ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 093
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ако някой от вас играе, ще ме разбере, хаха - отивам да направя един рън на DIII преди сън

Ние нарочно не си взимаме новия Плейстейшън, но още си цъкаме в някои добри вечери на Диабло двойката, ЛОД, на компютрите. Сега се чудя дали да не помоля ММ да ми донесе лаптопа, хем да разцъкам, хем филмче да погледам, че бубенцето като спи се чудя какво да правя, но не върви да ида в кафето и да я оставя сама. Общо взето нищо не мога да правя.

Хубавото е, че позаслабнах от грижи и липса на възможност да ида до кафето. Grinning

Чъби, ще се справиш! Щом и след секцио се оправихме, една жлъчка какво е. Тука сме все супер мами.

# 211
Добър ден, мацки! Чуби, бързо възстановяване ти желая.
Ама сте едни подстрекателкииии, снощи реших да пия вино и аз, та да не остана по назад.....иии пих една чаша и заспах на дивана, сепнах се по някое време и щях да падна, мъжо се спука да се смее и да ме подиграва, че съм се напила hahaha Та сега реанимирам до заспалото зверче.

# 212
  • Шоплука
Момичета благодаря ви много за подкрепата.
Нори бързо оздравяване, Поли и на вас.
Кристи всичко ще е наред, Иннер на вас мега бързо възстановяване. Какво става при вас? Бубенцето как е?
Лид и тук е супер мъгла. Педито вчера като дойде на преглед за Бамбина, че нещо кашляше, ме предупреди, че заради затоплянето идва нова вълна вируси. Дори изписа коластра профилалтично да и давам да укрепи имунитета.

# 213
# 214
Ей какво става лоша работа желая бързо възстановяване и оздравяване на всички мами и деца им или бебета.Момичета при подаването на декларацията за 1 година аз май не съм подала и копие от акта за раждане той за работодателя или за НОИ е ?

# 215
Ей какво става лоша работа желая бързо възстановяване и оздравяване на всички мами и деца им или бебета.Момичета при подаването на декларацията за 1 година аз май не съм подала и копие от акта за раждане той за работодателя или за НОИ е ?

Копие от акта се дава на работодателя.

# 216
А каква е тази декларация? Rolling Eyes

# 217
А каква е тази декларация? Rolling Eyes

По член 50 или 51 беше,забравих. Те счетоводителите знаят. Подава се заедно със нея и акта за раждане.

# 218
Да де, ама за какво се подава? Щото моя счетоводител каза, че ще подава всичко вместо мен. Да знам да не изпусна нещо Mr. Green

# 219
Да де, ама за какво се подава? Щото моя счетоводител каза, че ще подава всичко вместо мен. Да знам да не изпусна нещо Mr. Green

За първата година ти изплащат майчинството.

# 220
Благодаря ви момичета

# 221
Мерси, Поли. Това казаха, че е задвижено Simple Smile

# 222
Почнах и аз да ги пиша числата под ваше влияние тука, а от другия месец се връщам в курса по йога, че и мен ме чакат още 6-7 килограма.
Кристи, дано са ти наред всички показатели.
Инерлайн и Норичка, как са децата?
Фиффи, мерси за таблицата.
Чъби, крайностите не са здравословни, ей, да знаеш! Да се възстановяваш бързо.
Ей, много яко, че има тука съмишленици на Светлината, хаха. Има време, как - събота вечер, 20.30 ч, децата са по леглата и вместо на бар, отивам в Тристрам, хах. Иннерлайн, да знаеш, че двойката си остава ненадмината и за мене, но минах на тройката.

# 223
И аз харесвам двойката повече Mr. Green

# 224
  • София
cristi Гадост е това с глюкозата. Аз си имам проблем с инсулина и периодично я правя тази отврат... Гълташ и се молиш да не повърнеш в следващите 20 минути.  Laughing

Ох, не им завиждам на вашите мъже. Имали само 6-7 кг в повече от златото. Моят пък е богаташ. Crossing Arms  Рязко забогатя последната година с едни 30 кг не си дава богатстовото.  Naughty Ей на, палачинки прави днес.

n0richka Супер, че е по-добре! До утре наистина нищо да няма Simple Smile

poli1974 И при теб така!

Много ви се радвам за игрите  Laughing Аз съм твърде олд скуул - играя Heroes III и Chicken Invaders  Mr. Green Но ММ се размазва пред Resident Evil, че сега разпалено ми обяснява за 7-цата и как ни трябва нов компютър.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт