Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 15

• 77 234
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Бай Рефан. Laughing

И аз не съм фен на рекламите.

Лятото са най-популярни рекламите против гъбички и на разни препарати против диария, тип Лопедиум. Зимата ще гледаме нон-стоп Ферфекс, Колдрекс и подобни против настинка. Но честно казано предпочитам тях пред първите.

# 646
Само превръзките, които превръщат течността в гел нямат сезон.

# 647
Е, превръзките са вечни. Laughing

# 648
Крадецът на ябълки е свил някоя и друга ябълка, както и царевица, но за вишните не намирам. Wink
Скрит текст:
Състав: Ферментирал ябълков сок, вода, глюкозо-фруктозен сироп, оцветител: обикновен карамел; киселина: ябълчна киселина; въглероден диоксид, антиоксидант: калиев метабисулфит, естествен ароматизант
Сомерсби с вкус на боровинка се оказа същото. Apple cider with a taste of blueberry Laughing

Сомерсби ябълка е неоткриваемо вече.

# 649
  • София
Опитвала съм истински сайдер и съм напълно наясно какво представляват "сайдерите" в магазина. Всичко е оцветители, ароматизатори и пр. Ама пак си купувам от време на време, защото някои от тях са ми вкусни.

Толкова са ми анти рекламите, тия дни се сетих нещо. Има едно лекарство, което ще ми свърши работа и го рекламират доста. Аз обаче така съм го игнорирала, че въобще не знаех, че съществува.

# 650
демек дори не знаем какво е сайдер.

# 651
Понеже темата е най-просташката реклама-за мен най-просташките реклами са на Айко. Особено тази със свекървата, водеща любовника си да ползва спалнята на сина си. Отврат!
А най-приятни напоследък са ми тези с шеф Михалчев.
Най-безсмисленият и нищо не казващ текст е на водата Банкя. Думи,думи..

# 652
Рекламата на ALL nature бих я изтърпяла.. и то само заради песента Simple Smile
Нищо, че това е алармата ми на телефона повече от година и половина Simple Smile

# 653
Бай Рефан. Laughing

И аз не съм фен на рекламите.

Лятото са най-популярни рекламите против гъбички и на разни препарати против диария, тип Лопедиум. Зимата ще гледаме нон-стоп Ферфекс, Колдрекс и подобни против настинка. Но честно казано предпочитам тях пред първите.

Дааа, стане ли септември пак ще почнат да въртят ''Кашличко'' , а Лопедиума го имат и в зимен вариант.

# 654
  • София
Билла са пуснали някаква реклама за печени пилешки крила, с огромни перушини по тях, даже не са ги изчистили. Много мразя печено пиле с перушина като видя, повръща ми се. Гледала съм и Гордон Рамзи и Джейми Оливър да пекат пилета и патици с егати перушината, не им ли прави впечатление?  Явно само аз съм лудата да ги чистя обстойно.

# 655
  • София
Днес пак попаднах на рекламата на някакви вафли. То хубаво усмихнати дечица, ама ми показват едно ухилено момиченце, с кафяво по зъбите. Явно идеята е натурално (сигурно е детето на собственика или някой от рекламата) как дечица си хапват вафлички, ама на мен ми предизвикаха мисли за кариеси и почерняли детски зъбки от някаква болест.

# 656
Рекламата на някакви кисели млека О.О

# 657
На Kinder Pingui ми харесва рекламата. Предполагам, че и децата я харесват, приятна е. Simple Smile

# 658
  • София
тъкмотърсех темата. Преди малко пак ми попадна поредната реклама на Метро. Не мога да повярвам, че са избрали толкова абсурдна концепция - бизнесът купувал от тях. Как ще купува от тях? А иззпълнението на самите реклами е под всякаква критика. Кауфланд и те са голяма излагация - като го видя забавения кадър на пенсионерката с количката, и не се сещам за магазин, а за старчески дом.

# 659
Ко ще кажеш за "тук съм човек, тук пазарувам"?

"Абе лято е, преживей го" - велик човек!

Общи условия

Активация на акаунт