Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 588
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • София
дори не разбрах, че е на джъбми. Нещо им се изчерпват идеите, но глупостта избуява.

# 466
  • София
Това не съм го мяркала още.  Laughing

# 467
  • DE
Снощи гледаме с мъжа ми и почва някаква простотия със силен сексуален подтекст. Викам това може само да е на Джъмбо и познах  Sick  ooooh! То вярно, че секса продава, на чак пък толкова...

# 468
Няма - пише го в условията - печалбите над 5000 лева се обявяват. За по-малките е по желание (също и за милионите на Тото-то, но НЛ обявява и големите печеливши).
Пък анонимен милионер все още няма май.

# 469
Има анонимни - тези от тотото по изключение се оповестяват. Един миньор (не се сещам как му беше името), който спечели преди години половината от големия джакпот, е един от малкото хора, които по желание са разкрили, че печелят.

# 470
Може сега да са променили регламента, защото копират НЛ. Преди ги обявяваха по телевизията само ако самите хора го искат.

# 471
Няма - пише го в условията - печалбите над 5000 лева се обявяват. За по-малките е по желание (също и за милионите на Тото-то, но НЛ обявява и големите печеливши).
Пък анонимен милионер все още няма май.
Е добре де,днес това си коментирахме с приятели:Никъде не пише ,че си длъжен да се покажеш.А и ти си изтъркал билет и вече си спечелил,длъжни са да ти изплатят сумата,на билета не пише ,че си длъжен след спечелване на сумата да се афишираш?

# 472
Пишеше го някъде на сайта им.

# 473
Толкова време я въртят тая реклама и не мога да свикна с нея- Ариана радлер 0%. не понасям оригването отначало на жената... #Cussing out #Cussing out

# 474
След темата тук, се зачетох на гърба на билета. Там пише: "със закупуването на този билет, вие се съгласявате с правилата и условията на НЛ, публикувани на сайта ....".
Джъмбо са зле, много зле. Sick

# 475
От скоро, така мисля, има една реклама за една жена която пресича улица с разхвърлени листове, има и някакви мъже, извинявайте за тъпия въпрос, но какво рекламират?  newsm78 Харесва ми музиката там, но не знам какво да търся.

Рекламата е на Shedd

# 476
  • София
Найк са на руска вълна

# 477
Какъв е текста на Джъмбо, че искам да си я пея?

# 478
На Джъмбо всяка реклама е плоска, евтина и дразнеща.
Не знам коя е агенцията, която ползват, но трябва спешно да я сменят.

# 479
Голяма скука руската реклама, ама там сигурно се пласира.
А Джъмбо са верни на стила си  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт