Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 234
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
По-скоро е пародия.

# 601
А тоя защо най-демонстративно и целенасочено изцапа роклята на жената с вишни нещо не схванах Laughing

# 602
За да си помислим, че е реклама на прах за пране, а пък то е на крадецът. Само дето не знам каква е идеята. Като продукт, Крадецът е ужасен. Веднъж си купих и няма да повторя, ако ще и на миглите да ми се качат.

# 603
ама изцапванията стават инциденстно, а не "я да ти нацапам роклята най-нагло". или пак иронията им, която рядко някой разбира Laughing

# 604
Вероятно техните реклами трябва да вървят със субтитри отдолу, да обясняват какво искат да кажат.

# 605
Сега се връщам от почивка и забелязах, че много деца (тийнейджъри) си го поръчват това питие (сайдер?). Аз не съм опитвала - пия предимно диетична кола... Но все пак рекламите им са смешни в добрия смисъл - не само тези по телевизията, ами и из нета:
Скрит текст:

# 606
Сайдер, ама с 4,5 % алкохол.

# 607
Рекламните на крадецът на вишни всъщност иронизират други реклами. И тоя мургавия с чашата иронизира оная с лакалут , дето ни се хилеше от екрана.
Ааа, така ли било? Grinning
Краде идеи от други реклами, защото е Крадец ... Rolling Eyes

Харесвам рекламата на Лидл за новите стикита, много свежа и цветна!

# 608
  • Пловдив
Сега се връщам от почивка и забелязах, че много деца (тийнейджъри) си го поръчват това питие (сайдер?).

Малкият ми син (21 год.) си го поръчва и си го купува. Опитах го, не ми хареса, но той си го харесва. На големия не му харесва. На дъщеря ми не и позволихме да го опита  Laughing

# 609
  • София
от сайдерите на нашия пазар най-хубав е брийзър, обаче той е и почти два пъти по-скъп от останалите.

# 610
Бакарди?

# 611
  • София
да, за него. Отдавна не съм купувала и ми се губеше името.

# 612
Аз редовно си взимам вишната ,и ябълката харесвах.Но рекламите им не

# 613
Дразни ме рекламата на бирата, с виещия в края вълк.

# 614
На мен рекламата на "Фанта" с тези  малоумни тийнове, дето ръсят глупости, които  трябва да минават за някакво иновативно или креативно там...нещо. Не знам кой е мислил рекламата,   но  аз  не смятам, че  тийнеджърите са толкова тъпи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт