ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 254
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Знам, че го обсъждахте, ама ми изветря главата. Този Дентокинд маже ли се, гел ли е или са някакви гранули, които се разтварят във вода като хамомилата?

# 136
Кристи,ти всеки ден ли тренираш?
Да, без събота и неделя. Тогава само си правя 10те хиляди крачки.

Ели, уникална торта!!! И аз си вадя снимки на хартия, много обичам.

Пош, аз си мислех днес за Борисова, ама заваля и реших да сменя посоката, че с кучета и количка + мрънкащ мъж...тегава работа!

# 137
Аз давам Дентокинд на хапчета 3 пъти по 1.Разтварям в лъжичка с малко вода.  Simple Smile

# 138
Мммм шоколадова торта...
😅 аз постиянно си правя един Сладкиш много вкусен и мн бързо става http://www.receptite.com/рецепта/кокосов-сладкиш-без-печене
Не мога да го отворя Sad Дай сладкишаааааа

# 139
Cristi, ти си ми вдъхновение да тренирам, но за жалост мнооогооо далечно.  hahaha
Кой ще консумира всички скадкиши, които вече започвам да си мисля, че умишлено мъкне вкъщи мъжкото тяло. hahaha
Ели, тортата е страхотна! Аз също вадя снимки и разпращам на роднините. Още се оглеждам за албумче с първи моменти, родословно дърво, първи думички и т.н.. Имах такова и ми беше любимата вещ като проговорих. А да не говорим, че който минеше вкъщи на всеки го показвах.  hahaha
Поли, днес на какво питие сме? Whistling
Аз мажа с Дентинокс гелче, когато положението е плачевно.

# 140
Cristi, ти си ми вдъхновение да тренирам, но за жалост мнооогооо далечно.  hahaha
Кой ще консумира всички скадкиши, които вече започвам да си мисля, че умишлено мъкне вкъщи мъжкото тяло. hahaha
Ели, тортата е страхотна! Аз също вадя снимки и разпращам на роднините. Още се оглеждам за албумче с първи моменти, родословно дърво, първи думички и т.н.. Имах такова и ми беше любимата вещ като проговорих. А да не говорим, че който минеше вкъщи на всеки го показвах.  hahaha
Поли, днес на какво питие сме? Whistling
Аз мажа с Дентинокс гелче, когато положението е плачевно.

Мила,аз само грозданка домашна признавам,ама от време на време се черпим и с бебока по една мастичка  Mr. Green

# 141
Аз да не остана по-назад също хапнах торта, ама без шоколад, че не обичам шоколадови торти.Имах и баба детегледачка и се разходих по магазините, и кафе пих, иии се чувствам супер Simple Smile.

# 142
Аз да не остана по-назад също хапнах торта, ама без шоколад, че не обичам шоколадови торти.Имах и баба детегледачка и се разходих по магазините, и кафе пих, иии се чувствам супер Simple Smile.

smile3521 smile3525

# 143
Помня, помня....онзи ден се черпихме с теб с виртуални мастички, та затова сега да разнообразим... аз една дюлова сръбска ракия търкалям във фризера, та давай чашата да ти налея.  Whistling

# 144
  Мдааа, Норче, и аз щях да пиша, но Крис ме изпревари....не се отваря рецептатаааа Thinking Давай паааак !!!
  Честито порастване на бебчетата  Hug
   Поли, Лид - да ви пратя една домашна - сливова или гроздова?  Hug

# 145
Лид, да не мислиш, че съм фиданка Mr. Green Имам още половината кила да свалям, че и диастаза боря Joy

Много ви се радвам на настроението, момичета Hug Аз съм супер изморена днес, но като ви чета и се усмихвам.

# 146
Lid и Leila, сбъдвате мойте еротични фантазии hahaha

# 147
Лид, да не мислиш, че съм фиданка Mr. Green Имам още половината кила да свалям, че и диастаза боря Joy

Много ви се радвам на настроението, момичета Hug Аз съм супер изморена днес, но като ви чета и се усмихвам.

Теб пък та любя, ни са цупи изморено Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 148

А не,не даваме да се мориш,ти си супер сила Simple Smile
Леле ако ви чуе мъжа,ми за ракийката Mr. Green

# 149
  • Варна
Мммм шоколадова торта...
😅 аз постиянно си правя един Сладкиш много вкусен и мн бързо става http://www.receptite.com/рецепта/кокосов-сладкиш-без-печене
Не мога да го отворя Sad Дай сладкишаааааа
НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ
200 мл прясно мляко
125 г кокосови стърготини
50 г масло
75 г какаови бисквити
150 г шоколад
50 г захар
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
В дълбок съд се загряват млякото, захарта и маслото. Прибавят се кокосовите стърготини. Бисквитите се смилат и се прибавят към кокосовата смес. Квадратна тавичка 20х20 см се застила с пергамент. Изсипва се сместа и се подравнява добре. Слага се в хладилника за 30-40 минути, за да се стегне. През това време на водна баня се загрява шоколада с 2-3 с.л. мляко до хомогенна смес. Изсипва се върху кокосовата смес и се изравнява. Отгоре се поръсват малко кокосови стърготини и се слага в хладилник за 1-2 часа.
😅
През ден си го правя винаги да имам да хапвам без сладко не мога да живея... А и ако не ям сладко ме боли главата.. 😈😇💞💞💞

Общи условия

Активация на акаунт