Място за боси стоножки - 14

• 119 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Може ли мнение за Melvin & Hamilton? Тези заглеждам, но прочетох едно мнение, че са за тесен крак. Моя е по-скоро нормален. И като качество не знам как са.
С широк крак съм, 38 номер. От модела имам 38.5. Не са ми тесни, нито къси, но съвсем леко ме притискат отгоре в края на работния ден, може би заради висок свод. С други модели на марката нямам такива притеснения.

# 436
  • Варна
Може ли мнение за Melvin & Hamilton? Тези заглеждам, но прочетох едно мнение, че са за тесен крак. Моя е по-скоро нормален. И като качество не знам как са.
С широк крак съм, 38 номер. От модела имам 38.5. Не са ми тесни, нито къси, но съвсем леко ме притискат отгоре в края на работния ден, може би заради висок свод. С други модели на марката нямам такива притеснения.
Тоест тези не са уголемени с номер? Аз нося 38 и съм с нормален крак, 38 да взема, така ли?

# 437
  • София
Тоест тези не са уголемени с номер? Аз нося 38 и съм с нормален крак, 38 да взема, така ли?
О, не мисля, че са уголемени. Аз в по -малък номер не бих могла да си пъхна крака. Може би да изглеждат малко по-дълги защото няма цип и това е предвидено през дължината...Много добро качество.

# 438
  • Варна
С нормално стъпало съм и на Melvin & Hamilton поръчвам точен размер, на дължина са ми ОК, качеството е безупречно Peace НО и аз съм на мнение че са подходящи по-скоро за тясно стъпало. Мога да измеря стелка на 37 размер.

# 439
здравейте!
Някой да е попадал на изгодни бебешки обувчици, пролетни за момиче 21-22номер  Praynig  bouquet

# 440
Цяла тема за обувки съм изпуснала...  doh

Искам да питам някой има ли опит с този сайт и дали е надежден?
http://www.africaclimatechange.com/

# 441
irriska не познавам сайта , но при проверка излиза високорисков  Peace

http://www.scamadviser.com/check-website/africaclimatechange.com

# 442
Получих мъжките боти Bunker - за щастие лепнаха на притежателя си! Не са умалени, той е с тясно стъпало и са му добре.
Получих и ботите s.Oliver. Честно, не съм ги отворила още. ooooh! Утре ще ги разглеждам, другите ми бяха по-важни.

# 443
irriska не познавам сайта , но при проверка излиза високорисков  Peace

http://www.scamadviser.com/check-website/africaclimatechange.com

Благодаря ти, беше прекалено хубаво, за да е истина Simple Smile
Търсенето продължава.

# 444
За Rockport дамски боти на точен размер ли да заложа и подходящи ли са за тесен крак?  Peace

# 445
  • София
За Rockport дамски боти на точен размер ли да заложа и подходящи ли са за тесен крак?  Peace
Да, подходящи са за нормален към тесен крак.

# 446
Да, подходящи са за нормален към тесен крак.
Много благодаря.   Hug

# 447

Според мене са уголемени с половин номер.

# 448
Здравейте,поръчах от евтините Camper няколко броя -номер 40 и 41.Бихте ли ме посъветвали за размера,днес трябва да ги плащам и не знам кои да канселирам.Нося 40-40,5 ,май трябва да взема 40? Не ми се плащат всичките и после да разменям,защото имам и други чакащи плащане поръчки!

# 449
  • Варна
Здравейте,поръчах от евтините Camper няколко броя -номер 40 и 41.Бихте ли ме посъветвали за размера,днес трябва да ги плащам и не знам кои да канселирам.Нося 40-40,5 ,май трябва да взема 40? Не ми се плащат всичките и после да разменям,защото имам и други чакащи плащане поръчки!

Кампер по принцип си отговарят.Не забравяйте,че модела е и широк,но от друга страна пък да не и дойде къс.Вие знаете какво имате в гардероба повече 40 или 41? Peace

Общи условия

Активация на акаунт