София, жк Младост - тема 28

• 79 629
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм при д-р Арнаудова от 25 ДКЦ, първата врата вдясно на първия етаж, срещу стоматологичните кабинети. Доволна съм. Давала ми е направления при нужда.
По колко време чакаш?
Не много. Но аз обикновено ходя като е втора смяна след 18:30. Обикновено като е натоварено има макс 3-4 човека преди мен.
Звучи съвсем приемливо и прилично!  ☺☺☺ Аз съм се напатила с други порядки.

# 571
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой има ли представа какво ще е бъдещето на бившето Пикадили на Йерусалим? Всеки ден минавам от там и много се надявам да го вземе някоя по-читава верига. В момента е страшна кочина.

# 572
  • софия
Някой има ли представа какво ще е бъдещето на бившето Пикадили на Йерусалим? Всеки ден минавам от там и много се надявам да го вземе някоя по-читава верига. В момента е страшна кочина.
четох, че евентуално интерес проявяват от билла и лидл. и аз чакам с нетърпение newsm71

# 573
четох, че евентуално интерес проявяват от билла и лидл. и аз чакам с нетърпение newsm71
От тези двете дано да е Лидл, но едва ли - сравнително близо е друг техен магазин, който хич не ми е удобен, но все пак се води близо.

# 574
  • софия
От тези двете дано да е Лидл, но едва ли - сравнително близо е друг техен магазин, който хич не ми е удобен, но все пак се води близо.
[/quote]
и аз така предпочитам - едните щели да вземат карфур, другите - пикадили. но ще видим и в новия билдинг на йерусалим срещу макдоналдс кой ще се настани. е, все ще е по-добре от сега - добре, че са халите, че то нищо не остана наблизо.

# 575
Аз разбрах, че ще става "Фантастико"

# 576
Хахаха, явно ще е изненада. И на това съм съгласна, само да не е мизерията от сега.

# 577
Аз разбрах, че ще става "Фантастико"

Дано!
Тоя лидл до естакадата е голяма грешка, местоположението му.

# 578
Момичета  bouquet
Четох, връщах се в по- стари теми, но не се ориентирах - детски/4-5 год./ очен лекар в Младост.
За Д- р Якимова четох, но не разбрах дали е и детски.  Желателно е да е по НЗОК

# 579
  • София-Младост
Момичета  bouquet
Четох, връщах се в по- стари теми, но не се ориентирах - детски/4-5 год./ очен лекар в Младост.
За Д- р Якимова четох, но не разбрах дали е и детски.  Желателно е да е по НЗОК

И деца преглежда. Работи с НЗОК, но записванията с направление са доста напред във времето. Не пречи да се обадите и запишете час преди да сте взели направление, а да го вземете по-късно. За да не изтече 30 дневния срок за преглед. Иначе за платен прием може да се запише час по-скоро.

# 580
Момичета,
Ремедиум има ли някъде в Младост?

# 581
  • София-Младост
Момичета,
Ремедиум има ли някъде в Младост?
Не, най-близо има в Ст.град с/у поликлиниката
https://remedium.bg/locations.html

# 582
не знам да има, според сайта им най-близкият е в Студентски град
https://remedium.bg/locations.html

# 583
Няма, ама има нужда да направят една такава хубава аптека и в нашия квартал Simple Smile

# 584
  • софия
Няма, ама има нужда да направят една такава хубава аптека и в нашия квартал Simple Smile

имам добри впечатления от медея - срещу пазара младост - богато снабдена и с козметика, имат и карти за 5% отстъпка, уговорка за доставки, няма опашките на ремедиум. доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт