ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 093
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
37С благодаря ние сме вече по добре лека температура криви но общото състояние е добре още някои друг ден и ще сме здрави 🤗🤗😘😘😘
Момичета малко искам да полюбопитствам.. Ако искате споделете с какво се занимавате какво работите преди да забременеете и кога мислите да се връщате към работата..
Аз работех с каката в джъмбо но бях по заместване и титулярката се върна и аз трябваше да се махна бях още в майчинство изкарах там 2г и нещо..
И тя като направи 1г си подадох cv в икеа и нали съм си чаровница и от 30човека на интервю аз и още 3 момичета започнахме ноо хиич не ми се връща на работа.. 😘😈

# 226
Чоглаво ми е едно такова,не ми се пише,ще прощавате. Приятен ден, муцунки bouquet

# 227
  • Варна
Чоглаво ми е едно такова,не ми се пише,ще прощавате. Приятен ден, муцунки bouquet
Отивай да гушкаш и целуваш дечицата остави  ни нас  Hug bouquet Heart Eyes

# 228
Много ви се радвам за игрите  Laughing Аз съм твърде олд скуул - играя Heroes III и Chicken Invaders  Mr. Green Но ММ се размазва пред Resident Evil, че сега разпалено ми обяснява за 7-цата и как ни трябва нов компютър. hahaha
Оо Heroes III още ми е от любимите и си я пускам от време на време. Сега довършвам Witcher 3. А диаблото и на мен двойката повече ми харесва.
Днес сме малко кисели. От сутринта мръка постоянно и яде на час и половина-два.
Иннер как сте?

# 229
Норичка, аз съм юрист. Преди да забременея работех в една фирма, но след майчинството много бих искала да сменя работното място... живот и здраве. Още не съм решила кога искам да започвам работа, нали ме люшкат хормони и трудно вземам решения. Днес ако ме питаш искам да си стоя вкъщи докато навърши 4-5 години 😁, обаче утре ако ми зададеш същия въпрос - сигурно ще искам да започна работа след час.  😁😁😁

# 230
И нашият първолак провлачи сопол, ама за сега е само това.... наливам го с чай, витамини....
Аз разработвам софтуер, работата ми е напрегната, отговорна и хабя много нерви. С баткото се върнах като навърши годинка, сега ще е същото, но може би ще сменя по някое време, че не виждам как ще ги съчетая.

Бързо оздравяване на всички болни дечица и мами.

# 231
  • Шоплука
Аз работя в морска спедиция, контейнери от Азия и Среден Изток. Надявам се да я гледам до две години, не бързам да се връщам на работа, но всичко зависи от финансовото състояние, че имаме много разходи по къщата.

# 232
Здравейте Simple Smile  създадох група за Баби и Дядовци във фейсбук, с цел да се информират за новостите в бебегледането. В някои семейства има голяма дупка между поколенията и това даже пречи на комуникацията между младите родители и бабите и дядовците на децата им. Групата се казва - "Съвременни Баба и Дядо - или за Новото поколение Внуци". Който има желание може да ми пише на лично съобщение за да добавя вашите родители или свекъри в тази група.

# 233
Аз съм биолог и допреди няколко месеца работех в Университет Цюрих. Малко преди да се роди второто дете напуснах работа и искам да си търся място под слънцето на индустрията, че академичните среди ми дойдоха в повече последните години и по ред причини не ми се стои в университет. А си е предизвикателство да го направи този преход човек, както се оказва. Ама ще дерзая.

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 19:00 от 37°C ON

# 234
С баткото се върнах като стана на годинка. Сега още не съм решила, но ще е между 6 и 12м. Не ми се иска да отсъствам дълго. Сигурно в началото ще съм на намалено работно време.

Последна редакция: пн, 06 фев 2017, 15:00 от Zireael

# 235
Пош, бързо оздравяване.  Hug
Не искам повече да има болни дечица.  Sad
Да се оправя вече времето и да изчезват тези вируси.
Голямо затишие е тук... newsm78 Ктде сте?

# 236
Хелоу мацки,аз съм инженер-химик,и работя като аналитик във фармацевтична фирма,до две години ще го гледам юнака.
Бързо оздравяване на болните дечица Hug

# 237
  • София
Иннерлайн, да знаеш, че двойката си остава ненадмината и за мене, но минах на тройката.[/size]
Аз не взимам Плейстейшън - от страх, че след работа ММ ще иска да цъка 3-ката, вместо да ме отмени в грижите за бебето Mr. Green Пък въпреки щурите му идеи от време на време, доста добре се справя... Така сръчно сменя надрусани памперси, дава АМ посред нощите и, както е 2м. и 100 кг мъж, има доста по-здрав гръб да носи и дундурка Flutter Днес ми цъфна за посещение с кутия Дънкин Донътс и айс кафе - как да не го обичаш тоя човек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе ние след 2 дена лечение само сме още до никъде ooooh! Бубенцето е от т.нар. весели свирачи - и се смее, и си свири... Tired Днес е по-добре, защото кукувиците от нашата стая ги изписаха и си заминаха Party Party Party Може да се наспи спокойно милото, без да го будят тръшкащи се или пеещи с пълно гърло деца, може и да поплаче без някой да ме гледа на кръв, както и спокойно ще си правим среднощните инхалации, без да се притеснявам, че много ще ме псуват като събудя цялата стая bowuu Единственото хубаво в това групово сбутване беше евентуалният шанс бубенцето да си поиграе с други дечица, ама и това не стана. Натоканите майки отрязаха желанието на децата, защото били "пред изписване и кой знае какво ще им лепне бебето". Все едно не сме тук всички с бронхиолит и не ни лекуват с едни и същи лекарства. А на горкото бубенце така му светваха очичките някое детенце като мине, то досега с никого не си е играло Sad

# 238
Иннер, на кой етаж сте в Токуда?

# 239
  • София
Иннер, на кой етаж сте в Токуда?
Педиатрията на осмия.

Общи условия

Активация на акаунт