София, жк Младост - тема 28

• 79 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Сф
Момичета, търся работа на моя приятелка от Младост.С малко дете, което е на градина.Раб
време трябва да е съобразено и без съб и нед.Някой ако се сеща нещо или е мернал обява моля да ми пише на лични.Претенции няма.Благодаря

# 421
  • софия
Здравейте, търся добър очен лекар в района по здравна каса. Ако имате наблюдение ще съм благодарна за информацията.

# 422
# 423
И от мен добрър отзив за София Якимова, поликлиника Младост.

# 424
  • София
Някой има ли случайно телефона на Д-р Ясен Иванов ,педиатър? Може и на лични. Благодаря

# 425
Търся манагазин за картини някъде в Младостите? Преди имаше много хубави картини в Хит-а, но вчера ходих и на тяхно място има книжарница.

Картини има в РУМ-а. И то съм виждала в няколко магазина.

# 426
  • София
Тук също има картини.

# 427
Някой знае ли от къде в Младост мога да купя балони с хелий - спешно ми трябва. Изключвам Хит. Търся по-скоро обикновени балони с хелий.
Мерси!

# 428
  • София
Някой знае ли от къде в Младост мога да купя балони с хелий - спешно ми трябва. Изключвам Хит. Търся по-скоро обикновени балони с хелий.
Мерси!

http://www.foerverki.net/search.php?phrase=%D1%85%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B9

# 429
  • София
Здравейте!

Малката ни дъщеря е на ясла в 28 ДГ "Ян Бибиян", но не ни се иска да продължи там. Тъй като в момента текат големите класирания, бихте ли споделили актуален опит /положителен/ от детските градини в Младост?

Благодаря!  newsm51

# 430
Здравейте!

Малката ни дъщеря е на ясла в 28 ДГ "Ян Бибиян", но не ни се иска да продължи там. Тъй като в момента текат големите класирания, бихте ли споделили актуален опит /положителен/ от детските градини в Младост?

Благодаря!  newsm51
Здравейте. Не сте ли доволни оттам? Какво не ви харесва?
Нашата дъщеря е в 14 ОДЗ ,, Карлсон". Доволни сме от персонала, само за памперса имахме пререкания.

# 431
  • София
Имаме и по- голямо дете там, в момента в във 2-ра група.

Бяхме доволни от яслените групи /и сега не е по-различно/, но постепенно разни неща излизат наяве, трупат се....Сигурно във всички градини е така, но искам да чуя мнения.

Ние нямаме кой знае какви претенции...просто персоналът да е свестен, да се държи добре с децата, да има една добра комуникация с родителите (да не те карат да се чувстваш виновен, ако все пак си попитал нещо за детето си), директорката да е адекватна...Такива неща.

# 432
Имаме и по- голямо дете там, в момента в във 2-ра група.

Бяхме доволни от яслените групи /и сега не е по-различно/, но постепенно разни неща излизат наяве, трупат се....Сигурно във всички градини е така, но искам да чуя мнения.

Ние нямаме кой знае какви претенции...просто персоналът да е свестен, да се държи добре с децата, да има една добра комуникация с родителите (да не те карат да се чувстваш виновен, ако все пак си попитал нещо за детето си), директорката да е адекватна...Такива неща.
В нашата ясла определено тези неща, които ги искате са така и директорката и персонала са много свястни.

# 433
17 ДГ мога много да я похваля.

# 434
  • София
Днес ми се случи нещо странно на паркинга на "Билла" до "Happy". Товарих покупките в колата и до мен се приближи жена на видима възраст 65-70г., добре облечена, с руса коса (оформена добре), носеше интересна дамска чанта. Помислих, че чака някой. Поздрави ме и ме помоли да ѝ дам 3,50лв до пенсия, която щяла да вземе в сряда. Аз бях толкова учудена, просто не очаквах да ме попита това. Нямах дребни в себе си, защото ги дадох на касата и ѝ казах, че нямам. Докато си връщах количката, съвестта ми проговори и реших да разваля на касата в магазина, за да ѝ дам, обърнах се към нея, но тя беше спряла други хора, които ѝ дадоха парите явно и тя напусна паркинга. Седях и гледах след нея около минута. Вървеше спокойно в посока "Малинов".

Някой друг да я е засичал? Загриза ме съвестта, че обикновено давам да ми връщат количката някакви хора, които приличат на просяци и вероятно изпиват/ изпушват събраните стотинки, а точно на тази жена не помогнах и то преди празника. Blush

Общи условия

Активация на акаунт