Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 578
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Майстор бира всеки път го чувам като мастурбира Simple Smile

# 496
Епична реклама. Без мастурбирането е епично тъпа, а с бонус мастурбиране - велика!

# 497
  • София
на мен ми прави лошо впечатление. Все едно гледам пубери в криза на средната възраст, които са оставени на самотек в гарнизонка от казармата. Абсолютно тъпи персонажи.

# 498
"Няма такъв прах" на Савекс, продължението с г-жа Папазова, е, няма такава тъпота... Simple Smile
А на другата "първа" част с г-жа Папазова, Гергана Стоянова има такова дразнещо нещо на долната устна, не знам белег ли е, херпес ли е, ама можело да го зачистят по-старателно.

# 499
  • Плевен
Госпожа Папазова и мен ме дразни.
Харесвам рекламата за бира с животните. Animal Cat

# 500
Да, госпожа Папазова е шамар в лицето на по-възрастните жени - особено в продължението, където е вързала съседката и пита застрашително "Казвай къде са капсулите!"

# 501
  • София
прилича на херпес. Каквото и да е, не са ли могли да го позабършат малко.

# 502
  • София
Не мисля, че е херпес. Тя по едно време си беше правила някакви интервенции по лицето и изглеждаше ужасно, сега е поспаднало малко и е по-добре.

# 503
Въпреки, че не харесвам това кафе и голяма част от рекламите му са ми били меко казано неприятни - за тази не мога да си изкривя душата - много ми хареса и много ме усмихна Simple Smile
https://www.facebook.com/novabrasilia.bg/videos/824494634373830/

# 504
  • София
Преди малко ме подсетиха за една реклама, не зная дали съм я отбелязала тук. Има две кукувици, които ядат някакво мляко и говоряят с пълна уста. При това с ужасна интонация. Явно има причина да  озвучават допълнително рекламите с гласове на актьори. Едната, по-точно първата от рекламата, ми се стори, че я мярнах в друга реклама, на някакви сапуни, но поне там не говори.

# 505
сещам се май. на сладолед е май.

# 506
  • София
да, на сладолед. аз ги бъркам

# 507
йети не чупи, не яж.....
джъмбо о-о-о

# 508
Те ти го Йети - може да си го стопираш и да си запишеш текста))

# 509
не мога. имам огромен проблем с различаване на думи в песни.

Общи условия

Активация на акаунт