ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 24 093
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Не знам как да го опиша по друг начин...затова ще използвам две прости думи МЪЖКА РАБОТА... Как може като го приспя аз да си спи цяла вечер и дори и да приплаче да е успокоен и отново унесен...а при ММ да не се получава. Приспах го към 19 ( както винаги ) и за първи път го оставих с ММ, за да се изкъпя... точно след 30 минути бебето будно и те си говорят видиш ли... #2gunfire До сега сме се успокоявали и приспивали.... #Cussing out Малкият превъзбуден, а същевременно му се спи, с хиляда хватки, стойки, полюшквания и поклащания сме се приспивали...
Поли, идвай един масаж да му направиш - ама с точилката.  hahaha

Ооооо нави ме hahaha

# 256
Не знам как да го опиша по друг начин...затова ще използвам две прости думи МЪЖКА РАБОТА... Как може като го приспя аз да си спи цяла вечер и дори и да приплаче да е успокоен и отново унесен...а при ММ да не се получава. Приспах го към 19 ( както винаги ) и за първи път го оставих с ММ, за да се изкъпя... точно след 30 минути бебето будно и те си говорят видиш ли... #2gunfire До сега сме се успокоявали и приспивали.... #Cussing out Малкият превъзбуден, а същевременно му се спи, с хиляда хватки, стойки, полюшквания и поклащания сме се приспивали...
Поли, идвай един масаж да му направиш - ама с точилката.  hahaha

Ооооо нави ме hahaha
hahaha

# 257
n0richka измих се с тоя шампоан за сега косата ми стана много мека ще видя дали ще помогне за косопада и щи кажа Simple Smile

# 258
Ще ви следя с тоя косопад, че и при мен стана ужас положението. Днес като пуснах прахосмукачка що косми събрах, страхотия е. А като  бях бременна косата ми беше толкова здрава и лъскава.

# 259
n0richka измих се с тоя шампоан за сега косата ми стана много мека ще видя дали ще помогне за косопада и щи кажа Simple Smile
Кой шампоан, че съм пропуснала? Аз от около месец се опитвам да си слагам едни ампули на  Kerastase, но трябва да се слагат всеки ден, а това е невъзможно.

# 260
 Hug на болните малчовци, бързо да оздравяват, а на майките им пожелавам много сила, всичко ще се нареди  Hug
Оле, и аз, докато бях бременна косата ми беше страхотна, плътна, лъскава, чиста, ако исках по 10 дни можех да карам без да я мия и изглеждаше супер. Друг е въпроса, че обичам да мирише на балсам  Blush
Аз съм проектант и ако се класирам на един конкурс във вторник, може да почна нова работа скоро, стискайте палци  Rolling Eyes ММ ще гледа Патето, тази нощ имаше трнировки  Mr. Green
Вашите бебета имат ли още силни газове? Моето последните дни много се напъва, за да пръцне, реве, червенее и е нервна. Какво им давате? Надух главата на аптекарката половин час и накрая нищо не взех, а се прибрах и й сварих отвара от копър. Имаше на дъното на лефакса малко и й го дадох, но се чудя какво да правя  newsm78

# 261
И при нас има доста газове, но от около месец нищо не съм давала.

# 262
Pure_nature, стискам палци от сега за конкурса. Аз давам все още Лефакс. Исках да те питам по повод Фризовома - дали мога да наливам примерно 60 мл. гореща вода - да разтвори млякото и после да добавям студена, за да не чакам толкова време да се охлажда после, как мислиш?
Добавка: Току що разглеждах една статия за различните витамини за коса и се спрях на Витамикс. Поствам я.
http://www.lekar.bg/2016/03/28/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0 … 0%BE%D1%81%D0%B0/

Последна редакция: нд, 05 фев 2017, 23:29 от Iid

# 263
  • София
Аз съм в IT сферата. И на мен работата ми е много, много напрегната, хипер интензивна. Отговарям за много хора и правя опит за баланс между клиенти и вътрешни проекти. Доста уморяващо е Sad Отделно си участвам и в семейния бизнес. То аз и сега съм си на работа  Laughing

Innerlane Почна да тренираш за площадките и клубовете, м?  Laughing

Да се оправя малката бързо!

С котката се редуваме кой да пуска повече косми  Laughing Доста намаля при мен косопада. В интерес на истината не съм ползвала нищо специално. Но стоях основно с вързана коса. От 2 дни съм със спусната  Laughing

# 264
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм графичен дизайнер и работя на свободна практика, което обаче към момента значи, че съм в майчинство само по документи и си работя, за жалост не толкова колкото ми се иска. Преди ми беше много досадно и предпочитах да се мотам по кафета и градинки, но последната градина много потръгнаха нещата и ми е голям кеф - с кафенцето на лаптопа и те парите си идват  Joy

Иначе за татковците... ММ го оставям с малкия само за да ида до магазина. Непрекъснато го държа в течение как се гледаме, какво правим и все нищо незнае и неможе да се оправи. Да не обсъждаме как го превъзбужда, особено като заседнат пред ТВ или конзолата  Close

От утре майка ми ще я впрегна да помага за по 2-3 часа през деня, че иначе ще ви пиша от психиатрията другия месец  #Crazy От два дена ме започна пак адското главоболие, познато ми от преди бременността  #2gunfire Също и време за цедене не остава, а и двамата с таткото сме на мнение, че поне 2-3 дози на ден са полезни за бебчо. Поне бабата е печена и се оправя по-добре от мен дори  Embarassed

Другият уикенд ще се ходи за нова количка  1stroller че с нашият Макларън е мъка по централните тротоари и градинки тип "лунен пейзаж". Засега съм харесала един "багер" триколка с огромни помпащи се гуми. Вие с какви сте и доволни ли сте?

# 265
Кой шампоан, че съм пропуснала? Аз от около   се опитвам да си слагам едни ампули на  Kerastase, но трябва да се слагат всеки ден, а това е невъзможно.

Шампоан против косопад, мазна коса и пърхот Biopharma Herbagene.

# 266
Бени, за багер триколка съм ЗА с две ръце, аз съм с такава количка и ми беше неотлъчен помощник и в най-големият сняг. За попещите гуми обаче нямам добро мнение. Наши приятели са с хайтрека на Бебеконфорт с помпещи гуми и вече пукаха няколко пъти гуми по чудните софийски улици. Ние сме с Кобра на АБЦ Дизайн и не съм имала грам проблем. Голяма, тежка, маневрена и проходима количка е, но щом имате Макларън за лятото, добре биха се съчетали.

# 267
  • Sofia, Bulgaria
Ами за жалост макларъна май нама да ни влезе в употреба и ще седи при бабата, че там са много стълби и е по-лесна за носене. Прекрасна е количката, но по тия криви тротоари и дупки детето се тръска като 5 пари в кесия 😄 И мен момента с помпащите гуми ме притеснява, но казват че за неравности е най-доброто. Ще взема резервни да имаме и ще търся на близо гумаджия и така Simple Smile

# 268
О, ние сме с триколка - багер, чико актив. Много съм доволна, върви по снега и бебето спи комфортно птез лунните пейзажи. Гумите не са помпащи се, като знам колко лепенки сме слагали с ММ на велосипедите ни по цяло лято, хич не ни се занимаваше с такива гуми. Спред мен, тези с пяна са и по-леки.
Разни муцита и пег пррегота липсваха по градинките. Според мен за една количка най-важни са комфорта на бебето и тежестта й, но само в случай, че се налага да я носиш. Ще видим, когато Патето порасне как ще е.
Лид, за фризовома, според мен не ти пречи да пробваш, но не мога да кажа от личен опит, аз го разтварях в гореща вода и изсудявах.
Нещо друго щях да пиша ама забравих, после ще е. Дано Патето заспи още поне час.

# 269
Добро утро и от нас.Ние също имаме много газове тия дни и горкото много се свива и напъва, давам Коликинд.Има малко подобрение иначе имам и Лефакс, ама от него се запече и го държа за краен случай.Според мен газовете са му от тиквата която яде.
И аз се надявам да поспи още поне час, ама май няма да е Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт