Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 650
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
Мисля че общо взето рекламите се правят с идеята "ще се гледат от идиоти".
Поне такива да бяха пак по-добре https://www.youtube.com/watch?v=t1woDZ3UPpE
Нашите са просто унизителни.

# 331
На мен рекламите на Бриколаж не ми харесват, особено тази, в която бабата направо ще прегази детето заради едно цвете, много грубо. Crossing Arms

# 332
Харесва ми рекламата на ДСК с танцуващите младежи.

# 333
Андре Токев толкова ли го е закъсал, че рекламира кренвирши Леки. Или Кен бяха  newsm78

# 334
  • София
Поредната реклама на бира, която ме дразни - все едно гледам полупораснали "дечица" от такава на Милка или Киндер. Просто не било правене на пътешественик или откривател на шоколадче, а на бира.

# 335
Дразнеща ми е рекламата на някакви колбаси, в която детето казва на майка си"мамо, да пишеш шестици на колегите", много изкуствен разговор, а и това дете не си свали раницата от гърба. ooooh!
Много ме дразни и тази на колбаси, в която японци готвят" на български".
И още една на колбаси, където разни меса гонят явно гладни хора.  ooooh!

# 336
Андре Токев толкова ли го е закъсал, че рекламира кренвирши Леки. Или Кен бяха  newsm78
И той ли? Аз гледах реклама на кренвирши Леки с шеф Михалчев и съпругата му.

Много ме дразни рекламата на бонбони Ментина( ще за малоумно име?!)

# 337
Неприятна ми е рекламата, в която рекламират грил скара на Делимано и е с продължителност 10 минути. Група хора са се събрали на барбекю и имитират приповдигнато настроение, като не пропускат да се възхитят на невероятната скара, без която съществуването е невъзможно  Simple Smile

# 338

И лютеница Simple Smile

# 339
Петър Михалчев - Leki (май).

# 340
  • София
на мен точно тези като на Делимано са ми много забавни. Като нескопосано изпълнение на инструкции от учебник са. Но именно заради това са много поучителни.

# 341
  • 221B Baker Street
Петър Михалчев - Leki (май).
Нито от Токев, нито от Михалчев съм го очаквала! Реклами на кренвирши и лютеница... Какво ли не правят хората за пари!!! Иначе рекламата с Михалчев е забавна.

# 342
Е, аз и от "японците" не съм очаквала да рекламират кренвирши ли беше, кюфтета ли... Joy

# 343
А шеф Виктор ,забравих фамилията ,рекламираше май едно тебеширено сирене

# 344
  • София
На готовата скара във Фантасико има картончета с лика на Ангелов, но не запомних марката.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт