ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 297
  • 723
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Теменужчица И аз съм го чувала това за фризера и мисля да пробвам. То няма да видя ефект сигурно, щото все още не ги виждам тия микроби да пълзят отгоре  Mr. Green Ама надявам се и да не стигна дотам Simple Smile

Повечето плюшени свирят и пеят и по етикети забраняват прането. Скоро може и да ги прежаля, пък ще видим.

poli1974 Споко, ще остане време и за лИбоФФФ  Laughing

Наттирих мъжете на разходка. Време за мен.  Whistling

# 511
Теменужчица И аз съм го чувала това за фризера и мисля да пробвам. То няма да видя ефект сигурно, щото все още не ги виждам тия микроби да пълзят отгоре  Mr. Green Ама надявам се и да не стигна дотам Simple Smile

Повечето плюшени свирят и пеят и по етикети забраняват прането. Скоро може и да ги прежаля, пък ще видим.

poli1974 Споко, ще остане време и за лИбоФФФ  Laughing

Наттирих мъжете на разходка. Време за мен.  Whistling

Тц Crossing Arms дойдоха ми гостите днес от аугоментина,ши чака до другата година ooooh!

# 512
Поли, значи сме се синхронизирали в циклите по форумски Joy

# 513
Бе и наедно се разболяхме с еднакви симптоми Shocked Хах

# 514
Мани, после ходи доказвай, че нямаш сестра  ooooh! Ей така тръгват слуховете!

# 515
ДалиВали утре ще мога да ти пусна линк.
Мисис Роузи аз купих от Дундьо един спрей за плюшките, които не могат да се перат, пръскам ги с него и после забърсвам с мокра кърпа.

# 516
Такъв и аз имам, ама пусто не съм го ползвала  Grinning

# 517
  • София
Почиствам играчки веднъж седмично (ако имам време  Mr. Green ) Само нещата, които е успял да напъха в устата си и олигави мия текущо. Кристи, няма да е просто "де що боклук докопат", ще се опитва да лапа пясък, камъчета и фасове от цигари  Joy  Чакай да проходи  hahaha Аз като мама на второ мисля да го давам доста по-философски  Laughing Само някак за фасовете не мога да претръпна  hahaha
Роузи, дай му кИбапчИ на детето, какво го мъчиш с тая тиква  hahaha
Всички болни да оздравяват веднага! Казах! Хау!

# 518
И аз затова искам веднага да си направим второ, та да го давам и аз философски Grinning

# 519
Ехх, Поли, молех се принцесата да не прихване ....момичета, да се оправяте всички бързо!
Chuby, прочетох я. И от всички книги тази ми допадна най-много.
Пластмасови играчки, гризалки и дрънкалки мия всеки ден, разбира се само тези, които сме използвали, но те се лапат или мятат по земята.  hahaha
Плюшените минавам с парата на ютията веднъж на няколко седмици. Като се изперат не стават ли със сплетени косми? Трябва и аз да пробвам с някои да видя ефекта.
Мия му ръцете всеки ден по няколко пъти, а лицето всяка сутрин, но го правя по-скоро, за да се учи от малък, че сутрин се мият очички.

# 520
Плюшените играчки и тези от плат като са нови задължително пускам през пералнята и после пера, когато се сетя. Пластмасовите (то тя е една дрънкалка) и гумената гризалка мия с бебешкия препарат за съдове на мивката преди да дам, че иначе все се търкалят някъде, а вкъщи не е точно стерилно.

Ръцете мия 1-2 пъти на ден, че като се изпоти и стават като лепка, събират мъхове и лишеи всякакви. По лицето и на нашия бяха излезли дребни пъпчици около устата но с по-често миене минаха за ден.

Превантивната ни хигиена е миене на ръцете. Отделно ако идваме отвън след интеракция с хора (т.е. това е ММ, аз с хора не се срещам), първо сменя дрехите с чисти. Но то и без бебе от вратата събличахме мръсните дрехи, остава и да си седна на дивана с дънките, дето съм ги мърляла в ГТ примерно.

Просто акълът ми не го побира как ще я караме, като пролази. Ще трябва да викаме Консуела всеки ден да стърже пода newsm78

# 521
Кристи аз съм много доволна от него.
Ръце, лице не мия освен вечер във ваната, само забърсвам. Тя и без това вече всичко лапа, майка ми хем я предупредих, а тя като я разнасяла да разглежда, нашта сграбчила едно от цветята във вазата, та щеше да се захрани с цветове набързо.
Това не ме притеснява толкова, но тези грипове са страшни. По мое мнение лабораторни щамове, ни АБ ни мори, нито нищо. Затова има ли грипове пускам карантината и туйто.

# 522
Добре де аз ли пак нещо не разбрах Чуби? Каква е файдата от далаверата,като не почистваш ръцете на детето си,а искаш другите да се къпят заради нея. newsm78

# 523
Бебето се разболява от контакт с болни хора, когато те го пипат, гушкат и така. Здрав човек прекарал известно време сред болни също става носител на техните вируси. Не е 100 процента гаранция, че добре изкъпан здрав човек няма да е преносител, но намалява много вероятността.
А от това, което лапа, вирус не може да хване, само да се задави или отрови тазбира се. Утре ще пусна и линкове с повече инфо. А вие бързо да оздравявате

# 524
Въобще не става въпрос за вируси или че моите деца всичките са болни. Намеквам за простичка хигиена на дете.

Общи условия

Активация на акаунт