Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 209
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
на Кредисимо не ти ли е някак лъжлива също? Simple Smile
Всички реклами, за всякакви видове кредити, които дават много лесно пари са ми гадни, 'щото много хора се набълбукват...

# 106
Снощи попаднах на новата реклама на Нутела. Извънземни четат мислите на лирическия герой и накрая му подават бурканче Нутела. Laughing Защото обичал зеления цвят.

# 107
Новата на бейкролс (както и старата) с първобитните - тъпа.
На кредисимо с "пръста", независимо с Петканов или Богданска - противна.
Новата на Мерси, много нескопосан текст на песничката, не ми харесва.

# 108
на Мерси е идиотска да.

voyo също са яки, 'ма не знам в кой смисъл точно.

# 109
И бонбонките m&m's със "секс" реклама.  ooooh!

# 110
епидемия.

# 111
  • София
Новата банкова реклама със сватбата е ужасна. Да не говорим, че участничката е с говорен дефект.

# 112
Новата банкова реклама със сватбата е ужасна. Да не говорим, че участничката е с говорен дефект.
Вярно, отвратителна реклама. ooooh! Дори не разбирам какво казва дамата.
п.п. А тя ми е позната от някъде или греша? newsm78

# 113
Има една реклама на някакъв сироп за кашлица и не разбирам какво казват. Чувам "Надежден ДИМ при кашлиша"?? Знам,че едва ли казва това ама пусто, втора година не ги разбирам какво казват...

И аз това чувам  Mr. Green Иначе като най-дразнещи мога да посоча тази с майката, която праща сина си до аптеката за Бестифлекс стави Grinning
Най-приятна ми е тази на Мегле с детенцето и на Уискас с малката топчица  Hug

Това за малката топчица е изплагиатствано от ,,Новите съседи", където Хави казва същите думи, когато му се ражда детето ,,И ти поемаш грижата за тази малка топчица".

# 114
  • София
Има една реклама на някакви ел. крушки, където някаква жена лежи на пода а в следващия кадър с един младеж вървейки по едни стълби се смеят... Е, не мога да я проумея и това е. Някой би ли ми я разяснил ? Благодаря.

# 115
Охх, "Кремът в жълтата опаковка" ми е направо  Stop

# 116
  • Разпиляна във въображението
Новата на Бейкролс ми е забавна, но само частта с мъжа. Когато се появи жената работите са за зле, но пък мъжа откри триди Laughing

На Хайнекен с мъжете и футболния мач също.

# 117
  • София
Загорката са изплагиатствали от... май беше  Стела артоа, онази с мустаците в пъба.

# 118
  • somewhere near the sea
От известно време рекламират един шампоан против пърхот и косопад. То на реклама не прилича, де. Но как се казваше шампоанът?  ooooh!Явно не ми действа рекламата... Tired

Вярно! Чак на третия път разбрах какво казва. Joy Joy

# 119
Аз пък така и не разбрах какво точно казва, мъжът ми ми "преведе". То това не знам говорен дефект ли е точно или толкова бързо и нечленоразделно го казва, че нормален слух не може да го улови от първия път, че и от третия.

Общи условия

Активация на акаунт