Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 704
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
отново пуснаха мучащата реклама на Милка  Sick Отвратително ми е като ги слушам как издават тези звуци

# 181
  • Разпиляна във въображението
Дразни ме рекламата на Кола и мммммм-кането

# 182
  • София
Днеес хванах реклама-недоразумение на Сибанк. Някакъв полицай пее и маха във всякакви посоки с палката насред задръстване. Определено за банка не е подходяща, та се зачудих какво бих рекламирала по този начин, и нищо, ама нищо не се сетих.

# 183
Най- нелепи са ми рекламите за колбаси и кайма, където казват С месо, а не ОТ месо.
Поне си признават, но да кажат и какво е останалото в сместа и в какво съотношение. Като се тровим, поне да знаем с какво.

# 184
Много скъпа ще им излезе рекламата, докато изредят "основните" съставки. Mr. Green Затова казват само най-важното - има И месо. Joy

# 185
Аз пък вчера попаднах на реклама на Групама застраховане за жилища, която много ми хареса. Размятат се едни танцуващи валячета и четки за боядисване. Стори ми се свежарска на фона на всички тъпотии в последно време - дебитни карти за деца от Фи банк, песничката на Джъмбо, ммммм-то на Милка и т.н.

Харесва ми и рекламата на банка за жилищен кредит - със синдрома на забравената ютия. Името на банката обаче не запомних  Laughing

# 186

Харесва ми и рекламата на банка за жилищен кредит - със синдрома на забравената ютия. Името на банката обаче не запомних  Laughing

Даа, и аз страдам от този синдром, защото се гладя всеки ден. И откакто имам самоизключваща се ютия вече се излекувах..и кредит не ми трябва Wink

# 187
  • София
на мен тази реклама ми е от серията тъпи. Все едно продават парцал за под. И гласът на диктора е точно от тези реклами.

# 188
отново пуснаха мучащата реклама на Милка  Sick Отвратително ми е като ги слушам как издават тези звуци

Ужасна е  #2gunfire
Като пуснат шепнещата на Маги не сварвам да спирам звука  Sick много ми е неприятна

# 189
  • Варна
Рекламата на Загорка много ме дразни
Но тази на Каменица ме кефи... 😂

# 190
   На омекотители и шампоани ми харесват, но ме дразнят тези за лекарствата. Ми не могат да ги правят. Щом започнат и сменям канала. Цяла зима с тези лекарства за кашлици ми писна. То е едно кашляне, едно напъване-отврат. Ако ги послушам още малко и ще повърна.  Sick
   Също така мисля, че би трябвало да има момент и на някаква деликатност. По отношение на лекарства за простатата, климактериума и сега върха на всичко с неволното изпускане на урина. Тези, които измислят рекламите може да живеят в уединение, но повечето хора не са така. Събрали са се например цялата рода повечето да речем млади и здрави при баба си (или пък колеги и с това пенсиониране на 65 години Simple Smile ) и бам: рекламата за урината Simple Smile Мисля, че ако си прави такава реклама, трябва да се прави майсторски от специалисти, а не някой връзкар от улицата.

# 191
Новата на сокове Queen's е отново с момченцето от предната реклама. Не ми харесва.

# 192
  • София
Има една реклама на кола, в която една дружина мъже в бурята влизат, и то готините кадри са как се променя отвътре конфигурацията на седалките и багажника. Обаче всякакви реклами, в които се говори от името на дете ме вбесяват - тати това, мама онова... Ако възрастните си мислят, че дете дори на 3 може да разсъждава по този нелеп начин, не са говорили с нито едно дете или нямат деца.

# 193
От рекламата на лютеница ''Тодорка'' разбрах,че майката на Любо Нейков я е приготвяла облечена в гиздава народна носия. Mr. GreenМомиченцата подскачащи нетърпеливо около нея,явно негови сестрички също са били обличани в носии по време на този ритуал. newsm78Тлъстият Нейков действа като анти-реклама.Ядеш кайма ''народна'' и въпросната лютеница и удряш 1поне 30кг.на кантара.Очаквам да рекламира кори за баница,бира и вафли,и да затвори кръга. Peace

# 194
Много ми е интересно кой прави рекламите на Загорка? Предната серия бяха за гейове, сега за олигофрени. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт