Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 245
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Рекламата на Якобс ми харесва. С гласът на Фреди Меркюри. Носи настроение.
Не харесвам рекламите на билетите от Националната лотария.

# 571
  • София
Разбирам, че е лято, че отпуската понякога е свързана със стомашни проблеми, ама да ми започват рекламния блок с реклама за Разстройство, да не кажа точно използваната напоследък дума и да го завършват със такава за констипация /запек ми идва в повече.
Извинявам се за ароматния пост ама няма как да го напиша иначе.

# 572
Рекламата на Якобс ми харесва. С гласът на Фреди Меркюри. Носи настроение.
Не харесвам рекламите на билетите от Националната лотария.
Всеки път като чуя тази реклама се сещам за този образ  Simple Smile Не е реклама.

# 573
  • София
Разбирам, че е лято, че отпуската понякога е свързана със стомашни проблеми, ама да ми започват рекламния блок с реклама за Разстройство, да не кажа точно използваната напоследък дума и да го завършват със такава за констипация /запек ми идва в повече.
Извинявам се за ароматния пост ама няма как да го напиша иначе.

Да, тъпо!

Иначе ме дразни рекламата на Стоперан и конкретно израза "на 100%", вместо "100%". Много често започнах да го чувам това на ...%, що за тъпотия.  hahaha

# 574
На Denny за кравите се получава като песен със звука от ТВ дето гледат и мелодийката, която звучи, без това да е целта, и много ме кефи Laughing

# 575
Цитат
Иначе ме дразни рекламата на Стоперан и конкретно израза "на 100%", вместо "100%". Много често започнах да го чувам това на ...%, що за тъпотия.  hahaha

И отгоре на това подчертават няколко пъти звучно, ясно и отчетливо, ако някой не е разбрал, че е "НА 100%".

Много ама много ме дразни, като го чуя!!!

# 576
  • София
Цитат
Иначе ме дразни рекламата на Стоперан и конкретно израза "на 100%", вместо "100%". Много често започнах да го чувам това на ...%, що за тъпотия.  hahaha

И отгоре на това подчертават няколко пъти звучно, ясно и отчетливо, ако някой не е разбрал, че е "НА 100%".

Много ама много ме дразни, като го чуя!!!
Освен това,мен ме дразни или ми е по-скоро тъпо,как спасителят се сравнява с лекарство против разстройство. ooooh!

# 577
Бързо, НО надеждно Laughing

# 578
  • София
Това "на 100%" си е тотална неграмотщина... Дано скоро и в учебниците не се появи.  ooooh!

# 579
Отново са взели да въртят рекламата на Имунобор, където бащата казва, че детето боледувало в училище и учителката казала:Ама моля ви се, вземете някакви мерки!...
И накрая завършва със: С'а е като войник!😣

# 580
Много ме дразни рекламата на крадецът на вишни.Един мургав младеж държи чаша и прави физиономии като маймуна
В първият  момент реших ,че младежа е фолкпевеца Илиан

# 581
Днес ме почерпиха с тази напитка и повече не бих повторила-това е бира с вишни, на нищо не прилича.....👇

# 582
  • София
Няма и да го опитам, а рекламната им кампания за мен е провал, но знам ли, може на пуберите да се харесва.

# 583
  • Разпиляна във въображението
Харесва ми рекламата на моб.оператор с морето, пясъка, лошо време и Игра на тронове  Laughing

# 584
  • София
Харесва ми рекламата на моб.оператор с морето, пясъка, лошо време и Игра на тронове  Laughing

За мен е тъпа, все едно, като вали няма други начини за забавление а трябва да гледаш все в телефона.

Общи условия

Активация на акаунт