ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 294
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
О аз в никой случай не се шашкам на тази тема, защото съм виждала много примери на обратното.Миене на ръце и без целувки от външни хора Naughty

# 496
Сега това е превенция срещу гриповете. Още ми държи влага като беше болна, толкова страх не бях брала през живота си, на никой да не се случва.
Лид ти изчете ли Сиърс? Много ми хареса тази книга, зареди ме с много положителна енергия, даде ми много отговори. Изобщо горещо я препоръчвам.
Купих и килимче за търкаляне и пълзене от Икеа, доволна съм, а и не е скъпо.
В августовите мами коментират сайта на mothercare, разгледах го, има изгодни дрешки, мисля да поръчвам.
Някой ползвал ли го е?

# 497
Те бебоците като почнат да бутат всичко в устата, ако ще и да се изваряваме все тая. А пък ако се поддържа стерилна обстановката вкъщи, трябварцял живот само вкъщи да си живеят, а това определено докарва едни такива ментални проблеми и една болна привързаност един към друг, от която малкото същество цял живот ще страда. Аз си имам една приятелка, да е жива и здрава, ама тя като щерка на луда докторица, опази детето в една стерилна атмосфера до тинейджърска възраст. И като се срещна детето с истинския свят...пълна катастрофа - болести, алергии, психози, комплекси... Ужас. Та винаги като почна да се вманиачавам се сещам за нея.
Ние като малки сме играли по прахоляците, с протъркани колене, изцапани дрехи, нямаше стерилизация, нямаше нищо и сме здрави като пънове. А сега от много пазене - хилави бебета!

# 498
Съгласна съм, че няма как да ги предпазим от всичко, но миене на ръце ми се вижда разумно. Ясно, че скоро ще лапат де що боклук докопат, ама поне малко от малко  Mr. Green

# 499
  • Варна
Chuby, може ли линк за килимчето от ИКЕА? Благодаря.
На болните - скорошно оздравяване  Hug

# 500
Представям си баща ми почупен как се къпе за да се радва на бебка или на гостите ми, в редица да се строят пред банята,да се не чува Whistling Ние имунитет ли ще градим или психоза. Едно миене на ръце и тва е.

# 501
  • София
Включване и от мен Simple Smile

Напоследък много се замислям и вслушвам в приказката: "Нищо прекалено не е хубаво." Все повече резон виждам в нея.

Като сте почнали темата с хигиената, да питам и за играчките. Чистите ли ги, колко често, как?  Rolling Eyes

Минавам ги с мокра кърпа веднъж на ден. Ако падне на земята, забърсвам преди да дам отново. Лошото е че повечето гризалки са пластмасови, някои с гумени крайчета за дъвкане. Проблемът е, че той почва да ги мята ожесточено и се удря, после почва да реве. Затова само с мой контрол давам такива. Ако го оставя да играе сам, тикам плюшени играчки или от плат. Тия от плат вече ги прах. Плюшените чистя с тиксо (научено покрай чистенето на косми от котката  Laughing )

Втори ден тиква. Сложих и АМ, малко по-рядко го направих, но пак не се одобри. Гледа ме лошо и ми вика "Не, не". Наистина издава звуци, които звучат точно като "Не".  Mr. Green

# 502
Включване и от мен Simple Smile

Напоследък много се замислям и вслушвам в приказката: "Нищо прекалено не е хубаво." Все повече резон виждам в нея.

Като сте почнали темата с хигиената, да питам и за играчките. Чистите ли ги, колко често, как?  Rolling Eyes

Минавам ги с мокра кърпа веднъж на ден. Ако падне на земята, забърсвам преди да дам отново. Лошото е че повечето гризалки са пластмасови, някои с гумени крайчета за дъвкане. Проблемът е, че той почва да ги мята ожесточено и се удря, после почва да реве. Затова само с мой контрол давам такива. Ако го оставя да играе сам, тикам плюшени играчки или от плат. Тия от плат вече ги прах. Плюшените чистя с тиксо (научено покрай чистенето на косми от котката  Laughing )

Втори ден тиква. Сложих и АМ, малко по-рядко го направих, но пак не се одобри. Гледа ме лошо и ми вика "Не, не". Наистина издава звуци, които звучат точно като "Не".  Mr. Green

hahaha hahaha Дай ми пържола мамоооооо вика

# 503
 hahaha hahaha hahaha

Мисис
, нищо не чистя. Само измивам, ако дрънкалка падне на земята и стерилизирам бибите, които той упорито не иска Grinning Признавам обаче, че му мия ръцете 1-2 пъти на ден, защото задържат мъхчета и защото се вре навсякъде, а после ги лапа Rolling Eyes

# 504
  • София
Майка ми разказва, че от 6 месеца нататък съм ядяла основно месо и салам. Казвала съм "М" и с двете ръце съм тъпкала салам в устата. Обясняваше как се редяла на опашки по магазините и се молела на познати за колбаси.  Joy

Та, подозирам, че тиквата няма да я бъде изобщо.  Mr. Green

Вече и аз мия ръцете по 1-2 пъти на ден, мия и бърша лицето. Беше се обринал по муцунката, като подозирам, че е от лиги и мръсотия. Мазах и зурличката с крем. Днес вече го няма обрива. Най-вероятно съм на прав път. Продължавам така.   Simple Smile

# 505
Лицето и аз мия поне веднъж на ден, защото се омазва с мляко и лиги. Крем не слагам, но за сметка на това бабата не пропуска да го намацоти и после лъщи като тиган 48 часа Mr. Green

# 506
Що ли се излъгах,че Гери ще я пропуснат бацилите #2gunfire Ей ся меря 39.1, сиреч 38.6 ,уффффф бе #2gunfire #2gunfire

# 507
Мамка му  Cry

# 508
Аз плюшените играчки ги пера,гумените ги мия, а наскоро сестра ми сподели че за да няма бъцили върху тези играчки които не стават за пране, ги слага за няколко минути във фризера.И аз ще пробвам  Thinking. Иначе лицето го мия само сутрин с лайка а после само муцуната с мокри кърпи  Wink

# 509

Общи условия

Активация на акаунт