София, жк Младост - тема 28

• 79 890
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Цитат
Клоня към 128 на първо място, но имам колежка, която ме агитира за 10-то.
В 10-то основният прием е от ПГ, съвместно обучение с Луис Карол, с всекидневни занимания по английски. От първи клас може би приемат само 1-2 обикновени паралелки.

# 316
Цитат
Клоня към 128 на първо място, но имам колежка, която ме агитира за 10-то.
В 10-то основният прием е от ПГ, съвместно обучение с Луис Карол, с всекидневни занимания по английски. От първи клас може би приемат само 1-2 обикновени паралелки.

Ясно, т.е. задължително се минава там през ПГ, ако искаш Луиз Карол?

# 317
  • София
Основно да. Мисля, че може да с изпит да се запълват освободени места в първи клас. Луис Карол имат сайт, но най-добре е на място да проверите.
http://luiskarol.com/priem/
Темите в бг мама, където магат да ви дадат по-подробна информация
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=764464;topicrefid=19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=786802;topicrefid=19
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=960487;topicrefid=19

# 318
Благодаря за информацията!  bouquet bouquet

# 319
До Лидъл в Младост 4 има магазин за мед (в един от блоковете) - знаете ли дали медът от там е качествен?

# 320
Знам, че е на майстора, който ни оправя колите:)))

# 321
  • София
Момичета,
търся мнение за beer box?

# 322
Здравейте, искам да взема ваучер за постригване и прическа. Някой да е ходил в салон Diva в Младост 3 или в салон Beauty Relax Spa в Младост 4, моля за мнения и коя фризьорка е добра. Досега ходех по центъра, но сега имам бебе и гледам да е по-близко. Помагайтеее, трябва да съм хубава на погачата  Sunglasses

# 323
  • София
Аз съм ходила в  Beauty Relax Spa с ваучер, не останах очарована. Вярно, че беше само за издухване, макар ваучерът да включваше и подстригване, но някак ме претупа. Беше фризьор (мъж).

# 324
Mistery, аз миналата година си взех ваучер за Relax, който включваше арганова терапия, подстригване и плитка. Намира се на 2 мин пеша от моя блок и това беше причината да го избера като най-близък салон.Записах си час една неделя и отидох. И така.. първо като казах, че съм с ваучер не бяха хепи и ме пратиха при едно момче, което в момента имаше клиент и трябваше да чакам. Процедурата с аргана не мога да я коментирам, защото ми беше за 1ви път. Подстрига ми съъъвсем малко връхчетата и накрая ме подсуши колкото да не е мокра, т.е. си тръгнах с влажна коса. Плитка нямаше, аз попитах защо и той ми обясни, че едва ли не тоя ваучер е за негова колежка и той я замества сега по изключение и един вид не можел да ми я направи... нещо такова си измисли. Викам си ок, щом така се е случило... След това попитах госпожата, която ме посрещна още в началото, за козметичката дали може да ме вземе сега за вежди ( знаеш, това отнема макс 10 мин), тя ми отговори, че чакала клиент и няма да стане.... Е, извинявай, ама това отношение към клиента и такова безхаберие не бях виждала никъде досега. Не знам дали още работи същия персонал, но аз лично не бих повторила посещение в тоя салон.

# 325
Благодаря ви, момичета, май ще се насоча към салон Diva,ще пиша после дали съм доволна.

# 326
  • София
За Дива не знам, но beauty relax е пълна скръб. Не само за фризиране,а за всичките им услуги.

# 327
Момичета,
Какво точно те интересува?
Има много видове бири, органичен избор на храна, но е вкусна, и е по - скъпо като цени. Можеш да си печеш сам месото на масата си, което е по-различно и интересно.

# 328
  • София
Момичета,
Какво точно те интересува?
Има много видове бири, органичен избор на храна, но е вкусна, и е по - скъпо като цени. Можеш да си печеш сам месото на масата си, което е по-различно и интересно.
Интересува ме, дали става за виждане надвечер с приятели. Да има хапване и по чаша хубава бира.

# 329
  • София
Здравейте, препоръчайте ми езикова лятна занималня за 6-7 годишни. Проверих Британика, но нещо не ми е по джоба.

Общи условия

Активация на акаунт