Юлски бебета 2016 - тема 5

• 32 515
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
И аз не съм спала за повече от 3-4 часа. Свиква се, определено.
Мерилин ние използваме паяк от половин месец някъде, но за по 5-10 минути, когато всичко друго й писне. Много й харесва.

# 121
И аз го слагам вече в паяка, но той повече обича да скача в бънджито. Като го сложа в паяка и започва да подскача  Laughing

# 122
И аз слагам малката от повече от месец, но я ползваме за игрален център. Тя е уникална и има доста забавления и откарва по 40 мин и да жените не иска и да я махам оттам, но още не сме я сложили да може да се движи. Иначе и в бънджито е голяма забава.

# 123
Момичета на АМ, по колко хапват децата ви на хранене и колко хранения имате за 24 часа?

# 124
Момичета на АМ, по колко хапват децата ви на хранене и колко хранения имате за 24 часа?
Нашия му правя по 160 обаче винаги си оставя към 20-30гр. По принцип не е много ящен. Храни се 4 пъти дневно напоследък, много рядко се налага да му правя късно вечерта по още едно мляко.  newsm78

# 125
А спи ли спокойно вечер и колко кг е бебчето?

# 126
  • София - Варна
Аз днеска виках лаб. в нас и пуснах ПКК, ама сега се усетих, че не казах с диференциално броене, и нямаме такъв разбор на левкоцитите.
Катето ми се струва, че има ниско желязо, защото MCV, MCH са ниски. Обръщали ли сте внимание на тези показатели?
Те са ниски спрямо референтните граници за възрастни, но и за деца, ако се гледат РГ пак са на долна,но поне в граници.
При баткото не беше така.
Завишени MCV и МCH говорят за пернициозна анемия, а занижени - за желязодефицитна.
Иначе хемоглобинът е 126. ама това нищо не значи. И моят е 150, а пък имам феритин на долна граница и трябва да пия желязо.

# 127
А спи ли спокойно вечер и колко кг е бебчето?
8кг е. Спи си спокойно, отвреме на време се събужда за да пие вода, иначе чак в 7-7:30 като стана и го гледам, че зее с уста гладен, а дори не мрънка защото много му се спи.. Mr. Green

# 128
Като гледам моят малчо май най-много набива. Аз вече заместих две яденета /зеленчуково пюре и оризова каша с плодово пюре/. Останалите три яденета е на АМ - през деня пие от 210 до 230 мл, а вечерното преди лягане около 180 мл. Иначе е един от най-фините - 7100 г. newsm78

Аз да попитам нещо друго: Хич не иска да пие вода. Как да го залъжа? Вече не е само на АМ и според мен трябва да приема и вода, а той като усети, че е вода и почва да бута шишето и да бръмчи с биберон в уста...

# 129
Колко часа е дълготрайно едно направено АМ?

# 130
Според инструкциите на производителя трябва да се даде непосредствено след като е направено. И аз се чудех как се случват нещата нощем. Не е като да дадеш гърда. Докато стане млякото и бебка се е разплакала.

# 131
Според инструкциите на производителя трябва да се даде непосредствено след като е направено. И аз се чудех как се случват нещата нощем. Не е като да дадеш гърда. Докато стане млякото и бебка се е разплакала.
Точно той е свикнал докато зяпне и да съм дала, докато го направя ще се е разревал и разсъбудил. Някой с повече опит да даде съвет.

# 132
За млякото нощем аз се изхитрих- слагам бебешко шише с порция вода до една нощна лампа и тя държи водата топличка. Като ревне малката само отмервам АМ и слагам вътре и за минута е готово. Simple Smile

# 133
По-късно днес ще попиша повече, я сега да ви кажа за АМ. Готово трябва да се даде най-късно до половин час след като е направено. Още от болницата знам, а и педиатърката така каза. Въпреки, че инам познати, които са давали остатъка на следващото хранене. Аз не бих. Казват, че бързо се развивали бактерии, ако престои по-дълго. Ние държим преварена вода на котлона. Ставам, затоплям набързо и слагам млякото. Може и да помрънка някой път, но то е за няма и 1-2 минути.

# 134
Добър ден и от нас .
Вчера бяхме на консултация -6м и половина 9 кг 70 см,но не е качил от предния път ,има ли др бебчета ,които не са наддали
Иначе вс друго е наред,като изключим че изписаха желязо ,което не смятам да давам,поне за сега.
Как давате месото и жълтъка,колко пауза правите между два вида месо,както винаги нашата педиатърка нищо не ни обясни

Общи условия

Активация на акаунт