ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 091
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Пфффф, Мушмул отказа да спи след вечеря. Така де, заспа в полунощ, за да се събуди 45 минути по-късно...
Сега го храня и ако пак не спи, почвам да вия срещу луната!

Hug Whistling

# 406
Един от тези моменти, които са за лоша майка на годината. Изяде една осма от манджата, реве и бута шишето, реве и не иска да се уригва, реве и бойкотира кревата, а на мен ми идва да го метна в количката и да го оставя през две врати зад трета! Тогава да си кашлям на спокойствие и да си представям какви задвратници щях да му удрям, ако ми беше мъж, а не дете!

# 407
Може да чуства някъкъв дискомфорт или както мойта се стряска като кашлям,ама моя и щерката гледам са я приспали, аз в изолатора при сина.

# 408
Искам и аз изолатор и някой да го приспива Crazy

# 409
Имаш си луди bitches, събуждай го него и бабата. Оффффф само да не ги заразим Confused

# 410
Poli, аз сайта го намерих, но предпочитам да платя на някой, а не да използвам картите си, затова попитах.  Wink
Оздравявайте бързо.  Hug
При нас - спи от 19:30 и не се събужда да яде... Thinking Чак не мога да повярвам... и много се чудя кога да го нахраня... При вас удължиха ли се нощните паузи и обикновено по колко издържат? И 10-12 часа не е ли много?  newsm78

# 411
Лид, аз бих се радвала на такава пауза. Щом се чувства добре детето, значи е правилната Simple Smile

# 412
Патето прави около 9 часа пауза, рядо 10, но да правеше 12 - нямаше да се притеснявам. Така през деня я храня през 3-3,5 часа, за да станат 5 манджи.
Лид, мерси за палчетата   Hug за фризовома, да, случвало се е понякога да върне  малко, ако е останало в хранопровода. Доволна ли си от млякото? Как се чувства бебето?

# 413
Добро утро, момичета! 5 часа пауза и това е...Няма лабаво, чака си за манджата човека, като се нахрани и заспива, поне не буйства нощем. Прави си 5 хранения по 180мл на 5 часа. Ето днес яде в 20, в 1:30 и 6:30. Не ми се нрави 2 от 5 хранения да са нощни (защото аз и това в 6ч за нощно го броя, то навън е тъмница).

# 414
Мойта кукла ми разказа играта тази нощ.До сега винаги е спала спокойно,но тази вечер....Мрънкане,рев,хранене,люшкане в леглото й, нищо не помогна.Все едно се беше изнервила или зъби я мъчат.Сега пак е будна,а аз едвам гледам.Дано заспи скоро та да дремна и аз.Вече разбирам мамите,които дежурят през нощта.Ужас!!!

# 415
  • Шоплука
Иннер Токуда по принцип са си пълен шит, още като писа, че нямали инхалатори и бебешки креватчета. Ако продължи сменяй болницата.
Гладя само новите неща, старите през сушилнята, понякога гладя всичко, но рядко.
Шошши мъж ти го вдигаш сутринта да глади, да прави закуски и кафета.
Кристи що бабата или таткото не го поеме докато ти не оздравееш?
Нас ни спасява стола люлка от Икея, като е нервна, мрънка и не ще да спи гушвам я, започвам да се люляме, хем за мене кеф, хем за нея кеф. Този стол ми спаси живота, нервите и кръста.
Но сега откакто откри играта с одеалото сама напълно си се изтощава.

# 416
Представих си го цветно,как вдигам моя да глади и прави закуска,ауууууу ooooh! Стивън Кинг пасти да яде Whistling

# 417
  • Шоплука
В това отношение ММ е самото съвършенство, абсолютно каквото го помоля прави. Даже като не бях спала две нощи, не ходи на работа един ден и се грижи за Бамбина 24 часа докато реанимирам.
Този Св. Валентин ще е първият в къщи, планирам да си поръчаме вечеря от френското бистро, където ходим всяка година. Слагам покривката със сърчицата, червени свещи и тримата, рошава мама, гурелив татко и весело Бамбинче се строяваме около масата за първи бебешки св Валентин. Мислех и фотосесия да направя, ама ме домързя.
Само да похваля др от ВМА всичко ми обясниха хората, оправиха ме да избутаме още няколко месеца до операция, вярно на диета, но не като преди ориз и картофи само Grinning

# 418
  • София
Добро утро и от мен  Simple Smile

Ох, заплеснах се и аз в Asda сега. Колко неща си харесах...  Simple Smile

Дрехите на малкия обаче изсъхнаха. Няма да е повит днес.  Mr. Green

Нещо много бързо израстна последните дрешки и сега рязко останахме с много малко. Пък и баба му ми прати някакви, които не харесвам. Днес генерално разчистих гардероба му. Пълен, пък няма какво да облечеш. Едни малки, други големи, трети широки и къси.

# 419
Направи 12 часа пауза... Shocked А аз ставах хиляда пъти да го наблюдавам.  hahaha
Притесняваме само това, че от момченцата сме най-дребните, да не казвам, че се нареждаме до най-фините мадами в групата ни и с тези големи нощни паузи как ще го наваксаме.  hahaha А може и като щиглец в ухото да го караме.  hahaha
И при нас положението с дрешките му е същото. Но повече грешката да поръчвам много неща няма да я правя... та те умаляха за по-малко от месец и някои останаха дори необличани. Naughty

Последна редакция: ср, 08 фев 2017, 19:49 от Iid

Общи условия

Активация на акаунт