали никаква бележка при получаването й.

# 433
Здравейте,
ММ донесе току що 2 туиксчета от Inmedio (магазинчето за вестници, десертчета и т.н) в Мол Сердика Grinning

# 434
Голям дефицит тези Туиксове. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт