ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 091
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Такааа и ние официално при болните Sad Кака с болно ухо, на мен и на мъжа ми ни е кофти. А бебка още спи, прясно ваксинирана и нищо неподозираща за вируса дето ще й го натресем Sad Мобилизирали сме се и правим всичко да се закрепим, моля се да й се размине на бебочка поне този път!
Да оздравяват всички болни от вас и дечицата ви и това да е наистина последната вълна тази зима!

# 451
 Cristi, не си самозназначавай АБ. Аз така пих Аугментин по собствено предписание и много си навредих.
Най-добре на лекар, както си писала, иди.
Ние пак си седми вкъщи, то ми писна от това време.
Баткото на училище и така....
Куку-руку е положението. Crazy

# 452
Пош, по принцип не бих си назначила, но знам, че е широкоспектърен и са ми го изписвали при подобни симптоми. Та го започнах, докато отида на лекар, което ще е към пет чак  Sad

# 453
  • Шоплука
Бързо оздравяване на всички болни.
Още малко остава от зимата и после пролетта идва.

# 454
Наистина дано вече се приключва с всички грипни вълни! Бързо оздравяване на всички!
И ние имаме плешиво петно на главичката. 😁 И всяка сутрин има косъмчета по калъфката. По този повод вие слагате ли възглавнички? Аз поставям само калъфката, още възглавница не съм му слагала. Пробвах с една антирефлуксна, но на нея не може да заспи и я слагам само при игра.
Pure_nature, как беше изхождането при вас докато бяхте на Фризовома?

# 455
Слагам само калъфка.
Баткото спеше без възглавница до 5-6 годишен, просто не искаше Simple Smile

Оф, то като знам как са измутирали тия вируси, очаквам и през пролетта болести...

# 456
Хаха ,аз така си назначавам Аугментина ,когато ме хване синузита.Винаги него ми предписват и вече си знам.Кофтито е ,че не ми понася на стомаха и ми разказва играта.
Бързо да се оправят болничките.Баткото беше с хрема и кашлица,но овладяхме положението и бебка за сега е добре.Имам осцилококцинум и ако нещо не ми харесва ще й дам от него.

# 457
Уф, тия вируси край нямат....бързо оздравяване момичета и бебчета.
Лид, ние когато бяхме на Аптамил против повръщане така се запече малчо, че чак плачеше докато свърши работата, а акитата бяха като пластелин, и отгоре на всичкото пак си повръщаше.Минахме си пак на обикновенния Аптамил и акането се регулира.

# 458
Краси, и ние се запекохме, но поне повръщането спря.  Praynig
Ще изчакам няколко дни може и да се регулира стомахчето. Все пак Фризовома го почнах онзи ден.

# 459
Ох,Тея грипове бързо да се оправяте всички ...Мойто мише е будна от 9 и не иска да заспи сега ще яде пак не ми се мисли колко ще кисела.Сами сме само успях да  закусия ,до банята ще стигна за вечеря май.А ме чакат съдове и гладене дано заспинка.

# 460
  • Sofia, Bulgaria
Да похваля малчо, бяхме на пазар и на връщане най-сетне заспа Simple Smile Как не го унася това дондурене по паветата незнам, поне час се кокори. Сложих го на отворен прозорец да доспи в количката както си беше.

Той спи винаги и само по гръб и почти не мърда, как не се схваща нямам идея. То и затова уплешевява прогресивно  Laughing

Вече две седмици сме на Хип Комфорт и съм много доволна - изхожда се с лекота и ежедневно  baby_neutral

Желая на всички бързо оздравяване и се моля здравите да ни пропусне  Hug

# 461
Лид, дай на млякото една опаковка време поне. След, като почнахме с фризовома започна да се изхожда почти всеки ден, преди това имаше проблеми и й слагахме свещички и клизми, абе луда работа. Ако след фризовома е пропускала е било рядко и най-много за 48 часа. Ама аз, след като минат 48 часа й слагам свещички, страх ме е да й се задържат изпражненията в организма.
И Пате спи само на калъфка, а за възглавница ь, мисля, че й е рано, но цялото легло от страната на главата е повдигнато, за да се образува поне 15° наклон.

# 462
Pure, няма да го сменям Фризовома. Поне повръщането спря с него. Надявам се до седмица да се регулира стомахчето, иначе той една опаковка почти я омете. hahaha
И аз съм надигнала матрака от страната на главата от самото начало, но при нас нямаше ефект спрямо повръщането. 

# 463
  • Шоплука
Да драсна и аз един ред.
Спи само по гръб с вдигнати ръце, главичката върти настрани. И при нас има плешиво петно на темето от лежане по гръб когато играе. Сега е в манията за въртенето и не спира, сърди се като я нося, освен ако не и давам да пипа разни неща. Аз гледам да не давам много, защото после ръчичките са в устата веднага, а нали не се кърмим и не го знам пустия имунитет колко е развит.
Обича да заспива, като се завива с одеалото през глава. Аз отвивам, тя завива и вири краката и така докато не се умори и не заспи. За нея си е като игра просто. Ако не спи шест часа през деня вечер става ад. Папка си пак в три сутринта,  само понякога пропуска и спи до 6 сутринта, но като си лягаме двете в девет няма грижи.
Мъчат я венците, мажа с Бочко, според мен помага.
Всички бързо да оздравявате и да се иправяте.Grinning

# 464
Шест часа сън през деня е мираж за нашия вампир. Абсолютен максимум вече са 2 часа. Това за интервала от 9 до 20ч някъде. Някаква голяма активност го гони с това обръщане, вирят се крака (хваща си глезените, понякога събува чорапите), бие играчките в кошарата, "говори" си, лапа юмруци. На няколко пъти го намирам по корем, а съм го оставила по гръб, явно е увладял техниката на въртене. Абе, шило голямо, ама жив и здрав да е, бели кахъри са това.

Общи условия

Активация на акаунт