Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 549
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
Този ли, дето "ги дебне, да ги хване от години" ? Не гледам много телевизия, само вечер по нещо и много се чудех, защо дебне и дали това трябва да си личи от рекламата, пък аз все да го пропускам (примерно да не е полицай под прикритие или нещо такова, а той бил репортер) ...

# 556
  • Stuck in a moment
Видяхте ли рекламата на Bulgaria Air? Мярнах я един път само и не я намирам на клип в нета. По-скоро не ми хареса. Твърде много жени за един мъж имаше  Crazy

# 557
Твърде много жени за един мъж имаше  Crazy

Е, нормално, все пак лицата на авиокомпаниите са стюардесите. Те са красиви и нежни обикновенно.  Simple Smile

А по темата аз много се дразня на рекламите с бомбичките, някаква бира беше, ако не се лъжа шуменско.
А харесвам рекламите на кока кола.

# 558
"Това е просто една кока кола" се губи яко смисъла някъде из превода Laughing

# 559
"Това е просто една кока кола" се губи яко смисъла някъде из превода Laughing

И това е така Simple Smile 
Аз им харесвам настроението, което придават. И то от край време.

# 560
  • София
ау, да все се каня да я спомена тук, когато ми се появи на телевизора, но после забравям. Онзи с бебешката физиономия и голата глава, нали? Ужасно, много ми е неприятен като външност този човек, с едни малки очички, сега разбрах какво означава "свински очички". И самата реклама е като някой да ти скочи в тъмното с "изненадааааа" - направо от стрес ти идва да му вкараш носа чак до тила. И като гочуя това за десетте години, все едно ми говорят за топлофикация.

# 561
уау тая с адреналина действително ме стряска, какъвто си е и търсеният ефект.

# 562
Рекламата на кроасана с момчето и баскетболистите е много готина. Носи настроение.

# 563
ау, да все се каня да я спомена тук, когато ми се появи на телевизора, но после забравям. Онзи с бебешката физиономия и голата глава, нали? Ужасно, много ми е неприятен като външност този човек, с едни малки очички, сега разбрах какво означава "свински очички". И самата реклама е като някой да ти скочи в тъмното с "изненадааааа" - направо от стрес ти идва да му вкараш носа чак до тила. И като гочуя това за десетте години, все едно ми говорят за топлофикация.

Сега вече няма да мога да заспя! Какво рекламират?

# 564
  • София
Кредисимо - бързи кредити. Тъкмо се връзва, рекламата е точна.

# 565
Jazzy Ginger се оказа твърде скъп като за човек без доходи и без афинитет към газирани напитки.

Сериозно тая с адреналина не ви ли стресира/притеснява?

# 566
  • София
Младежът от рекламата на сладоледа се обръща към него: "Фуния,пак ли с твоите сладки приказки". Laughing

# 567
Снощи и аз за първи път го чух това-фуния😁

# 568
Не е ли "фурия"??

# 569
  • София
Има една реклама за някаква близалка срещу прилошаване. Е, те това е пример за невероятно дървено изпълнение. Нищо не си е на мястото - нито майката, нито децата, нито репликите, нито интонацията, нито камерата... Абе, нищо! Майката е с кравешки поглед, полуразплаканн глас и жестове на аматьорка. А децата, тях няма какво да ги критикувам - те са си деца. Режисьорът си е оставил ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт