ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 092
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
Аз не гладя, въобще не съм гладила откакто се роди. Имаме пералня и сушилня Миле (отделни) и ги вади ненамачкани и мекички. За дезинфекция никога не съм възнамерявала да гладя.

# 376
И аз никога не съм гладила. Поли, ще мрем.

# 377
  • София
Аз гладих само първия месец. Много възмутих майка ми с това, че спрях.

# 378
Крис,ти пита ли ме дали може да мреш? Никога не съм гладила.

# 379
И аз спрях да гладя, след първия месец. Просто ме домързя.

# 380
  • София
Още гладя, но по-скоро от естетична гледна точка. Не ми харесва неговите чаршафчета да са измачкани  Laughing Като цяло не пропускам много, освен последното пране.. нещо не смогнах  Laughing

Понеже много се лигави, сменяме лигавници и кърпи през няколко часа. Че и подгизнали, не само леко влажни.  ooooh! Та гледам тях поне да гладя, че нали са все в устата му  Rolling Eyes

Тия дни се разнасят яко с раницата из нас. Обаче нещо се размества памперса и става.. море  Laughing Днес 4 пъти преобличам. Лошото е, че сухите дрехи свършиха. От утре ще е повит  Mr. Green

# 381
Аз гладя, въпреки че гладенето никога не ми е било любимо занимание. Даже ютията и дъската за гладене ги купих малко преди да родя, та сега си ги ползвам да не стават зян  hahaha

# 382
  • Sofia, Bulgaria
аз гладя, обикновено по нощите или събота и неделя сутрин. Не смогвам, ама съня само страда - другите неща със сетни сили и нерви ги върша. Харесва ми да са изгладени и мекички

# 383
ММ да е жив и здрав си глади сам ризите, аз моите дрехи ги опъвам по тялото и няма нужда hahaha Друго вкъщи не се глади освен покривката за маса, но тя ми е едничка и почти не я ползваме Simple Smile Миналата седмица се светнах да дам чаршафите да ги изглади момичето, което чисти вкъщи и очаквам сега да усетя лукса на 5* хотел в спалнята Flutter

На бебето нещата ги мушках на сушилня първите три месеца, но лекарката ни каза, че и от това няма нужда и ги простирам. Само хавлии к чаршафи суша, че стават по-мекички.

# 384
И аз съм с отделни пералня/сушилня, но гладя всичко. Гладя когато спи, но понеже сме с рефлукс и е имало дни да въртя по 3 перални, се е случвало да го сложа в количката, да го закарам пред пералното и да гладя и пея Зайченцето Бяло.  hahaha
Но аз съм луда на тема гладене ( гладя от чаршафи до чорапи )  hahaha

# 385
Абе и на мен ми харесва всичко да е гладичко и пуФкаво, ама единствения подходящ момент е сутрин докато тя спи. А тогава ставам, мия се за 3 секунви, правя кафета, правя закуски, проветрявам, пооправям, приготвям боклука, пускам миялна, пералня, мия и стерилизирам шишета и тъкмо като подвия краче да пия кафе, тя се събужда. Вечерта пък съм без крака и не ми е до гладене.

# 386
  • София
Аз пък току-що имах невероятен скандал с една от педиатърките - дето не бих я пуснала животни да лекува, пък какво остава до хора, да не  говорим за дечица.  Rolling Eyes Това държавните болници са такава отвратителна работа ooooh! Ако продължи така, си се връщам в Софиямед и не ми пука за парите. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 387
Аз пък току-що имах невероятен скандал с една от педиатърките - дето не бих я пуснала животни да лекува, пък какво остава до хора, да не  говорим за дечица.  Rolling Eyes Това държавните болници са такава отвратителна работа ooooh! Ако продължи така, си се връщам в Софиямед и не ми пука за парите. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Какво е станало? То Токуда е частна, нали там бяхте?

# 388
  • София
Innerlane Успокой се  Hug

Софиямед имат ли детско отделение?  Rolling Eyes

# 389
  • София
Какво е станало? То Токуда е частна, нали там бяхте?
Аз не се изразих правилно. Като си през здравната каса, вместо да си плащаш частно лечението отношението и здравните грижи са коренно различни

Мога да преживея, че не виждам промяна към добро, че детето е вечно гладно, ревливо и спи зле нощем.

Мога да преживея как вечно едната смяна ми казва колко е по-добре детето, а другата - как няма никаква промяна.

Мога да преживея малцинствата в коридорите (а вече и в стаята ни).

Мога да преживея много неща, но да ми стои една пача в докторска престилка и да ми обяснява каква ненормална майка съм и как ѝ досаждам, задето 5 пъти път идвам да им се моля да аспирират носа на детето, което буквално не може да диша, а тя и сестрите 5-ти път ме връщат, защото "има по-важна работа", а детето, понеже трябва да е гладно за процедурата, ми се дере от глад от един час - е това не мога да го преживея. Прибрах се в стаята и си нахраних детето, доколкото можах, щото то милото хем ядеше, хем се давеше, хем ревеше, червено като домат. И точно тогава ми влиза една умна сестра да ми каже "Ееее ма тоооо вие сте почналлиии да ядетееее.." Все едно тях ще чакам цяла вечер. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт