Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 583
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Джъмбо продават скъпи боклуци общо-взето, ама каквато им е кичозна стоката, такава им е рекламата. Като ги гледам тез моми си викам през цялото време защо са ги накиснали в това блато.

Пуснали са поредната малоумна реклама на нещо против дрисък. Мамо, имаш ли...? Това ли му е на ума на едно дете?

# 481
Много стряскаща и неприятна реклама на магазин за обзавеждане Mömax - започва като филм на ужасите с предмети, които се движат във въздуха и с една жена-дух, която стряска обитателите и те пищят  ooooh!

# 482
И на мен ми направи впечатление рекламата с духа, но не ми е стряскаща, а само странна. Но наистина не е много сполучлива.

Като споменахте песничките на Джъмбо се сетих за една реклама на М Тел от преди години - на мой роднина му се беше набила в главата и му стана любимата коледна песен (като си я пееше с алтернативен текст - малко по-различен, но и подобен на този от рекламата Smiley )

# 483
Бомбичката стават все по-добри. Колко хита станаха вече?

# 484
Бомбичката може и да не са харесвани тук, но във Фб получават много положителни отзиви))

# 485
Голяма скука руската реклама, ама там сигурно се пласира.
А Джъмбо са верни на стила си  Laughing
Това наистина ли е реклама

# 486
Разговора между клиента и барманката в кока кола рекламата сякаш е напълно безсмислен.

# 487
  • София
всеки път като попадна на рекламата на савекс, едната лелка като показва с цветето и купата, интонацията й ми напомня на ".... и под везаната салфетка - главата на Василевса" от Опасен чар.

# 488
Ох как ми липсваха Теленор реклами. Благодаря Ви Теленор за това, което правите Hug

# 489
Участвам в играта на Теленор със снимки - дали ще ползват снимките за бъдещи реклами?...

# 490
Кой чукан измисли ужасната реклама на киселото мляко Русалка? С тоя селски бек за доктор?? Все едно Динко говори.

# 491
Джъмбо продават скъпи боклуци общо-взето, ама каквато им е кичозна стоката, такава им е рекламата. Като ги гледам тез моми си викам през цялото време защо са ги накиснали в това блато.

Пуснали са поредната малоумна реклама на нещо против дрисък. Мамо, имаш ли...? Това ли му е на ума на едно дете?
Аз в Джъмбо скъпи неща не съм видяла,особено за кухнята
Иначе са си боклуци  китайски

# 492
Има една реклама, не се сещам на какво беше, но започва с някакви, които пеят, едни брадати. Божеее ужасно дразнеща е! Twisted Evil

# 493
  • София
Има една реклама, не се сещам на какво беше, но започва с някакви, които пеят, едни брадати. Божеее ужасно дразнеща е! Twisted Evil

Е, това не е ли на Лидъл за мастурбирането Grinning

# 494
Майстор Грил ли? На мен пък не ми прави лошо впечатление тази реклама, нито съм правила подобна асоциация.

Общи условия

Активация на акаунт