Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 239
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Предполагам нито една вишна не е пострадала при създаването на сайдера?
Можеш да си сигурен,като видиш "Е"-тата на опаковката😁

# 631
Естествено, че са еднакви - точно това е майтапът. На някои хора им е смешно, на други - не. Няма как да е като Адидас и Пума, защото е един продукт, в една опаковка.

Чудя се, обаче, защо Туикс и Сникърс са толкова рекламирани; Баунти се рекламира относително рядко, а Марс - изобщо? Компанията се казва Марс и точно Марс е най-вкусният им десерт, така че защо го пренебрегват? Или се продава толкова добре, че няма нужда от реклама??

Предполагам защото са най-купувани. Ако се харесват на повече хора, ще ги рекламират още по-усилено.
На мен всички са ми вкусни, обичам сладко. Grinning

# 632
Всичко е въпрос на вкус, за мен също Марс и Сникерс са тотал щета. Харесвам най-много Баунти, което виждам доста хора да си купуват, явно няма нужда от реклама Simple Smile И Туикс проядох покрай рекламата, не е лош. Но и не ям всеки ден такива неща де, предполагам много майки също внимават децата да не прекаляват със сладкото, то и възрастните подбират де, та определено не са храни за всеки ден по няколко пъти, че да не се нуждаят от реклама.

# 633
Имам познати, които ненавиждат кокос, а от други съм чувала, че Сникерсът е неприятен, защото смесва сладко и солено (фъстъците). Аз си ги ям всичките, но Марс ми е любим - той на практика е като Сникерс, само че без фъстъци.

# 634
Обожавам Сникърс и Баунти. Марс ям изключително рядко, а Туикс - никога. Много ми е сух, като бисквита е.
Напоследък ме дразни една реклама на лекарство против разстройство, започва с "попитахме 30 жени ...". Все жените са с разстройство.

# 635
верно е. в някой момент даже се чуди мъж дали да си го взима или си е разработка за жени.

Пиратката на НЛ нещо флашва капитана Laughing

# 636
За мен е неразбираема рекламата на заплата.бг. Изтипосали са неподвижни хора с прически и облекло от 90-те години на миналия век. Какъв е замисъла?

# 637
А защо трябва да рекламират веро с цял клас ученици? Че и подскачат милите и се радват..

# 638
  • София
какви 30? Три жени са попитали. едната подрискана с бяла рокля, друга на корта се поддрисква, а на третата детето подрискано. Криейтивът е супер! Тутакси спечелиха симпатиите ми.

# 639
Че аз защо съм чула 30? Ама и три да са, защо само жени? Мъжете само се бръснат и пият бира, а ние хем се продрискваме, хем махаме петна от дрехи, чинии мием, ...

# 640
  • ВАРНА
 Тази с подрисканите жени явно иска баланс.Все пак в рекламата на лопедиум мъж дава дежурства на цукалото и в летни,и в зимни курорти.
 А за верото,колко умно измислено!Кое дете не се радва на веро?Та всички малчугани живо се интересуват,как мама измива съдовете.И пляскат и се радват на действието.Пък и за по Фафла и шоколад на персонаж са заснели рекламата.А и Ред Бул съдейки по ентусиазма.

# 641
  • София
Дразни ме новата реклама на Refan Intense с Николета Лозанова.Предната също ме дразнеше.

# 642
Явно само аз не съм разползнала Николета Лозанова Simple Smile

# 643
  • София
Това тя ли е? Тези не се научиха да правят реклами! Заседнали са някъде в 90-те.

# 644
  • ВАРНА
Добрият,стар Бай Рефан.....

Общи условия

Активация на акаунт