ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 093
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Брей, чета ви как ви спят децата и ви завиждам, честно  Simple Smile Моето напоследък се буди през две часа всяка нощ и ми се е насъбрало сериозно безсъние вече. Добре, че е мъжът ми да дежури от 4 до 7, защото не знам как бих издържала дните... А дъщеря ми ходи само веднъж в седмицата на ясла и... програмата е пълна... Оф, има ли други като нас? Вече си мисля да му дам адаптирано мляко за храненето в 12 ч, за да спи уж по-добре. Не знам направо.
С баткото бях пробвала да му давам АМ вечер, уж да спи по-добре. Нямаше никакъв ефект, продължи да си се буди по 3-4-5 пъти. Спря да се буди след като го отбих, на 15м.
При нас няма никакъв режим, опитвам към 22 да я слагам да спи, но всеки ден е различно. През нощта понякога се буди, друг път не. Сутрин водя баткото на ясла към 8, понякога трябва да я будя, друг път сама се е събудила. Като се приберем обикновено спи до 11.
Да се оправят бързо всички болни!

# 286
  • Пловдив
Добър ден!
И при нас газовете са проблем,като се събуди в 3за ядене и се започва една драма...До към 6 и то пак ядене,оригане,приспиване...
Давам по 3пъти на ден колик стоп с масло от ким.Ама не виждам подобрение.
Работа,работа...Много си я обичам,сладкар съм.Докато бях бременна и скучаех ми се работеше,ама сега не.Мисля да си изкарам 2те години майчинство.Да е жив и здрав ММ  Grinning
Вчера се наканих да излизаме обаче стигнах до никъде.Пред блока е вода до глезена.Е седяхме си на терасата.
Едно въпросче,урината на бебоците ви започна ли да мирише?При нас мирише,но имам съмнения че е от химията по памперса.

# 287
n0richka измих се с тоя шампоан за сега косата ми стана много мека ще видя дали ще помогне за косопада и щи кажа Simple Smile
Кой шампоан, че съм пропуснала? Аз от около   се опитвам да си слагам едни ампули на  Kerastase, но трябва да се слагат всеки ден, а това е невъзможно.

Шампоан против косопад, мазна коса и пърхот Biopharma Herbagene.
Благодаря  bouquet, ще го пробвам и него.

# 288
И ние сме волна програма, ММ казва, че бебето било щастливо като свободна кокошка  Mr. Green Вечер се опитвам към 9 да го слагам да спи, но последните дни по-скоро в 10 ни се получава. После се буди към 1, 2-3, 6 и нещо. Надявах се да започне да спи по-дълго, по едно време правеше 4-5 часова пауза ама нъцки. С АМ не мисля да пробвам, след 2 месеца като се върна на работа не знам как ще я караме. А да и през деня не спи. Изобщо голям купон е #Crazy

В събота слагахме поредните ваксини, както си мислех, че този път ни се разминаха страбичните ефекти и писна в 2 сутринта с температура. Докато започне да пада беше стигнала 38.9, направо като горещ картоф беше милият ми той. Цял ден беше оклюмал и чак снощи му попремина, един ухилен ни гука до 2 сутринта. Даже последно като му смених памперса и докато си измия ръцете да се върна, го открих по корем много доволен от себе си hahaha

Ферман стана.. И последно да се оправят болните дечица, че е страшно Tired Hug

# 289
Zireael няма го в Лили или ДМ мисля аз си го взех от обикновен козметичен магазин има го и в интернет

# 290
  Привет, момичета!
  Много лошо с тези вируси   ooooh! Хайде и от нас бързо оздравяване!!!  Hug

37, аз го направих този номер с АМ и спи много по-спокойно вечер - ето снощи заспа 22-22.30ч и в 6 и нещо и дадох да суче. Към 5 се поразмърда, но аз гледам да удържа фронта винаги до към 6ч. Давам витамин Д-то на гладно и после храня, след което откъртва до 10ч пак, за следващото хранене. Асо я приспя по-рано, към 20.30ч - 21 ч, дали защото пораства, се събужда към 23ч , будувачас и тогава заспива

# 291
  • София
Ние си купихме инхалатор и след това си ни назначаваха инхалациите вкъщи да си ги правим, ходехме само на контроли в отделението (е, когато не е бил много зле, а и той беше на годинка тогава, не малко бебе).
Аз взех инхалатор 2-3 дни преди да ни приемат - сладурски, с форма на влакче. Сега съм с него в отделението, че тук недостигат, чака се ред да се ползват, а моето бубенце е зле и трябва да се инхалира с Вентолин и Пулмикорт на всеки 4 часа. Нямам търпение да се приберем и да си ги правим инхалациите вкъщи, ама преди това да стане, искам да видя подобрение някакво. Confused

Обривът ни, който го определиха като лека форма на АД, е почти изчезнал поради ежедневното инжектирането на кортикостероид. Предупредиха ме, че щом терапията спре, пак ще се появи, и ми казаха да внимавам със захранването - в никакъв случай преди 6-ти месец и най-добре първоначално с био оризова каша, понеже била възможно най-хипоалергенният старт.

# 292
Момичета, имам едно питане за захранването.Примерно вече е ял тиква, утре ще давам морков, но към тиквата ли да прибавя 2-3 лъжички или да му дам само морков 2-3 лъжички и да продължим с тиква?Дано не е много объркано и да ме разбрахте.

# 293
 Мисля, че първо трябва да дадеш само морков, за да можеш да следиш за алергична реакция, след което може да смесиш с вече давано ( в случая тиква )

# 294
Здравейте в този хубав слънчев ден,  ние бяхме на разходка, шушонка поспа на въздуха, прибрах ме се ядохме играхме,  мрънка малкл и с 100 зора заспа.
При нас полужението отива към захранване,  за жалост няма да успея да изпълня заръката другия месец да се захраним,  през ноща яде 3 пъти на 2.5 часа, разказа ми играта... И като сметнах, тя изпива повече от 1л мляко което е недопустимо.  Стискай те палци да не направим реакция

# 295
Бързо оздравяване на всички!  Hug
Къпем го към 19 - 20, хапва и гледам да го приспя веднага. Преди правеше паузи от по 6-7 часа, но последния месец се буди по няколко пъти на нощ. Снощи чак се стреснах като откара до 05 часа без да се събуди.
Краси, аз бих дала 2-3 лъжички морков и след това тиквата, а след като съм вкарала 3 вида храни бих започнала с комбинациите.

# 296
  • Шоплука
По отношение на захранването според мен схемата на Косе Босе е доста издържана. Можете да я намерите като Блог на захранващите майки.
Надявам се фа удържим захранването до шести месец ние.
Бързо оздравяване на всички болни

# 297
При нас духа отвратителен вятър и като че ли не искам да се стопля,че почва множенето на вирусите,гадовете мръсни. Не че ме пита някой,но като захранваме,първо 1-2 дена се захранва с един зеленчук, после с друг и после се мешат..Аз не бих дала за сега броколи....подуват корема и имат газове.

# 298
Аха, значи утре ще дам само морков 2-3 лъжички и след някой ден ще ги смеся.Тенкс.

# 299
Аз правех така.
Давам морков и го давам, докато не минем на едно цяло бурканче морков.
След това, морков с картоф и така, въвеждах нова храна с вече въведена.

Общи условия

Активация на акаунт