Кралски работи и клюки - 10

• 128 713
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • Някъде там
Подготовката за сватбата явно върви с пълна сила, но първо чакаме появата на бебе номер 3. Някъде четох, че терминът бил 23.04. и журналистите вече са обсадили болницата.
Сватбата сякаш измести фокуса от бебето.За предишните бременности и бебета се говореше и пишеше повече.
Много събития им се струпаха на медиите и на любопитните англичани.
Дано и е леко раждането на Кейт.

# 511
# 512
  • София
И аз залагам на момче.

# 513
  • Sydney
Аз съм гласувала в анкетата тук за момче, но сега ми се струва че ще е момиче... оставям си предположението...

Пътят до болницата бил затворен (или с рестрикции) от средата на Април до началото на Май... може да се роди на деня на баба Бети или на Шарлът...

За сватбата нищо не съм чела, някак си между другото ми е този път...

# 514
  • София
На мен ми е интересно, дали се планува термин при тях т.е. дали са искали пролетни бебета или е случайност?

Има ли някоя кралска особа, която е раждала секцио? Предполагам, че при медицински показания, няма да се колебаят, макар че в UK изключително подкрепят нормалното раждане.

Онзи ден се запитах и за Хари. Има ли някаква вероятност за тъмнокожо бебе при корените на Мегън или и това са изчислили?

# 515
Има ли някоя кралска особа, която е раждала секцио? Предполагам, че при медицински показания, няма да се колебаят, макар че в UK изключително подкрепят нормалното раждане.

http://www.theroyalforums.com/forums/f161/royals-born-by-caesarean-10488.html

# 516
  • София

http://www.theroyalforums.com/forums/f161/royals-born-by-caesarean-10488.html
Мерси!

# 517
  • Sofia
Африканските гени са много силни и обикновено доминират при такива бракове. Ще видим дали и кога там ще се стигне до бебе.

# 518
Африканските гени са много силни и обикновено доминират при такива бракове. Ще видим дали и кога там ще се стигне до бебе.

Дори може да се роди черно бебе през поколение или няколко поколения! Въобще ще е много интересно ако се роди тъмнокож наследник. (споделям това, защото имам лични наблюдения от пациенти).

# 519
  • София
Това щеше да е интересно, ако се беше оженила за Уилям Simple Smile

# 520
Гледам много нови мнения в темата и си викам "Кейт е родила" Grinning

Да, генът на чернокожите е много силен. Любопитно е как ли би изглеждало детето на Хари и Мегън.
Представяте ли си как бъдещия крал на Англия - беличкият Джордж Седми си играе с първия си братовчед - чернокож.

Мдааа... Времената се менят.
А Камила и Сара не ги искаха за Чарлз, защото не са девствени... Joy

# 521
  • София
Гледам много нови мнения в темата и си викам "Кейт е родила" Grinning

Да, генът на чернокожите е много силен. Любопитно е как ли би изглеждало детето на Хари и Мегън.
Представяте ли си как бъдещия крал на Англия - беличкият Джордж Седми си играе с първия си братовчед - чернокож.

Мдааа... Времената се менят.
А Камила и Сара не ги искаха за Чарлз, защото не са девствени... Joy

Сара Спенсър ли са гласяли за него? Сестрана на Даяна?

# 522
Да, ама той е избрал Даяна.

# 523
  • София
Да, ама той е избрал Даяна.
Или са му я избрали.

# 524
Избрали са му Даяна.
Сара е била тип Камила. "Покварена жена" Joy

Общи условия

Активация на акаунт