Две сърца сега в едно туптят, през СЕПТЕМВРИ радост ще ни донесат! Тема 2

• 35 511
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за хубавата първа страничка bouquet
Герда и аз сутрин съм доста гладна.
Сега вместо кафе пия топла вода с малко мед много добре ми действа на стомаха. От Чай и кафе ми прилошава само като ми замирише.

# 541
Апелсито,Не се уплашвай.Аз паднах с главата надолу, направо кълбета, и на бебчо нищо му нямаше.
 Те са на много защитено място.Още повече, че си успяла настрани да омекотиш падането.Но за твое успокоение иди виж бебчо на ехо.

# 542
Добро утро, момичета  Grinning
Поздравления за прекрасно оформената темичка.Много хубава е станала първата страничка, а заглавието й е супер сладко.
И мен ме няма в термините, но и аз искам да изчакам за по-сигурно.
Аз се чух моя лекар и се разбрахме в неделя вечерта да му се обадя за БХС.Предполагам, че ще ми го направи още в началото на седмицата, а иначе на преглед съм чак началото на другия месец.Само дето не ми каза кога да отида.Един месец се пада точно на 3-ти март.Като се видя с него БХС ще го питам за час.

# 543
Другата седмица съм на първа ЖК по здравна каса. Понеже имах струпване на други семейни поводи и мм беше свободен само сега, аз се наканих тази седмица (10та гс) и ходих на частно на първи първи преглед ултразвук с мм. + Може да е много рано, но ходихме и на отворени врати на Тина Киркова и сравнено с МД ми се стори по-добре. Минахме и през една частна и два ДКЦ, че на мм ми му трябваше медицинско. Тоалетна хартия иди дойди, но до сега никъде не видях сапун в тоалетните, в нито едно от всичките медицински заведения! Потресаващо е. Щяхме да ходим и на Надежда, но нямаше места в групата. За самия ми преглед, измери ми го 2,1 см, за точен термин дори и не питах. Лекарят беше някакъв много лаконичен, но смешен "Кой те прати при мен?", "Ела еди кога си, ще ти дам един телефон..", както мм каза - като дилърче е Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Относно Надежда - снощи ходих там до спешния кабинет. Много е хубаво. Качиха ме в лаб. да ми вземат кръв.... направо останах очарована. Лекарката която ме предгледа малко беше студена, но отговори търпеливо и изчерпателно на въпросите ми. Мед сестра ме заведе в лаб. после ме изпрати до долу за мога да изляза през спешния каб. И док. и мед. сестра и лаб. бяха много учтиви и  усмихнати.....

# 544
Охх много съм притеснена, в понеделник ще изчакам имам час за ЖК, защото бях на 3.02, после трябваше да отида на 20.02, а аз отидох на 10, защото се притеснявах и сега ако ме види пак преди 20ти направо незнам...

# 545
Другата седмица съм на първа ЖК по здравна каса. Понеже имах струпване на други семейни поводи и мм беше свободен само сега, аз се наканих тази седмица (10та гс) и ходих на частно на първи първи преглед ултразвук с мм. + Може да е много рано, но ходихме и на отворени врати на Тина Киркова и сравнено с МД ми се стори по-добре. Минахме и през една частна и два ДКЦ, че на мм ми му трябваше медицинско. Тоалетна хартия иди дойди, но до сега никъде не видях сапун в тоалетните, в нито едно от всичките медицински заведения! Потресаващо е. Щяхме да ходим и на Надежда, но нямаше места в групата. За самия ми преглед, измери ми го 2,1 см, за точен термин дори и не питах. Лекарят беше някакъв много лаконичен, но смешен "Кой те прати при мен?", "Ела еди кога си, ще ти дам един телефон..", както мм каза - като дилърче е Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Явно зависи на кой доктор попадне. Не отричам, че обстановката там е приятна. Но не всички доктори са компетентни. С предишна неуспешна бременност 2 пъти съм ходила по спешност там. Първия път ми закъсняваше цикъла, гледаха ме на ултразвук ( аз и ММ видяхме сакчето, доктора - не) изпрати ме за ЧХГ, излезе отрицателен и каза " е моя син при 3 отрицателни ЧХГ има дете, ама то не се знае". Същия ден отидох в МЦ Пентаграм, познайте, видяхме сакчето. След седмица беше в матката. За жалост беше кухо яйце. Последната седмица преди окончателната диагноза получих страшно зацапване и отидохме пак, друг доктор каза " ами... то няма ембрион, но... най-вероятно сълзи от раничка" изпрати ме по живо по здраво вкъщи. След 3 дни спонтанен аборт.

# 546
Първата страничка е много хубава. Браво на момичето което я е направило много се е постарало.

# 547
  • София
aplesito, иди да те прегледат за твое спокойствие. Не е сега моментът да си мислиш какво ще си каже лекарката. Не тя чака бебе, а ти. И те съветвам да се прегледаш не защото мисля, че нещо му има на бебето от едно падане, а защото нервите и притеснението са по-опасни и за него, и за теб и е много важно да се успокоиш, а не да трепериш до записания час.

С баткото бях бременна в 5 месец когато преживях много тежка верижна катастрофа. Колата беше смляна, аз в безсъзнание. Единствено предпазният колан ме беше спасил от това да ме стържат от асфалта (а уж за бременни не било задължително да слагат колан ooooh! ). Откараха ме с линейка до Шейново, само за да видя как дребният бодро си подскача в корема ми и 5 пари не дава какво е станало  Laughing

# 548
Smurfcho как са нещата при теб, след този преглед в спешното? Aplesito хубаво е, че нищо не те боли, пък можеш да идеш и при друга лекарка ако тази толкова те притеснява. Момичета имам почти постоянно един сладък вкус в устата, все едно постоянно смуча бонбони и храната ми е различна от него, вие така ли сте ?

# 549
Здравейте момичета, 
За сутрешния глад и аз да споделя. Всяка сутрин се събуждам от стържещ стомах и ако реша да не му обърна внимание,  защото още ми се спи и не ми се става от леглото,  започвам да сънувам храна и то предимно тестени закуски Simple Smile. Е тогава вече ставам,  за да не ми стане лошо, че като огладнея това е следващото, което ми се случва.
Вчера обсъждахте боядисването на косата. Аз мисля да го отложа за след третия месец и да използвам безамонячна боя.

# 550
Благодаря момичета ще видя какво ще правя...Адрй миличкото човеченце какво е преживяло... Hug Дано и при мен всичко е наред... Praynig

# 551
Охх много съм притеснена, в понеделник ще изчакам имам час за ЖК, защото бях на 3.02, после трябваше да отида на 20.02, а аз отидох на 10, защото се притеснявах и сега ако ме види пак преди 20ти направо незнам...
Сега не е момента да си мислиш за док, мисли си ти да си спокойна. Аз ходя при друга док като си реша, ей така за мое успокоение. Отиди да видиш, че бебче е добре и да си спокойна  Hug

# 552
Сега не е момента да си мислиш за док, мисли си ти да си спокойна. Аз ходя при друга док като си реша, ей така за мое успокоение. Отиди да видиш, че бебче е добре и да си спокойна  Hug
Благодаря мила, но да ти кажа ще изчакам прегледа си в понеделник, сега говорих с една друга лекарка и каза щом нямам оплаквания, болки или течение, че няма страшно...дано е така, просто ще се опитам да се успокоя... Hug bouquet

# 553
Smurfcho как са нещата при теб, след този преглед в спешното? Aplesito хубаво е, че нищо не те боли, пък можеш да идеш и при друга лекарка ако тази толкова те притеснява. Момичета имам почти постоянно един сладък вкус в устата, все едно постоянно смуча бонбони и храната ми е различна от него, вие така ли сте ?

незнам как са Sad има някакъв проблем, но трябва време да се разбере. По калкулатор съм 8с+1д а на ехо показва 6с. Казаха, че може да е от късна овулация. Вчера бях с малко кървене, по скоро зацапване, но реших да ида да ме видят. Взеха ми кръв за  b-HCG и в събота пак да видим дали се развива... така, че чакам...

# 554
  • София
Smurfcho, стискам ти палци и дано всичко е наред.
alpesito, на теб също, и не се тревожи!
Момичета, ще пътувам утре със самолет, купила съм билетите още ноември, полетът е един час, но въобще не съм се сетила да питам дали е проблем  да пътувам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт