ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 237
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
Храним се по никое време. Я да ставате и вие!

# 91
  • София
 Laughing Слушам!

Аз го вдигнах да яде преди час, че нещо не му стига тия дни. Снощи яде в 10 вечерта и се надявах да изкара до 6, но в 4 се размрънка. Станах на автопилот и хукнах да правя млякото. Видях часа и се разсъних  Grinning

Йее, изкъпах се  Mr. Green Водата свърши, не ми стигна. Тая кир не се смъква лесно  Crazy

# 92
Да идвам с кофите?  Grinning Моят изяде само две трети от млякото, ама май няма да го напъвам. Върти се като шугав и реве, бута шишето...хич не ми е упражнение за три сутринта. Явно не е много гладен  Simple Smile

# 93
  • София
 Joy Joy Joy

Пълни кофите и ще се ориентираш по миризмата   Mr. Green

Явно детето иска само малка среднощна закуска Simple Smile

# 94
Или компания и гушкане  Grinning Ама е такъв сладур, че му се получава  Grinning Сега се кипри до мен на спалнята, а мъжо гледа тъжно неговата четвърт от леглото  Joy

# 95
  • София
 hahaha

Идеално Simple Smile

Лека и от мен!

# 96
# 97
  • Варна
Шоши, ти гюлехвъргачка, бейби, аз сумистка  Joy
Мисис, и аз психически съм на диета  hahaha Така в съзнанието си като заслабнем, току-виж сме спрели и крем карамела  Crazy hahaha 
За захранването (още съм пас) ще правя на пара, или поне такова ми е намерението.  Crazy
Момичетата без превод - подали ли сте си декларация по чл.51 (?) с молба до шефО и копие от акта за раждане на беб? Ако не сте, има да си чакате пари....  Tired По-добре звънете един телефон на счетоводствата  bouquet
О да това го направих още на 05.12.2016г когато занесох последния болничен... И на 10.01.17 трябваше да го вкарат в нои но гледам още  нЕмЪ нищо за чл. 50 и чл. 51...

# 98
  • Sofia, Bulgaria
По повод на коликите да се оплача за 626363-ен път. Моят синковец е взел стомаха на мама, то е гърчене и превиване, то е един запек - направо незнам! Вече седмица ще стане сме на Хип Комфорт - е не ми е комфортно, нито на него явно. Да не говоря, с извинение, зе акото леко отиде в зеленикавата гама, а аромата е убийствен. Утре ще купувам пробиотик, след седмица-две ако няма промяна, ще търся специалист Sad

# 99
Добро утро и честита месечинка на детенце на Крис,Ели и наша милост. Ние се оправихме от тиквата и за моя голяма изненада, от картофчето се изаква тихо мълком Shocked Всички деца в правия път,само ние кривим Shocked...

# 100
По повод на коликите да се оплача за 626363-ен път. Моят синковец е взел стомаха на мама, то е гърчене и превиване, то е един запек - направо незнам! Вече седмица ще стане сме на Хип Комфорт - е не ми е комфортно, нито на него явно. Да не говоря, с извинение, зе акото леко отиде в зеленикавата гама, а аромата е убийствен. Утре ще купувам пробиотик, след седмица-две ако няма промяна, ще търся специалист Sad

Ние поне 3 млека сменихме, и все до зеленикаво-жълт цвят го докарваме. Педито всеки път ме успокоява, че може би моето дете трудно усвоява желязото и за това,а аз все си мислех ,че можем да развием като каката АБКМ. И пробиотика и смених,и горе долу се нормализираха нещата. Дано детенце ти влезе в ритъм bouquet

# 101
  • Sofia, Bulgaria
искам да взема някакъв хубав пробиотик. Нещо Биогайа не ми допада като вариант. Идеи от ползвалите?

# 102
Бенни, можеш да пробваш и чая на Блевит - L. Моят се беше запекъл два дни, заради един нов витамин Д и това го оправи. За пробиотик пробвай Мултилак синбиотик.

Поли, честити ни месечинки  Hug

# 103
  • Sofia, Bulgaria
За пробиотик пробвай Мултилак синбиотик.

Предполагам препарата за бебе ползваш. Как го даваш?

# 104
  • Варна
Добро утро момичета
... Каката е болна някои вирус е лепнала.. Тази сутеин към 5:30 се събуди повръща пи малко чай и отново заспа. Сутринта стана към 8ч  до тук три пъти повърна.. Има температура.. Дадох и свещички за повръщането вомитусхил и после свещички за температурата ще дам.. Пф аман от тез болести  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт