ОКТОМВРИйските устенца, скоро ще си хапват пюренца! Тема 6

• 23 222
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
И.....ако някоя мама в този момент влезе и почне да ръси мозък, лично на живо ще я удуша. Баси и ужасите ни споходиха всички. На всички болни дечица и техните родители ще се помоля за много здраве,кураж и сили bouquet bouquet bouquet Амин!!!

# 676
Ох мили момичета много сили и кураж в тези трудни моменти Hug Всички стискаме палци и по скоро да се похвалите със здрави дечица Hug

# 677
Оле, това е кошмар просто! Съчувствам на всички, стискайте зъби да минават тези проблеми вече, черен е този февруари... Оттук нататък само здраве желаем на всички тук!
И при нас нерви не останаха...

# 678
Инер бъди силна айде и аз наред с болните май имам цистит пушка и се постоянно взех си душ не ме успокой...Как ще спя незнам

# 679
Момичета, бързо оздравяване на бебчетата  Hug.

# 680
  • София
Инер бъди силна айде и аз наред с болните май имам цистит пушка и се постоянно взех си душ не ме успокой...Как ще спя незнам

Вземи си от аптека - червена боровинка. Цисти клийн е с най-висока концентрация и действа много бързо, до няколко часа. Понеже по-рядко се намира, може и нещо друго. Ако може ТМ още сега да ти вземе, ще те успокои.

# 681
Innerlane  Cry

Iid Ау! Това е отврат. Sad Тръгнало ли е да излиза? Мой много близък след 2-3 кризи седна, чете много и намери, че камъни се вадят с много калий. Ама калият не се задържал много в организма. Затова чай от магданоз и морков. Пи го един ден и на другият излязло камъчето. То беше и по пътя вече де. Но го прави след като е минала кризата. Виж повече по темата!

ММ направи кофти криза докато бях в 7-ми месец.  Sad И знам, че топло много помага. Затопли мястото. Може с бутилка топла вода, но тя като цяло натежава и може да боли от тежестта. Може да включиш ютията на най-слаба степен, по-добре е с нея, че поддържа постоянна температура и не тежи толкова.

Тръгнало е... болката минава от кръста напред към яйчника... аз не правя за първи път криза и винаги имам Мечо грозде и Кидни чай. Влезнах в банята и се горещих 20 минути, след това чай и два спазмалгона и сега поне мога да дишам, иначе бяха такива болки, че името си не мога да кажа. Ще пробвам и този чай от морков и магданоз ( поне имам и двете в хладилника ), дори отварям да потърся как се приготвя. Благодаря ти.  Hug
Инер  Hug

# 682
  • Варна

Вземи си от аптека - червена боровинка. Цисти клийн е с най-висока концентрация и действа много бързо, до няколко часа. Понеже по-рядко се намира, може и нещо друго. Ако може ТМ още сега да ти вземе, ще те успокои.

Цисти клийн много бързо помага и аз съм за него!!!
Бързо възстановяване на всички 🤗🤗🤗❤️

# 683
  • Варна
Момичета, аз рядко пиша, но наминавам от време на време и искам да пожелая скорошно оздравяване на всички болни. Това, което чета е ужасно и ме боли сърцето за тези малки същества  Cry

# 684
Бързо да се оправяте всички! Много ми стана мъчно, прегръщам ви  Hug

# 685

Цисти клийн много бързо помага и аз съм за него!!!
Бързо възстановяване на всички 🤗🤗🤗❤️
благодаря и на двете ви ако не ми утре ще си взема

# 686
Миличките бебчета  Heart Eyes,бързо да оздравяват!Знам какъв кошмар изживявате момичета и искрено ви съчувствам,а на вас кураж и всичко да мине бързо!
Да ви разсея малко сега.Моя мъж реши да гледа бебка сутринта ,а аз да си поспя до късно.Само го слушам как й приказва ,че ще и сменя памперса..И след малко и вика : Лелееее,как си се насрала!Не мърдай ,не мърдай! Лелеее и по корема имаш...Оффф,май ще те къпя  Joy hahaha
А аз се правя на заспала и ме е страх да си отворя очите и да видя какво е положението  LaughingХахаха оставих го сам да се оправя,нека и той да види колко лесно ми минава деня според него.

# 687
 Леле, милички, не съм ви наглеждала скоро и гледам апокалипсис е настанал Sad Много мъчно ми стана за дечицата и за вас, мамита.
Иннер, кураж и горе главата, всичко ще мине, само се дръж! Поли, Кристи, Лид и всички останали, които са болни, бързо да се оправят. Аман от болести, ужасна безкрайна зима.
И при мен има гадория, гъби си отглеждам. Не съм ходила за микробиология, че нямаше кога, ама се подпуках аз със Залаин глобули и Дифлукан, дано ги изтребя.

# 688
 Момичета,ей, коварни болести! И аз стискам палци на всички болни - и бебчовци, бебки и мами !  Confused

Мисис, странно, ама е голяма жабка. Даже в началото, че и до скоро се давеше, не можеше от шише, обаче не спира, ако аз не дръпна шишето. А за болестите - сигурно и тук има, но не съм чувала да обявяват грипна ваканция. А и тук сме малко по-изолирани, а в Бг познати и приятели ще искат да ни видят и нормално, не са я виждали. И майка ми, и сестра ми са учителки и имат всекидневно контакт с деца, имам племенници ученици.....та главно това са ми опасенията. А, и пътуването все пак - един ден по летищата....  Sad
  Лид и Ани, дано ви се размине - и двете съм ги преживявала и болките са страшни  ooooh!
  Лид, аз заради кърменето, пия още Инка и не ми пречи, но и без "оригинал" кафе, пак ми беше нервно
  Устина, браво на мъжо

За всички Hug Hug Hug

# 689
  • София
leila16 Всъщност права си - повечето контакти предполагат и по-големия риск в момента.  Hug

eli_dzh Тъкмо се чудех, къде се затри. Пък и ти си в битка.  Laughing

Хайде, наспиваме се тази вечер и утре всички са много по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт