ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 230
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Иннер, да ти кажа не знам точно какъв се води, но е адски безшумен. Изобщо не очаквах  Shocked Пробвахме го, добре го понесе.

# 646
Поли, аз съм от снощи на линия. Не съм спала грам. Но влизах, влизах и до 11 като никой не писа си реших, че всички сте с ВМ ( нали е неделя ). hahaha

# 647
 Crossing Arms Ааааа тц,моя сега не го ща

# 648
  • Варна
Аз снощи е 22:30ч уж легнах да приспивам децата и щях да ставам да мия чинии да хапна да се изчипам... И се събудих в 5ч  сутринта и пак заспах в 9:30 не можем да се събудим че и гости имахме до сега децата разхвърляха де що видяха играчки Салфетки пластелини...  Crazy та сега ще чистя до вечерта хаха. А уж неделя се мързелувало... Каде бее?  Хааха #Crazy

# 649
  • София
Днес цял ден повръщаме на фонтан и сме с разстройство Sad

# 650
Ох, Инер, неее...  Sad От къде пък сега това?!....  Hug Hug Hug Милото бубенце... А колко яде? Пак ли на два часа и половина? Температура има ли? Поли, а защо това ембарго на ТМ?  hahaha

# 651
  • Варна
Инер. Това е много гадно и ние бяхме така малкия повърна 2 пъти даже и от носа му излизаше и на него му сложих свещичка вомитусхил s. И повече не е повръщал и каката и тя беше така сложих и край със повръщането и педи каза че добре съм направила. Дано бързо отмине това състояние че е много стресиращо за тях Sad

# 652
  • София
Няма температура. Сложих свещичка, Натриев цитрат сироп дадох и Биогая - по препоръка на педиатърката. Изчакахме час-два и дадохме мъничко чайче, но пак повърна. И има един много гаден, лигав секрет в повръщаното. Не знам и аз вече... Ако не мине до още два часа, ще ходим в МЦ Лора да ѝ бият инжекции срещу повръщането. ooooh!

# 653
  • София
Innerlane Е стига вече Sad Незнам какво да кажа.  Cry Ако можем да помогнем с нещо, казвай.

Ние пък ревем. Ама рев. Не може да заспи и е чудо. Не е превъзбуден, сам го оставях, с играчки, без играчки, с нови, стари, пеещи, играхме, гимнастика правихме, носихме се и няма. Нито в мен, нито в леглото си, нито никъде. Напоследък все така става - буди се заради смотания въздух, оригваме се и няма заспиване после.  Tired А му се спи. Сега спим на пуснат абсорбатор, върху мен. Не смея да мръдна.

# 654
Lid не го любя тези дни,щото много ме дразни като ми дава акъли за 3 болни деца и аз. Whistling

# 655
Inner ние сме пациенти на МЦ Лора, д-р Кънчева е нашия педиатър, много съм доволна. Питай за нея, дано е на смяна, бие инжекции много професионално.
Много те мисля да знаеш, с каквото може да помогнем само пиши. Сигурна съм, че бубенцето е силно и ще се справи и ще пребори гадната болест.  bouquet

Лид какво е това безсънние от теб пък? Thinking

Мисис Роузи и ние сме така, докато не се уригне, изпръцка и не изкара хубаво всичкия въздух е ужас.
При нас помага пак Коликинда и слагане по коремче, почва да се мъчи да пълзи и така започва едно уригане и пръцкане не е истина.  Crazy

Поли ти мразиш всички дето ти дават акъли, сигурно вече ти е свикнал  Laughing Да оздравявате и вие  bouquet

# 656
Иннер, къде го закъсахте така, айде вече всичко да мине Hug
Кристи,Поли надявам се да сте по добре Hug

# 657
Инер как сте оправи ли се бебчо спря ли да повръща ?

# 658
Кристи, Поли как са малките?

# 659
Като го нахраня, ще ходим пак по нощите да му чуят гърдите.

Общи условия

Активация на акаунт