Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 239
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • София
явно си мислят, че пуберите трябва да се припознаят. Е, тъпите може би.

# 616
И аз не харесвам рекламата на Фанта, може би защото не съм тинейджър. Но ако се харесва на целевата аудитория, значи е добра.

# 617
И аз не харесвам рекламата на Фанта.

На Туикс ми харесва. Пък и го обичам. Simple Smile  Швепс също правят хубави реклами.

# 618
Няма и да го опитам, а рекламната им кампания за мен е провал, но знам ли, може на пуберите да се харесва.
Повярвайте ми. Аз съм още в гимназията , но за мен тази реклама е провал отвсякъде :Д

# 619
  • София
Мен цялата мода на "реклама как правим рекламата" ме дразни ужасно много. Един го направи оригинално и оттам всички се затъркаляха по него и стана тъъъпо.

Българският сайдер ме изкуши да го опитам веднъж - много ми е сладък и това е. Жалко за рекламите, не са им лоши.

# 620
Има по радиото едни двама , дето точно това правят " реклама в рекламата". Единия обяснява на другия как трябва да звучи и какво се казва с тая реклама. И двамата са ми мега противни!

# 621
Мой близък ужасно мрази една реклама по радиото - не помня на какво е, но започва с някакви, които рецитират в хор "Бански, хавлия, шнорхел, дюшек..." - направо му става зле, като ги чуе, а на мен не ми действа дразнещо, безразлична ми е, но неговата реакция малко ме дразни))

# 622
"Крадецът на ябълки/вишни" е продукт на Хайнекен. Не е български. Иначе българските му реклами ми допадат.

https://orchardthievescider.ie/our-story/

# 623
Предполагам нито една вишна не е пострадала при създаването на сайдера?

# 624
  • София
Предполагам нито една вишна не е пострадала при създаването на сайдера?

Крадецът на ябълки е свил някоя и друга ябълка, както и царевица, но за вишните не намирам. Wink
Скрит текст:
Състав: Ферментирал ябълков сок, вода, глюкозо-фруктозен сироп, оцветител: обикновен карамел; киселина: ябълчна киселина; въглероден диоксид, антиоксидант: калиев метабисулфит, естествен ароматизант

# 625
Майко, дори звучи като адски полезно.

# 626
Много ми е тъпа рекламата на Туикс - опитай и двете, избери страна. От кое да избера?! Поне да бяха с различен вкус двете, а то... Все едно в магазина да ми предложат две абсолютно еднакви блузи и да ме питат коя избирам.

# 627
Аз от интерес гледах дали наистина има някакъв спор там.
Гледах един филм за Адидас и Пума. Чудех се дали е нещо такова.

# 628
Естествено, че са еднакви - точно това е майтапът. На някои хора им е смешно, на други - не. Няма как да е като Адидас и Пума, защото е един продукт, в една опаковка.

Чудя се, обаче, защо Туикс и Сникърс са толкова рекламирани; Баунти се рекламира относително рядко, а Марс - изобщо? Компанията се казва Марс и точно Марс е най-вкусният им десерт, така че защо го пренебрегват? Или се продава толкова добре, че няма нужда от реклама??

# 629
На мен Марс никак не ми харесва, харесвам Баунти и Сникърс. Рекламата на Туикс много ме кефи, на мен ми е забавна, иронична, малко ми напомня на тези за лорд Самърсби.

А тази "реклама в рекламата" по радиото с мъжките гласове (тя е с продължение, имаше и първи дубъл) е у-жас-на и до-сад-на, дори не помня какво точно рекламираха, то от много приказки така се получава.

Общи условия

Активация на акаунт