Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 563
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ама не се сещам за рекламата, дай ми линк, ако намериш да ти я "преведа"  Laughing

# 541
Jazzy Ginger бил швепса. Това е вкуса или използват jazzy просто за по-куул?

# 542
 Много тъпи са рекламите с г-жа Папазова и на Джъмбо с Йети. Но Джъмбо като цяло си правят глупави реклами. Преди малко чух "сигурно, леко, меко" Sick чудна е просто.
Добре, че не дават на Хайнекен с Жозе Моуриньо, много зле беше. По принцип Хайнекен правят интересни реклами, с тази се поизложиха.
Една от любимите ми е на Сникърс с Роуън Аткинсън. Simple Smile

Отдавна не бях писала в темата и набрах скорост. Laughing

# 543
Рекламата с нинджите и мистър Бийн наистина е готина Simple Smile За разлика от тези на Олд Спайс - и там се търси някакъв забавен елемент, но не са ми особено забавни.

# 544
Ужасни са на Олд Спайс. Поне тези, които съм гледала.
На Мерси харесвам рекламите, както и на Рафаело.

# 545
А рекламата на кисело мляко с меко говорещият с  диалект зад кадър
Направо не мога да повярвам ,че пускат това чудо по национална тв

# 546
  • София
А мен започва да ме кефи - постарали са се хората да докарат и картинките, и диалектите, и звучи забавно.

# 547
А рекламата на кисело мляко с меко говорещият с  диалект зад кадър
Направо не мога да повярвам ,че пускат това чудо по национална тв
После как искаме да се говори правилно щом като се пускат такива малоумни реклами

# 548
  • Варна
Новата реклама на кафе Нова Бразилия с хората които се забавляват за да получат кафе, е много весела и забавна харесва ми позитивна е ☺️

# 549
Преди Обед избухнаха с тия кратки спотове Simple Smile

# 550
  • София
Много ме дразнят новите реклами на орбит, не виждам никаква връзка между посланието и предлаганият продукт...

# 551
На Жилет харесвам рекламата. Физиономиите, които правят мъжете, докато се бръснат. Laughing

# 552
SaniSkin е доста добра реклама (доколкото е реклама). И аз не искам да ходя по дерматолози Simple Smile

# 553
  • DE
Много ми е противна рекламата на кредисимо с един от репортерите на "Господарите"  Sick
И е много дразнещо когато някой популярен се ползва в ролята на гарант за даден продукт.

# 554
Много ми е противна рекламата на кредисимо с един от репортерите на "Господарите"  Sick
И е много дразнещо когато някой популярен се ползва в ролята на гарант за даден продукт.
Боби,има нещо лукаво във физиономиятя му

Общи условия

Активация на акаунт